QUOTE(IngridaB @ 2018 07 21, 15:50)
Luety,kaip gražiai parašei.
Bet aš irgi gryna miestietė,užaugųsi pačiame miesto centre,šalia turgaus,autobusų stoties.Nemačiųsi nei daržų,nei miškų.Tėvai miestiečiai,mamos tėvai grynai miestiečiai.Aš giminėje kažkoks nesusipratimas.Mama ir dabar sako ir į ką tu?????
Šiandien buvo pasiūlymas važiuoti į svečius pasimaudyti gamton,bet taip norisi ramybės.Pažaidžiau su gėlėmis,parsisiunčiau filmų,atgaiva mezginys ir lova.
IK tu pasakyk,svogūnų 1 kg 1 euras,čia šiemet tokia kaina bus?

Šalia turguje prekiavo vakar.
Ingrida,o pas mus brolis yra gamtos vaikas.Jis vienas gali grybaut,vienas uogaut,gali su zalciais zaist...matyt taip turi but,kad kazkas is seimos butu normalus,kai visi ne normalus.
O su gelem as irgi kazkada dirbau,turejau su drauge net savo parduotuvyte geliu,auginau siltnamyje pradzioj gvazdikus,po to rozes,zodziu,kazkas bendro yra tarp musu.
QUOTE(Lyžuka @ 2018 07 21, 16:36)
Testas puikus.
QUOTE(vasarema @ 2018 07 22, 07:52)
Sveikutes
Liniuk, sveikatos tavo vyrui

Mano tetos vyrą greitoji veža į ligoninę ne rėčiau kaip kartą į dvi savaites. Paguli po lašeline kelias valandas ir vėl jau žolė pjauna, ar ką meistrauja. Pvz visą dieną ant saulės malkinę stato. Manau, jam nuo alinančio darbo aritmija. O man pulsas padažnėja ir ritmas sutrinka, kai smarkiai susinervinu.
Kolegė man duoda Metaprololio (taip, atrodo, vadinasi) tabletę, arba išgeriu kokių širdies lašų, ar validolio sučiulpiu.
Lietų šiandien prašau pasiimti, kam tik labiau reikia, man česnakus iškasti reikia. Vakar trečdalį iškasiau, geriau, kad sausesnė dirva būtų. Žolė auga bezbožnai, vakar daržus ravėjau, su karučiu vežiau žolę.
Obuoliai ankstyvi krenta, kriaušės pradėjo trūkinėti, noksta, kokio džemo, ar uogienės būtų gerai išvirti. Bet bruknės, matyt, žalios dar, nebuvau šiais metais miške
Ką daryti iš paprikų? Du kibirus priskyniau. Marinuotų niekas nenori, kažkaip tik šaldytos sueina žiemą.
Sapniuk, miegi dar? Kur baliaus ataskaita?
Vasarema,ko ko,bet vaistu ne man skirtu gydytojo,tai tikrai nesiryzciau vartot.Dar valerijanka kokia,ar papilda,tai taip,bet receptinio,bijociau.Turiu pamoka.MB buvo israsytas antibijotikas nuo slapimo sistemos infekcijos,bet plataus spektro,jis ten zudo daug bakteriju organizme.
Emiau koset,pakilo tempera,gerkle persti,kosulys darosi lojantis,nu galvoju,liko jo tu antibu,isgersiu.Isgeriau,uz 15 min.pajutau kazkoki lyg virpuli kune.Dar kiek pasedejau,skubiai nulekiau i vonia ,nusiprausiau,galvoju kyla tempera,reik eit miegot.Kol uzlipau i antra auksta i miegamaji,as jau visa kraciausi is salcio.Tempera nukrito iki 35,salta,palupis tarska,silpna,eme traukuliai traukyt,apklojo Mb,padejo karsta pusle po koju,vistiek salta,po to nuejo i juosmens srity tas drebulys ar traukuliai jau sunkiai besupratau,tada eme lyg plaktuku vanot inkstus,pilva,zodziu buvau pasiruosus blogiausiam,poteriavau kiek leido protas,bet po 15-20 min.aprimo,susinormalizavo tempera,supratau gyvensiu.Po tokios pamokos baisu imt ne savo vaista.
karsta ir pas mus,jau nuo vakar vakaro kaitina vel.Zada dar 2 sav.karsciu.
Siandien buvom vienuose rumuose ir parke,bet vaiksciot perdaug negali,prakaitas zliaugia.
Sapniuk,kaip praejo baliuska?
IK,po tokios sunkios dienos dar sugebi iseit i svente??As turbut uzvertus kojas guleciau kokias 3d.Stipri motera esat.