QUOTE(Mergiona @ 2017 03 18, 21:40)
Denaxa

tu gyva???? davaj daugiau parasyk
Mergiona, aš gyva

Viskas ok, tik netą turėjau vakar, turiu šiandien (Jonqueros prekybcentryje sėdžiu kompą apsikabinus

), o ryt anksti ryte kylam važiuoti, pusę 8 turime būti iškrovime. Paskui neaišku kada turėsiu galimybę prie neto pasijungti, o dirbti reikia daug, man labai daug reikia išmokti dar

Apsilankyk toje kitoje temoje, ten fotkių pridėjau ir parašiau daugiau, užsuk pasiskaityti

Savaitgalinį darėme va tokioje aikštelėje, abi naktis papjaustė tentą, tikrindami, koks krovinys, neklijavome, nes dar viena naktis ten laukia, gal užteks jiems jau padarytų skylių

Kuro irgi nesipylėme prieš savaitgalį, nes vagia jį labai ispanuose
https://scontent.fma...amp;oe=59595B3A
Čia tik labai maža dalis aikštelės, fūrų ten prisigrūdę tiek, kad uodas snapo neįkištų, laisvų vietų nėra
Šiandien po kalnus pasivaikščiojau biškį, fotkės fb yra. Mergiona, užsiveisk fb
Labiausiai man vis tik prie dūšios Prancūzija- tualetai nemokami, yra vanduo, parkinguose yra vandens, skirto šuniukams pagirdyti, tai galima geriamo vandens atsargas pasipildyti, indus ir rūbus prasiplauti

Šį savaitgalį leidau sau prabangą- susimokėjau 4 eurus ir rūbus išskalbė skalbiankė, džiūsta viskas priekaboje

Dušas 3 eurai, po 20 min. išjungia vandenį

Bet daug kur dušai nemokami yra, vieną kartą firmoje prausiausi kol mašiną iškraudinėjo
Dar po pardes reikia prasilėkti. Čia visi prancūziškai moka, nes Jonquera prancūzams tas pats, kas lietuviams Suvalkai

Parkovkėje prie prekybcentrio daugumoj prancuziškos mašinos, visi nori apsipirkti pigiau