QUOTE(jurginėlis @ 2019 05 07, 19:03)
sveikos
Luety, grožiai ir nuostabus skonis, taip ir suryčiau, ach
Lyžukos tulpės visad įspūdingos
šalnos šalnos šalnos
stiklintam balkone nugeibo bazilikas-įtariu patapo šalčio auka, nors minuso balkone tai net nebuvo....
jaučiu mano ledaunyčioj viskas bus sušalę
ar svogūnai, gavę šalčio būdami žemėj, neiššeis į žyduolius?
gavau ciklameną, kaip jį prisijaukint ir nenumarint? patarkit
Jurgineli,as irgi laukiu nesulaukiu tu keliu dienu,kol truputi bus didesni.Cia mano Dirigentai.Jie neauga dideli ir neperauga.Labai greit auga ir daug buna.Patiko jie man.
Svogunu cibuliukus viengalviu as sodinu gruodzio menesi,o birzelio pradzioj jie jau buna dideli.Bet kazkokdel mano laisku nebeeda muse ta,bridki tokia,kur i serdis laisku isimesdavo?Pasiilgau jau
Ciklamena as pasodinau i loveli,o kitus i vazonus,kai perzydejo,vasara jie nugeibsta,o ir kambary ziema nei vasara jiems nepatinka,per silta,Mano zydi lasuke visa ziema,zinoma prie 0 zemiausia tempera pas mus,o vasara paslepiu nuo saules,palieju,kad neisdziutu.Rudeniui saltyn,jie pradeda ;eist lapus ir zydet.Cia skaitosi sodo ,o ne kambarinis augalas,tai ir Lietuvoj atitinkamose salygose zydetu.Kazkur gal balkone,kur nera minuso ziema,ar saltam kambary.Mano mamute,atsimenu,laikydavo saltoje patalpoje ziema,o laistymas budavo,sniego apkrauna vazono zeme.Toks mano patyrimas su ciklamenais.Man sekasi su jais sitamne klimate.