QUOTE(jurginėlis @ 2019 01 23, 17:29)
Ladut, gražu
Lyžuka, nebandžiau, man kažkaip įtartinai atrodo
jei kas išbandysit tuos kukulius-rėžkit
QUOTE(IngridaB @ 2019 01 24, 05:18)
Pas mus -16.
Nemėgstu nei morengų,nei man atrodo ne mano skoniui ir tie kukuliai iš baltymų.
Dieve kaip auga kg.

Jau net mb sako nu ir užpakalį užsiauginai,pati jaučiu kaip riebalai dengiasi po visą kūną.O gyvenime nesu tiek svėrųsi.Žinau kad vakare negalima valgyti,o man pats valgymas prasideda po vakarienės -vaisiai,ledai,šokoladas...............

Galva dirba,burna irgi.
Na ir durna visą naktį nemiegojau,bijojau pramigti,šiąnakt statysiu budilniką.
Labas rytas,
kokia nuostabi ziema siemet.Per 16 metu cia,tik karta pataikiau gryzt i Lt ziema,kai buvo 20 salcio,nu bet iskenciama,gera,atrodo jauti,kaip zusta visokios bacilos,kenksmingi vabzdziai,kuriu cia per musiske ziema dar pasidaugina.Turiu baltasparniu pilna darza,kaip reiks kovot su jais,neisivaizduoju.Mano gi burokai nekasti,porai,salierai,pastarnokai,nuvarau issikasu,kaip sviezus,cia visi taip daro.Siltnami tulpes gero sprindzio,pelargonijos,bakopos zydi.
Esu valgius ta patiekala su baltymais Prancuzijoje,pas dukros anyta.Man nepatiko visiskai.Baltymai buvo ne saldus,tik tas tryniu skystis,bet istikro,mane net supykino toks patiekalas.Tie baltymai nera stabilus,vienas kukulis,jie pasidalina,kad ir virti,plaukioja tokios ledo lytys,man buvo neskanu.Sake ,kad cia is vokieciu atejes receptas,bet jau nera deserto,ir nereikia,bet tokiu pakeist tai jau ne.Kardinaliai skiriasi nuo morengu,Man morengai skanu,nu bet cia man buvo kazkas kaip nesusipratimas.Bet zmones skirtingi,kam patinka sokoladas,o kam lasiniai.
Vakarinius valgymus senai sutvarkiau tik grieztai susilaikius,bet paskui ateina yprotis ir nebenori.Bet tau Inghridel kaip neaugs svoris,kai paskaitau,kiek tu gamini,myli seima,tai neisvengiama.As seniai nekepu jokiu pyragu,tik per sventes,nes zinau,jog viskas liks ant pilvo,slaunu.Visas svoris lieka sunkiai nukrapstomas po 50m.medziagu apykaita ryskiai suleteja.
Nesusalkit