QUOTE(liniuxxxxx @ 2018 11 17, 14:01)
rusų toiterjerė pas mus dabar gyvena, su anūku didžiausi priešai. Ir šiaip, gi
prie trenktų tokie šunys,
niekaip nesutinku,pas mane tokia šunė,meilumo įsikūnijimas,nors mažų vaikų vengia,pabėga į kitą kambarį,bet jei užplaukia,tai pati ateina,kad paglostinėtų,o va prie suaugusių kaip prie medaus musė limpa,užbučiuotų,užlaižytų,spėk dangstytis...,loja kaip ir visi kiti šunys,nors dažniausiai neloja ant svetimų,tik ant mano vyro,nedraugauja su juo,pareina vėlai,dar apibara jei suloja,tai papyksta,paskui kai jis valgyt sėda jau draugė geriausia,tik dalinkis
žinau,kad visi mažų veislių šunys pasiutę,kimba į kojas,bet mūsiškė per pusšeštų metų nei karto nėra nieko užpuolus ar kandus,nei batus graužė,nei baldus,nieko nepridirbus,gal prisiusiojus mažiukė kelis kartus ne vietoj,bet greitai nuo palutės prie išvedimo priprato,tai ir daro lauke
tik va guli ant sofos,šalta jai ant grindų,reikia glostinėt,rankinukė,net vadinu- natūralios odos rankine
Spanguoliaut buvau kažkada paliose,prisirinkau porą litrų,laiminga grįžau ,o mama pradėjo pasakot kaip ten į gyvatyną pataikė,šakės,galvojau troboj nualpsiu iš baimės,daugiau gyvenime kojos mano ten nebuvo ir nebus,nusipirksiu tą stiklinę šventėm,daugiau ir nereikia