Laba
Ingrida,negeriu vaistų,nes normalus spaudimas buvo,greičiau žemesnis,o va ėmė ir užkilo,dabar gersiu,nežinau tik kaip toliau bus,kol kas kyla ir nemažai,bent kol praeis visi stresai reikia pasisaugot
dukra irgi gėrė,dabar kraujospūdis kartais net per žemas,nebegeria jau gal metai laiko,matyt susitvarkė
nuo figūros manau nepriklauso kraujospūdis,sesuo nesveria 50 kg,o kraujospūdis jau labai seniai aukštas,nei vaikai,nei stresai,gyvena dviese su diedu,tas ramus kuris laikas jau,netrydalioja,pailsi irgi normaliai,o va vistiek vaistus turi gert
draugė irgi išskirtinės figūros,vienmetės mes,o ji telpa į mokyklinę uniformą 10-11 klasės,kraujospūdis aukštas apie 20 metų,su pertraukom,pašokinėjantis
aš pagrandukas jau gerus 10 metų,kraujospūdis buvo normalus,o dabar jau šūds ,o dar kelios dienos prieš apsidžiaugiau,kad svorio pamečiau,nepuls ligos,tai ir dėjo,kad per džiugu nebūtų
buvau pas LOR,ę ,sakė gero nieko,nosis tragiškai atrodo,net apžiūrėt negalėjo giliau
prirašė vaistų,pumpų,prisakė gydytis,nes labai viskas sausa,vaizdas prastas,gydytis teks
po jos pas ortopedę ėjom,dukrai kovo 8d. kelį peroperuos kur pernai kita klinika operavo,sakė šita daktarė,kad operacija neteisingai atlikta kolegų ,susidarius cista,pažeistas meniskas
įdavė mrt diską,sakė jei noro turi gali skundus rašyt,bet kas čia užsiims,tegul tik sutvarko ir palieka ramybėj
gydytoja labai maloni,kaip gimines priima,išpasakoja,išklausinėja,detaliai viską parodo ką darys,va taip man patinka,ir nei cento duot nereikia
dar iki centro nuvažiavom,prisipirkau maikių po eurą,paskutinė išpardavimo diena,tai po eurą sumetė kalną drabužių,griebkit kas galit,tai ir stvėrėm kiek pasiekėm,laimė skirtingų nugriebiau,bus gerai po namus,medvilninės,minkštos
dar internetu užsisakėm škurlių visokių,kainos viliojančios,dukra juokėsi,kad vėl močiutei maišą išvešiu,nes iš daug atsirenku vieną ar du daiktus,o kitkas ir guli spintoj,laukia perversmo
reikia žuvį išsikept,bet noro nulis