Labuka Kad tam turteliui tik 2 mėnesiukai,kur jau ten dažnai palakstys,dar pasą tvarko,vaikinas lietuvis,nekibo jai tie užsieniečiai Lepotaaaa 4 dienos laisvos
Labas rytas. Už namo mokyklos stogas nuo šalnos baltas. Per naktį išrūgo gira. Jaučiu reiks perpilti į didesnį puodą,nes gali gautis jau ir alus. Man kaip ir cukraus trūksta,mb sako pakanka?
IK va tokį parazitą turiu tarp braškių.praizgo braškių šaknis,turiu kelmą iškasti,nudraskyti ir vėl pasodinti. Išbandžiau najs formytes,aš patenkinta,tokie vieno kasnio sausainiukai velykų tema drugeliai kiškiai,viščiukai,kiaušiniai. 0 čia supakuoti iškeliaus šiandien.
Nu bliam, žvelgiant į tą amžiną gražtą, ne tik mintys gali išlakstyti, bet ir suvisam protas išvažiuoti.
Keičiamės, Lyžukiuk. Aš tau darbelius, tu man kaimyną, šampaną it zefyrus.
Kas per neteisybė. Pas mane kaimynai užeina tik traktoriaus pasiskolinti. Jokių zefyrų
Į darbo biržą,buvusiai floristikos mokytojai,draugei ir pažystamai,kur padėjo parduoti turguje sulą.Reikia atsidėkoti. Čia tik šiandien. :mirksiukas:Tai dar plius du vainikai velykiai.
gerai mums su kaimynais, jokiu atsidekojimu, jokiu piniginiu reikalu. Snd. su kaiminka atsigerem kavos, kaip kiekviena miela diena, vakar ledu jai parnesiau, kaimynas snd. karpi begalviu padare, nes as tai jau ne tokiu darbu. Pas mus viskas paprasciau, nei paprasta
Ingrida, šliaužiantysis vėdrynas pas tave. Ir iš braškių niekuo neišimsi. Tik roundapu. jeigu nedaug, su vatos tamponu pabandyk pabaksnoti į viduriukus.
Skanūs sausainiukai jaučiu. O kam darbo biržos bobelkoms , tai jau nesuprantu. Juk darbo tai tau normalaus nesuranda.
Labas vakaras. Jaučiuosi didvyrė, padariau 4 stiklainius krienų, savo ir sesės šeimoms. Tarkavau rankomis, rankos sveikos liko. Sausa, labai sausa, viskam reikia lietaus. Lyg ir šilta, bet pas mane šiltnamiuose dar nei ridikėlių, nei normaliai salotų, nei špinatų. Tik svogūnų laiškai normaliai užaugo.
Aina sau, Vasarema.Tai jau išverkei visas ašaras. Man tai būtų per didelis didvyriškumas. Galima sumalti su mėsmale, ant galo užmovus polietileno maišelį. Tik tokie grubesni būna.
O aš per dieną įjungus purkštukus laistau viską iš eilės. O vakarais maluosi, geniu kalninių pušelių gyvatvorę. Kelis metus nejudinta, pilna sausų šakų, visokių ne vietoje išaugusių stiebų. O jau dega - kaip parakas. Sukraunu krūvelę su sausais spygliais ir stoviu su laistytuvu. Gaisrininką vaidinu.