Nieko negirdejau apie ligoniuka.Kas jam?
Laba...
Lyžuka, kas nutiko?
Tik
sterlizacijos
, dvimes čia taip "pasisekė"
tai gerai, kad nieko rimto
turiu svogūninį klausimą: per rusų tv rodė kaip auginami šalot svogūnai, tai va, jie pusiau gulom sodinami ir neva ten 3 metus auga ir užsiaugina net kelias galvytes, kažkas panašaus kaip daugiagalviai.
Taip ir likau nesupratus-ar tie svogūnai neiškasami žiemai? ar čia tą patį svogūną 3 metus vis iš naujo sodint reik
svogūnus mes labai mėgstam ir tuos šalot tipo auginu, bet man jokie daugiagalviai neužauga
turiu svogūninį klausimą: per rusų tv rodė kaip auginami šalot svogūnai, tai va, jie pusiau gulom sodinami ir neva ten 3 metus auga ir užsiaugina net kelias galvytes, kažkas panašaus kaip daugiagalviai.
Taip ir likau nesupratus-ar tie svogūnai neiškasami žiemai? ar čia tą patį svogūną 3 metus vis iš naujo sodint reik
svogūnus mes labai mėgstam ir tuos šalot tipo auginu, bet man jokie daugiagalviai neužauga
QUOTE(jurginėlis @ 2018 04 16, 20:17)
tai gerai, kad nieko rimto

akzkada esu macius svogunai zemej isaugina laiskus,gana tvirtus,o ant ju auga antra eile svogunu galvu.Bet gal sapnavau
QUOTE(Luety @ 2018 04 16, 22:44)
akzkada esu macius svogunai zemej isaugina laiskus,gana tvirtus,o ant ju auga antra eile svogunu galvu.Bet gal sapnavau

Taip daro askaloniniai česnakai
QUOTE(Lyžuka @ 2018 04 16, 21:57)
Taip daro askaloniniai česnakai
Bet jie neaugina bulveliu ant lapu,lyg augtu dviem aukstais?Kazkur esu macius,bet atrodo,jog tai buvo svogunai.

Labas rytas.
QUOTE(Luety @ 2018 04 17, 00:05)
Bet jie neaugina bulveliu ant lapu,lyg augtu dviem aukstais?Kazkur esu macius,bet atrodo,jog tai buvo svogunai.
tada bus šitie:
http://naudingiaugal...kstis-svogunas/
pasmus juo vistiek česnakais vadino
labas,
ne čia ne tokie, tie pailgi ploni svogūniukai,šalot tipo
ne čia ne tokie, tie pailgi ploni svogūniukai,šalot tipo
Labas
tai apie cibulius
mama ligoninej, is Panevezio isbogino i Kupiski.
tai apie cibulius
mama ligoninej, is Panevezio isbogino i Kupiski.
QUOTE(sapniukass @ 2018 04 17, 09:39)
kas mamai? Laikykis ar rimta kas nors ar net nežino kur priežastis?
Papildyta:
QUOTE(jurginėlis @ 2018 04 17, 07:29)
mano uošviai tokiu turejo, galvučiu ar ne 20 ir visos 1 cm skersmens, na jau max 2