Labas rytas,
aciu uz pusrycius,Ingrida,as ta is kaires lekste pasiimu,skaniai ir daug atrodo

Pavydziu baltai svorio kritimo isiems,man tik auga.Man auga nuo vejo turbut
IK,saunuole,tikrai karinga,nu bert kaip kitaip gint savo turta,varga,triusa,juk sargybiniu nepastatysi.
Na mano landai nuvalyti,as visa vasara juos laiks nuo laiko praeinu,nes centre gyvenu,tai nematyciau nieko.Be to zuvedros,skrisdamos daznai apvaro balkono dideli langa,as vis turiu toki mistini klausima,kaip jos mato,jog langas svieziai nuvalytas,blizga,ir kaip jos taip sugeba apdergt langa.Juk neatskrenda pries langa ir nepastato savo pulverizatoriu,bet jos skrisdavos kazkaip nukreipia.Nekenciu tu pauksciu.O apdergimas ne pyragai,grandyt issisiepus reik,o jei ant masinos,tai net mirkyt turi,nes net masinu plovykla nenugrando,prisvyla tas ju geris kazkaip.O jei paliksi ilgiau,keicia net masinos spalva po ta vieta.Negali masinos parkuot po elektros stulpu,po medziu kokiu,kokioj pastogekj,kur jos turpi,zodziu miesto beda.Turistai issizioje,eina valgydami,netenka ledu,skrenda virs galvos ir griebia is nagu,o seniai atvyke megsta zuvi su riebaluos keptom bulvytem pasiimt dezute,atsisest pajury ir valgyt,tai netenka pietu greit.Turi vienas valgyt,o kitas baidyt.Virs kaviniu lauke yra spec.baidytuvai itaisyti,tai ten ju nesimato,bet stebi su pavydu is toli.

Zodziu,cia jos baisiau uz visus vagis ir kenkejus.
Sapniuks,vaje,kaip tos sirses sugeba ilyst kazkur.Sveikatos kovojant su jomis.