Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

nedauk ir man iki nuslobimo buvo, net visas kunas drebejo.
Sulos noriu, klevo mieste neturiu, kaime turiu, bet su soferiu dar nekalbam.....
Atsakyti
Sapniukai, kur čia tave inkvizicija kankino ? Mūsų mieste ar tavo miestuke ? Ar Argentinoje ? hmm.gif O supūliavusio dančio dažnai vaistai nuskausminantys neima. Turiu draugę tos srities, tai esu ne kartą apšviesta. Gal ir gerai, kad netraukė. Dantį išsaugos.
Atsakyti
tai ne po tuo danciu ir leido, daug toliau, bet judosius galejo palaukt kol uztirps. Kupisky, argentinietis susizenijes su lietuve, Siaip tai ji visi giria, man cia taip nuskilo, kitu galu.
Atsakyti
Kaimietuke, pasisakyk apie bulbas Campina ir Elmundo ax.gif
Atsakyti
Nius, baigta su mėsom, ryt ponios iš veterinarinės atvažiuoja. Tai dar peržvelgiau popierizmą, lyg viskas tvarkoj.
mačiau, klevo šakas, apkarstytas bambaliais. Matyt gaili gręžti, tai šakų galiukai nulaužti ir bėga sula.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniuxxxxx: 26 kovo 2018 - 23:11
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 03 27, 00:10)
Nius, baigta su mėsom, ryt ponios iš veterinarinės atvažiuoja. Tai dar peržvelgiau popierizmą, lyg viskas tvarkoj.
mačiau, klevo šakas, apkarstytas bambaliais. Matyt gaili gręžti, tai šakų galiukai nulaužti ir bėga sula.

Tai konkrečiai kiaulių tikrint atvažiuoja? Tuoj jaučiu padarys galą ir paukščiams :unsure

Sveikos šį šaltą pavasario rytą rolleyes.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Lyžuka,ankstyva. bigsmile.gif
Antras rytas bijau pramigti,budžiu nuo kokių penkių. blink.gif biggrin.gif
Įdomus skonis sulos.Iš vieno medžio vienoks,iš kitos-kitoks.Bet per pusę sekmadienio ir naktį pribėgo du penkialitriai.Vakar saulės nebuvo lašėjo praščiau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 27 kovo 2018 - 05:59
labas 4u.gif

tamsu, šalta, atsimerkus nuo 5kių-visai užblūdysiu su tais laiko persukimais unsure.gif

Liniuk, švara, tvarka pas Tave-viskas bus ok mirksiukas.gif a lašinio daug šįkart?

skaitau "Mano sesers kaulai"- sunkiai skaitos, bet rūpi sužinot ar buvo vaikas, ar ne ax.gif

pasisakykit kas apie bulbas, nežinau pirkt anas?
Atsakyti
Jurginėli kur pirksi bulves?

Aha laiko sukiojimai verčia iš lovų bigsmile.gif
Atsakyti
Lyžuka, ŽS dabar nuolaida 25 bulvėms, svogūnėliams mirksiukas.gif ir svogūninėms gėlėms lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

mūsų turguj jau parduoda svogūnėlius - 2 - 2,5 pinigo rolleyes.gif
Atsakyti
Svogūneliu rudų ir raudonu jau nusipirkau, bulves pirksiu veliau, manau nepataps deficitu smile.gif, o ŽS pas mus nera ir ačiu dievui biggrin.gif, beje svogūnines ten būna biezbožnai brangios smile.gif, pernai bijuną pirkau ar ne 7 eur kai lenkuose toks pats <3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 27 kovo 2018 - 07:09
QUOTE(jurginėlis @ 2018 03 26, 20:34)
Kaimietuke, pasisakyk apie bulbas Campina ir Elmundo ax.gif

Jei kaip sau - gal rinkčiausi Elmundo. Dideli bulvienojai, bus didelis derlingumas, bet sunkiau suvaldyti marą.
Kaip kitam - gal patarti Campina, nors ir ankstyva. Didesnis atsparumas marui ir virusams. Nieko nerašo apie ramybės periodą, tai sunku ką pasakyti apie sandėliavimą.
Atsakyti