nedauk ir man iki nuslobimo buvo, net visas kunas drebejo.
Sulos noriu, klevo mieste neturiu, kaime turiu, bet su soferiu dar nekalbam.....
Sapniukai, kur čia tave inkvizicija kankino ? Mūsų mieste ar tavo miestuke ? Ar Argentinoje ?
O supūliavusio dančio dažnai vaistai nuskausminantys neima. Turiu draugę tos srities, tai esu ne kartą apšviesta. Gal ir gerai, kad netraukė. Dantį išsaugos.
tai ne po tuo danciu ir leido, daug toliau, bet judosius galejo palaukt kol uztirps. Kupisky, argentinietis susizenijes su lietuve, Siaip tai ji visi giria, man cia taip nuskilo, kitu galu.
Kaimietuke, pasisakyk apie bulbas Campina ir Elmundo
Nius, baigta su mėsom, ryt ponios iš veterinarinės atvažiuoja. Tai dar peržvelgiau popierizmą, lyg viskas tvarkoj.
mačiau, klevo šakas, apkarstytas bambaliais. Matyt gaili gręžti, tai šakų galiukai nulaužti ir bėga sula.
mačiau, klevo šakas, apkarstytas bambaliais. Matyt gaili gręžti, tai šakų galiukai nulaužti ir bėga sula.
QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 03 27, 00:10)
Nius, baigta su mėsom, ryt ponios iš veterinarinės atvažiuoja. Tai dar peržvelgiau popierizmą, lyg viskas tvarkoj.
Tai konkrečiai kiaulių tikrint atvažiuoja? Tuoj jaučiu padarys galą ir paukščiams :unsure
Sveikos šį šaltą pavasario rytą

Labas rytas.
Lyžuka,ankstyva.
Antras rytas bijau pramigti,budžiu nuo kokių penkių.
Įdomus skonis sulos.Iš vieno medžio vienoks,iš kitos-kitoks.Bet per pusę sekmadienio ir naktį pribėgo du penkialitriai.Vakar saulės nebuvo lašėjo praščiau.
labas
tamsu, šalta, atsimerkus nuo 5kių-visai užblūdysiu su tais laiko persukimais
Liniuk, švara, tvarka pas Tave-viskas bus ok
a lašinio daug šįkart?
skaitau "Mano sesers kaulai"- sunkiai skaitos, bet rūpi sužinot ar buvo vaikas, ar ne
pasisakykit kas apie bulbas, nežinau pirkt anas?
tamsu, šalta, atsimerkus nuo 5kių-visai užblūdysiu su tais laiko persukimais
Liniuk, švara, tvarka pas Tave-viskas bus ok
skaitau "Mano sesers kaulai"- sunkiai skaitos, bet rūpi sužinot ar buvo vaikas, ar ne
pasisakykit kas apie bulbas, nežinau pirkt anas?
Jurginėli kur pirksi bulves?
Aha laiko sukiojimai verčia iš lovų
Aha laiko sukiojimai verčia iš lovų
Lyžuka, ŽS dabar nuolaida 25 bulvėms, svogūnėliams
ir svogūninėms gėlėms
mūsų turguj jau parduoda svogūnėlius - 2 - 2,5 pinigo
mūsų turguj jau parduoda svogūnėlius - 2 - 2,5 pinigo
Svogūneliu rudų ir raudonu jau nusipirkau, bulves pirksiu veliau, manau nepataps deficitu
, o ŽS pas mus nera ir ačiu dievui
, beje svogūnines ten būna biezbožnai brangios
, pernai bijuną pirkau ar ne 7 eur kai lenkuose toks pats <3
QUOTE(jurginėlis @ 2018 03 26, 20:34)
Jei kaip sau - gal rinkčiausi Elmundo. Dideli bulvienojai, bus didelis derlingumas, bet sunkiau suvaldyti marą.
Kaip kitam - gal patarti Campina, nors ir ankstyva. Didesnis atsparumas marui ir virusams. Nieko nerašo apie ramybės periodą, tai sunku ką pasakyti apie sandėliavimą.