QUOTE(Eufemija @ 2017 06 16, 20:05)
Jo, tu teisi. Sunku įsijaust į kito situaciją. Man gyvenimas kaime visai būtų priimtinas.
Eufemija as ruse. Tai reiskia as pirmiausiai neturiu ir niekad neturejau jokio kaimo. Niekada neleidau vasaru kaime pas mociute ar pan. Tai jei net nuspresciau kad man tas gyvenimas fiziskai iveikiamas kur as ta kaima gauciau? Pirkciau Denaxos rodyta namuka-lusniuka? Ir? Ka as ten veikciau? Ka veiktu vaikai? Kazkaip sunkiai tikiu kad siuolaikinems vaikams 8+ yra dziaugsmo tokioje troboje sedet kelis men

Dar... ikalant vini i kaimo ir mergionos draugystes tema. Primenu kad turiu dvi fobijas-ugnies-kosmariska ir sunkejancia su metais ir kiek lengvejancia su metais skruzdeliu. Bet abi lb dera prie gyvenimo lauko salygom

Mergiona
Dėl maisto eina sau
gal konservai, tušonkės gelbėtų?
Mes bandysim Ukrainos gėrybes. Girdėjau labai prieštaringus atsiliepimus - vieniem labai skanu, kitiens labai neskanu. Iki Bulgarijos vis dėlto nevažiuosim. Geriau ramiau vienoj šaly pasikapstysim, prie jūros, paskui link kalnų pasuksim. Nu žiūrėsim, kas gausis, gąsdina mus visi duobėtais keliais...

Dėl maisto eina sau

Mes bandysim Ukrainos gėrybes. Girdėjau labai prieštaringus atsiliepimus - vieniem labai skanu, kitiens labai neskanu. Iki Bulgarijos vis dėlto nevažiuosim. Geriau ramiau vienoj šaly pasikapstysim, prie jūros, paskui link kalnų pasuksim. Nu žiūrėsim, kas gausis, gąsdina mus visi duobėtais keliais...
Snd vietiniam lidle buvom. Radom lenkisku prekiu pro kurias lt praeinu nosi uzrietus. Laimes pilnos kelnes. Vaikai pripazino desreles valgomom. Mesos dar nebandziau gamint bet isoriskai panasesne i mesa nors tipo bulgariska
siaip man keista kad isvus kazko bulgarisko yra. Skersai isilgai sali ismaisem-na nera karviu
retai kokia pamatai
sako ozkas labiau laiko. Suri snd pirkau ozkos. Na nieko. Bet ir ozku nematem
dar latvisku sprotu gavau. Irgi laime

QUOTE(Mergiona @ 2017 06 17, 21:07)
Snd vietiniam lidle buvom. Radom lenkisku prekiu pro kurias lt praeinu nosi uzrietus. Laimes pilnos kelnes.
Kiek nedaug reikia laimei

Aš po savaitės komandiruotės šiandien daržą ravėjau su tokiu malonumu

O aš susitvarkiau gražiai savo namučius ir valgau labai skanią sriubą
Paskui dar pasiremontuosiu papildomą kondiškę ir eisiu blynų kepti
Po to dušas ir gražus laikas sau, jei tik neatsiras bendrauti ištroškusių kolegų (nebenoriu, pradeda varginti
), o rytoj vėl kibsim į darbus
Bet tai blyn pavydu kaip, vienas kolega Savonoje vandenyne maudosi, kitas Kanuose deginasi, o aš sumautam vokietijos parkinge ant posūkio dar sustojus šalia apšikto miškelio, į kurį ir pačiai tenka pasivaikščioti
Nemyli manęs vadyba

Bet tai blyn pavydu kaip, vienas kolega Savonoje vandenyne maudosi, kitas Kanuose deginasi, o aš sumautam vokietijos parkinge ant posūkio dar sustojus šalia apšikto miškelio, į kurį ir pačiai tenka pasivaikščioti

Valio! Sudariau plana sesers senatvei. Kai busim senos ir isauginsim visus vaikus vazinesim dviese ir lipsim i visokius kalniukus (ne kalnus!) Radau pvz european route E3. Na fignia. 20-25 dienu reikia
gal koki rekorda sumusim amziaus. Na sudejus kartu
arba "kraizoviausios pasaulio seses-bobulkos"
dar gal Denaxa prijungt prie plano reikia. Tu ten Australijai taupai, a? Kuriais metais ji pas mus paskirta? 2041?
Vakar vaziavom i vietini stebukla-Burgas Galerija Mall. Diiiidele parde. Kaip akropolis. Man stogas nuvaziavo. Mergaitei kuprine uz 50 euru nupirkau
na ir siaip pora skuduriuku

Vakar vaziavom i vietini stebukla-Burgas Galerija Mall. Diiiidele parde. Kaip akropolis. Man stogas nuvaziavo. Mergaitei kuprine uz 50 euru nupirkau

Nu brangi kuprine, Mergiona?
As turiu vilties irgi Dubrovnike i kokius nors vasaros ispardavimus pakliut. Milaaa, yra ten koks vietinis akropolis? Neturejau dar kada prisest prie planavimo, reikalu reikaliuku... bet judam i prieki.
LV atsidarinejam atstivybe, su pora PL verslininku kalbam, su vienu matyt vaziuodami atostogaut stosim dar derint. Sandelio/ ofiso reikalai juda. Viskas okidoki
As turiu vilties irgi Dubrovnike i kokius nors vasaros ispardavimus pakliut. Milaaa, yra ten koks vietinis akropolis? Neturejau dar kada prisest prie planavimo, reikalu reikaliuku... bet judam i prieki.
LV atsidarinejam atstivybe, su pora PL verslininku kalbam, su vienu matyt vaziuodami atostogaut stosim dar derint. Sandelio/ ofiso reikalai juda. Viskas okidoki

Mergiona, gyva dar, paieska skelbt jau?
QUOTE(Veluma @ 2017 06 20, 09:00)
Nu brangi kuprine, Mergiona?
cia kaip paziuresi - mazges paskutine kuprine apie 80 eur kainavo (270 litu), bet tampoma 3 metus ir atrodo kaip nauja (2014.11 pirkome). Mazge jau zyzia, kad naujos kuprines nori ir kad daugiau nepirksciau geros, nes atsibosta

as apie atostogas svarstau ir neapsisprendziu kiek imti - savaite ar dvi. Kazkaip nelabai sugalvojame ka veikti, kas visiems idomu buti. Tai linkstu prie savaites kartu su seima (4-5 d lenkijoje) ir savaitgalis sodyboje arba lietuviskam pajuri (pas gimines) ir paskui ruden/ziema dar kelione man vienai.
QUOTE(Bekasė @ 2017 06 23, 10:05)
as apie atostogas svarstau ir neapsisprendziu kiek imti - savaite ar dvi. Kazkaip nelabai sugalvojame ka veikti, kas visiems idomu buti. Tai linkstu prie savaites kartu su seima (4-5 d lenkijoje) ir savaitgalis sodyboje arba lietuviskam pajuri (pas gimines) ir paskui ruden/ziema dar kelione man vienai.
kazkaip nesaziningai cia pas jus padalinta

o tu viena i tas keliones ir vaziuoji?