QUOTE(sapniukass @ 2018 10 12, 08:20)
Labas
na man labai didele motyvacija savo darzoviu auginimui ne kaina PC, o skonis ir zinia, kad as ten jokios chemijos nedejau. Geriau mazesni, bet....
Atsimenu, kai parduotuves vedeja pasakojo apie savo darze auginamus burokelius be trasu, tai peles juos skanavo, o brolienes sklype su chemija, peles net nebandydavo ragaut.
Niekam netaikau, prasau neprisitaikyt sau nei vienai, cia jau mano tokie kralikai.
Labos,
as irgi broviausi i sodu bendrija tik del skonio darzoviu,augintu savo rankom,ir kai ju sezonas baigiasi,patikekit,mudu su Mb negalim niekaip priprast prie pirktiniu,tai koki brokoli dar suvalgom,bet jau pomidoru,agurku,spinatu,ir kt.savo augintu,tikrai nesinori.
Del trasu as taip nesibaidau,kaip del pesticidu,ypac ant vaisiu.
Yra teke but pagalbininke bulviu sejoj,tai vienas ukininkas,isarus vaga bulvem bert,trasu pildavo tiek,kad zemes nesimatydavo.Nu bet ka dabar,bijok nebijojes,nematai,nezinai,o savo bent skanu.O ir malonumas koks,puoselet po daigeli,kutinetis savo darziuke.As nekalbu apie jusu mastus,man tai baisu ir pagalvot,kiek jus turit turet sveikatos tiems laukams apdirbt,net kiekvienam savo.Kaip kas iprates,taip jam gerai.
Vasarema,butinai padarysiu su ranksluosciais,kaip jus darot,atrodo itikinamai ir lengvai prieinama.
Sapniuk,tikrai but faina turet vandenuka ir kanalizacija,nu jau gi tiek metu po karo,kazkaip neitiketina,kad dar taip gali but butuose.