Labas rytas.
Jurginėli,aplink miestą aplinkeliu važiavai?Ten kelio darbai,mes vengiame į darbą važiuoti iš sodybos,greičiau per miestą dabar gaunasi.
Kiek darbų susikaupę,per tuos laistymus.

Pavargau jau nuo tos sausros.

Šiandien nuo ryto susirikiavau darbus,pasakiau sau pusę dienos ilsėsiuosi.

Kadangi mažoji neatvažiavo,tai teks sutvarkyti visas braškes.

Paskui vistiek teks važiuoti gėles laistyti,vištas aplankyti.Aš gi iš parduotuvės kur atlikau praktiką gavau vis metamų gėlių lauk vazonų.Tai aš jas vis persodinau,dabar jau jos pas mane žydi vėl.Laukiu lietaus noriu susodinti į didelius vazonus kompozicijas po kelias.

Kiek mažai reikia gėlėlėms,tik šiek tiek meilės.
O diplomą gavau su pagyrimu,bet tokio amžiaus jaučiu niekam labai nebūčiau reikalinga.

Žiūriu komisijoje buvo dvi salonų savininkės,kad ir prasčiau puokštes sudėjo jaunimas,o vizitines joms davė,nors aš ir neičiau,bet gi tokio amžiaus nebe reikalingas žmogus pasijauti.Nors jaučiuosi laisvas paukštis nuo nieko nepriklausoma.
O sodyboje kiek darbų susikaupę,per jonines važiuosime su nakvyne,pjauti žolės su nakvyne,apipjauta žolės aplink namą,o visas sodas skendi neišbrendžiamoje pievoje,teks jau trimeriu pasikeisdamai dirbti.
O dar atsiunčiau dvi babinas siūlų,rankos niežti,nebe turėjau ką megzti tai buvau pradėjųsi staltiesę,jaučiu reiks palikti šonan.