Įkraunama...
Įkraunama...

Gruodžio sniego užburti namai

LAbukas

Aga,as ir norejau klasut ar jau zinai tikslia data,kada atleis?GAl jau nebeatleis,gal taip kas is pavydo pasnekejo g.gif

As padirbau,pasnaudziau,pasportavau,issimaudziau biggrin.gif Dabar biski su kompu ir TV parelaksuosiu...Knyga vakar uzbaigiau,bet jau skaiciau,kad perskaityt,visai nepatiko,nors pradzia visai nebloga buvo...

vartotojo įkelta nuotrauka

Cia kuria diena pirkau grudetos varskes,o siandien apsiziurejau,kad data jau i pabaiga..Ryskiai jau pasiemiau tokias ant ribos...Kepciau varskes aplepa,bet neturiu manu..O kai mes kosiu nevalgom ir tuos apkepus labai retai kepu,tai tikrai nepirksiu..Kazin,jei idesiu miltu...Nu gausis varskes pyragas,ane g.gif O gal turit koki minksta varkes pyrago recepta?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2017 02 01, 08:12)

IK o kas ten nuo pomidoru maro tinka? Ir gal ten yra to firminio Signum?

Signumo nėra, yra kitokio iš strobularinų. Tik labai jau mizernas kiekis, neapsimoka siųstis. Ten nužiūrėjau nuo kopūstinių baltukų tinkamų bakteriologinių preparatų, nuo koloradų. Tik tiek, kad tie preparatai labai trumpo galiojimo. Na, yra dar šio to, bet vėlgi labai mažais išfasavimais, man netinka.
Signumo gali gauti sočiai Lietuvoje. Jis labai tinka rožėms. Sumaišai su Actara, nušnioji rožes ir gali ramiai mėnesį miegoti. Pomidorams tinka ir Amistaras, irgi iš stebuklingųjų strobularinų. Dar kažkos yra su ta pačia veikliąja azoksistrobinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 01 vasario 2017 - 22:02
aš ir vėl naktį ax.gif
po košmarų,stresų,vaistų ir t.t.

naktis buvo sunki,apie miegą nei minties,dusulys ir nerimas,ta proga užkilo kraujospūdis iki maksimumo mano prietaise...,septintą ryto buvau poliklinikoj,pamatavo,išvertė akis,sakau žinau...,gavau vaistų,patiesė ant lovos,galvojau šakės,greitukę kvies,bet ten kitu reikalu ji skambino
daktaras sakė blogai čia jums,gydysimės
gavau didžiulę dėžę vaistų,po operacijos gausiu matuoklį parai,tyrimą dėl diabeto..,kaip tik jo ir trūksta iki pilno komplekto

o kiek vaistam išleidau,tai... durniausia,kad nepadėjo,kartą panaudotus padėsiu

ryte be eilės pas LOR eisiu,tegul žiūri kas tam šnobeliui,daugiau nenoriu tokių fejerverkų

po to pas kitus daktarus,laikas susirinkt save į krūvą,senatvė karoče unsure.gif

dabar išgėriau raminamųjų,kažkaip reikia susiimt ir bandyt numigt bent kažkie

vaikai budėjimus išsidalino,paryčiais dičkė atlėkė,dabar mažesnioji sėdi,vyrui su sūnum koma,abu naktį be miego

susirašinėjau su drauge,ji turi hipertenziją daug metų jau,tai aiškinausi kaip ką ir su kuo,nes daktaras nesivargino į klausimus atsakyt,tai kažkiek nuramino,padeda kai pasitart galima,nuramina

sėdžiu ir jaučiu kaip gerklę kutena,na jei iš naujo prasidės,tai nežinau kaip bus,jau pervargau...,poliklinikoj kai paguldė atidarė langą virš galvos,oro padavė,o aš sukaitus,šlapia guliu

užteks bėdavot,bandysiu link lovos slinkt
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2017 02 01, 22:00)

Signumo gali gauti sočiai Lietuvoje. Jis labai tinka rožėms. Sumaišai su Actara, nušnioji rožes ir gali ramiai  mėnesį miegoti. Pomidorams tinka ir Amistaras, irgi iš stebuklingųjų strobularinų. Dar kažkos yra su ta pačia veikliąja azoksistrobinu.

reiks pasidairyt, bet gal mažais kiekiais neparduoda jo

Frau, laikykis 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Frau,o tu kasdien dar negeri vaistų nuo spaudimo?Mane įtikino šeimos gydytoja,kad būtina,jei ir gerai jautiesi. ax.gif Sveik. 4u.gif
IK,tu galvoji nemačiau aš tų grybų? ax.gif Kiek mano grybienos pripilta,o dygsta tik šungrybiai.Bet tu būna ir šiltnamyje ir darže nemažai.Kažkur skaičiau,kad kur dygsta grybai gera žemė? bigsmile.gif blink.gif O šiaip grybų užtenka per kelią pereiti,kasmet daugėja,pernai gi dėžę mamakvykų prsikyniau,tik rūpužiokai kirmyja. ax.gif O lepšiukai kai prasideda,gali kas antrą dieną pietums prisirinkti. ax.gif Aš jau naktimis sapnuoju grybus miške. ax.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 02 vasario 2017 - 08:06
Pas mane didokas (kažkiek virš normos) spaudimas jau daugybę metų. Kažkada gėriau vaistus, paskui nustojau. Dėl vaistų gėrimo irgi yra visokių nuomonių. Viena - kad nereikia, organizmas pats sukelia spaudimą, kad pro susiaurėjusias kraujagysles prastumti kraują. Kita - kad reikia, nes spaudimas gadina širdį, ta ant maksimumo apsukų turi dirbti.
Šiaip mano galva, jeigu gerai jautiesi, tai gal nevertėtų a)didinti farmacininkų pelno b) nuodyti savęs kad ir nedidelėmis dozėmis chemijos. Kaip ten bebūtų, kiekvieno vaisto anotacijoje surašyti šalutiniai poveikiai.

Nesuprantu, iš kur pas džiūsną Ingridą spaudimas. blink.gif Dar tokią aktyvią, per dieną po 20 km nužygiuojančią. blink.gif

Grybai dygsta ten, kur jiems tinka ir patinka. Dauguma žinomų valgomų grybų - simbiontai, t.y. turi kažkur netoliese turėti "draugą" augalą, dažniausiai medį. Galbūt ir kitokį augalą, krūmą ar nesumedėjusį. ( Pvz rododendrai įsikabina gyvenimui tik tada, kai kartu apsigyvena jų partneriai grybai) Su tuo augalu grybas dalinasi įtakos sferomis : medis siurbia su vandeniu iš žemės mineralines medžiagas, fotosintezės pagalba pasigamina angliavandenius, baltymus. Grybas atiduoda savo pagamintus specifinius baltymus, labai reikalingus medžiui.
Ko gero mikologija - labiausiai tyrimams nepavaldi mokslo šaka.
Atsakyti
Labukas

MAno irgi spaudimas padidintas,bet nebegeriu vaistu...

O tai kaip uzsiveist tu grybu g.gif As kazkaip galvojau i viena kampa toki seselini ,irgi rododendra sodint..Bet jei jis be tu grybu neaugs g.gif Nors buna kartais isauga kazkokie sungrybiai pievoj...
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2017 02 02, 12:14)
Labukas

MAno irgi spaudimas padidintas,bet nebegeriu vaistu...

O tai kaip uzsiveist tu grybu g.gif As kazkaip galvojau i viena kampa toki seselini ,irgi rododendra sodint..Bet jei jis be tu grybu neaugs g.gif Nors buna kartais isauga kazkokie sungrybiai pievoj...

Nieko nereikia rododendrams specialiai veisti. Jie paprastai "atsineša" iš augynų sporų, o ir šiaip atskrenda. Juk ne viena visoje Anglijoje augini rododendrus.

Jei nori valgomų grybų, tai lengviausiai auginti kreivabudes. Galima ant kelmų specialiai paruoštų ar medžio trinkų. Reikia pasiskaityti, nepamenu, kaip ten daroma.
Atsakyti
Ne ne,apseisiu ir be grybu auginimo biggrin.gif Svarbu man geles augtu mirksiukas.gif
Tik va toj vietoj kur noreciau sodint tuos rododendrus esu savo seskiuke palaidojus..GAl neiskasiu netycia,kai duobe kasiu rododendrams...
Atsakyti
Oi IK,kad pamaloninai širdį. wub.gif wub.gif Nu jo džiūsna.O šiandien kaip tik pagalvojau gerai tie vainikai,jei tik per žiemą megščiau taip apeičiau riebalais. mirksiukas.gif Šiandien po prakaitu daviausi,tiek skubiai vainikų. blink.gif bigsmile.gif Ir į mišką lėkiau ir iki raudonio variau.Galiu vakare pasimaloninti pavalgyti skaniai. mirksiukas.gif
O spaudimas,paveldimumas,mama jau tokio kūdumo,o spaudimas visą gyvenimą ir ne toks kaip pas mane su greitosiomis prie namų. ax.gif
IK ,ačiū taip išsamiai visada paaiškini. 4u.gif wub.gif
O miršta juodai žmonės,kaip mergaitės sako,kur dirba parduotuvėje, tuoj neliks žmonių jei tokiais tempais mirs. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 02 vasario 2017 - 17:23
Laba 4u.gif
Ingrida,negeriu vaistų,nes normalus spaudimas buvo,greičiau žemesnis,o va ėmė ir užkilo,dabar gersiu,nežinau tik kaip toliau bus,kol kas kyla ir nemažai,bent kol praeis visi stresai reikia pasisaugot

dukra irgi gėrė,dabar kraujospūdis kartais net per žemas,nebegeria jau gal metai laiko,matyt susitvarkė unsure.gif

nuo figūros manau nepriklauso kraujospūdis,sesuo nesveria 50 kg,o kraujospūdis jau labai seniai aukštas,nei vaikai,nei stresai,gyvena dviese su diedu,tas ramus kuris laikas jau,netrydalioja,pailsi irgi normaliai,o va vistiek vaistus turi gert

draugė irgi išskirtinės figūros,vienmetės mes,o ji telpa į mokyklinę uniformą 10-11 klasės,kraujospūdis aukštas apie 20 metų,su pertraukom,pašokinėjantis

aš pagrandukas jau gerus 10 metų,kraujospūdis buvo normalus,o dabar jau šūds ,o dar kelios dienos prieš apsidžiaugiau,kad svorio pamečiau,nepuls ligos,tai ir dėjo,kad per džiugu nebūtų biggrin.gif

buvau pas LOR,ę ,sakė gero nieko,nosis tragiškai atrodo,net apžiūrėt negalėjo giliau
prirašė vaistų,pumpų,prisakė gydytis,nes labai viskas sausa,vaizdas prastas,gydytis teks

po jos pas ortopedę ėjom,dukrai kovo 8d. kelį peroperuos kur pernai kita klinika operavo,sakė šita daktarė,kad operacija neteisingai atlikta kolegų ,susidarius cista,pažeistas meniskas
įdavė mrt diską,sakė jei noro turi gali skundus rašyt,bet kas čia užsiims,tegul tik sutvarko ir palieka ramybėj
gydytoja labai maloni,kaip gimines priima,išpasakoja,išklausinėja,detaliai viską parodo ką darys,va taip man patinka,ir nei cento duot nereikia

dar iki centro nuvažiavom,prisipirkau maikių po eurą,paskutinė išpardavimo diena,tai po eurą sumetė kalną drabužių,griebkit kas galit,tai ir stvėrėm kiek pasiekėm,laimė skirtingų nugriebiau,bus gerai po namus,medvilninės,minkštos

dar internetu užsisakėm škurlių visokių,kainos viliojančios,dukra juokėsi,kad vėl močiutei maišą išvešiu,nes iš daug atsirenku vieną ar du daiktus,o kitkas ir guli spintoj,laukia perversmo

reikia žuvį išsikept,bet noro nulis
Atsakyti
Frau, sveikatos tau 4u.gif
kiek cia kankintis gali.
Padariau snd. kepenine, dieds nevalgo, net neragauja, sake as neturiu tiek E idet, kiek krautuviniam buna/. Tegu nev 4u.gif algo, mums su 4u.gif babuliuku labai 4u.gif gerai valgosi. Jei kas, katinai pades.
Labas
Atsakyti