QUOTE(vasarema @ 2018 12 17, 14:04)
Sveikutes
Šimtą metų nekėliau nuotraukų į sm, gal ir nesigaus nieko, nesibarkite, jei ištampiau puslapį, neprisimenu, iki kiek reikia sumažinti nuotrauką.
Padariau tik vieną nuotrauką man pasikartojančių neprabangių senų žaisliukų. Turiu jų ir daugiau, ne visus atrinkau. Jeigu mėgstate senus žaisliukus ir matote tokių šitoje nuotraukoje, arba prisimenat iš vaikystės kokį žaisliuką, kurio norėtumėte, parašykite, prašau čia, arba až. Labai, labai norėčiau padaryti Jums, mano mielos draugės, kuklias senų žaisliukų kuriais esu susirgusi, dovanėles. Adresų laukiu į až.
Vasarema,sirdele,nuostabus vaikystes prisiminimas,tik mes,isvyke is savo namu,nesaugojom tokio grozio,ir neatsivesi visko cia,kai kiekvienais metais galvoji gryzt atgal,bet kiekvienais metais lieki ,isiurbia gyvenimas,pririsa ir nebesugebi atsispirt geresniam kasniui,lengvesnei duonai.Beveik visi tokie zaisliukai buvo musu kolekcijoj.Dar sidabrinis apvalus virdulys,seneliai salciai,vadinami fanarikai,kur idubos is keturiu pusiu spalvoti,veriami,tokie,kaip kairej pusej kampe,buvo net keli,ivairiu konfiguraciju.Smagu prisimint,bet puosiu mazute,miniatiurine eglute,nera nei vietos,nei noro dideliai.Bet buvo smagu pamatyt,pruisimint.Aciu tau.