Mergiona, jei tėvuks neišlaiko vaikų, o senatvėj teisias dėl pragyvenimo (nes pats negali), tai tokiam tėvukui labai realu pasakyti teisme - soriukas. Vien dėl to.
Mano vaikai pirmą naktį per 5 metus nakvoja ne namie. Pramogoms - atviras laukas. Ką gi mes? Grįžtam namo, pavemiu, pasivolioju lovoje, apskambinu visiems, kam buvau pažadėjus ir einu miegot. Labai išnaudota proga. Apmaudu.
Parėjo pirmas oficialus feedback'as iš darbo. Jei mano dabartiniai vadovai kalbėtųsi su senaisiais vadovais - galvotų, kad kalbasi apie skirtingus žmones. Kaip taip gali būti???? Gi per nakt trūkumus stiprybėm paversti nenormalu. Turiu įtarimų, bet tiek tos. Malonu, kai po 3 mėn naujam darbe tave ima laikyti tavo vadovo įpėdine, dabar tik kaip to neiššvaistyt, o sustiprinti... na ir ai, oficialiai patvirtino mano mokslus. Dabar tik popierius susitvarkyt...
Tūkstantis Dienų rubinų raudonų, Kai lūpos skonio šokolado, Paskęsti jūroj lubinų. Ilgiuos. Baltų nakties staccato, Akių bekraščių ežerų, Dainoj paklyst, kai nieks nemato, Tylioj svajoj lig paryčių ištirpt puodelyje arbatos.