prisiduodu, kad dar gyva

naujokei AA labas

Liniuko šeimynai, Sapniukui, Ingridos bernužėliui, ir kitoms kam reikia-sveikatos

Ate, pavėluotai, bet nuoširdžiai sveikinu

gėlynai visų NUOSTABŪS

sausa sausa sausa..... šlangas nusitiesę nuo upelio, bet argi tiek prilaistysim savo smėlynus, viskas tik dulka. Lyja visur aplinkui, bet tik ne pas mus..... darbo daug, o derliaus jaučiu sulauksim tik mizerno. Išdygo iš kelių sėjimų tik kelios morkos, burokėliai visai vargani, krapų iš vis neturim, svogūnai nugeltę-džiugina, kad pas visus kaimynus taip-aš gi tikra lietuvė

pavėsyje buvo 38, darže net nežinau.Mane gelbėjo tik upelis, bet ir anas nusekęs pusiau. Dabar su savo p.....ais gilinau upės vagą, kitaip plaukt negalėjau

Invaziniai vėžiai knibžda, vaikai prigaudė puskibirį.
Sodyboj reikalai kiek geresni, tik labai tausoju vandenį, nes kaimo šuliniai stovi vienoj linijoj, jei aš daugiau pasiimu, viršuj pas žmones jis ženkliai sumažėja.
AA-dievunu cukinijas, valgau vienas, kaip agurkus. kepu apvoliotas miltuose, tik česnaką tarkuoju burokine tarka tiesiai ant jų. Dalinkis jų receptais-būsiu dėkinga

Papildyta:
teta pirko viščiukus 4 savaičių, bet tokie necekavi, pamėlę, su mėlynais sparnais, šlaunytėm, beveik pliki. Kaip iš konslagerio. Plunksnos kiek ima atauginėt, bet tos mėlynės jaučiu taip ir liks?