QUOTE(Eufemija @ 2017 06 27, 14:14)
O ar gali išemigruoti visa tauta? Keliasdešimt mln? Žydai tai pabandė, žinom kas jiems nutiko, be to, jie turėjo labai tvirtas moralines nuostatas bet kokiomis sąlygomis išlaikyti tautą ir kultūrą. O ką daryt Ukrainai, šnd kariaujančiai ne savo noru

Lietuviai turi visas sąlygas savo namie pasiekt viską. beje nei Veluma nei Denaxa neemigravo. Atleisk, jei užgavau tavo skaudžią vietą. Šiaip lietuvius aš jau seniai esu palaidojusi. Nei viena tauta taip greitai nesiasimiliuojasi. Neliks tuoj mūsų. Max pora šimtmečių ir minės mus pasaulis kaip prūsus
Žodžiu kalbėjau apie skirtingus būdus keisti pasaulį, bet ai nesvarbu.
Kodėl galvoji, kad man kažką skauda? Šiandien net migrenos nėra.
Man keistas nenuoseklumas vertinant pokyčius ir ekstremalus patriotizmas. Būtent dėl tokio žydams negerai ir nutiko, o ne dėl jų emigracijos. Kažkaip sumaišyta priežastis ir pasekmė. O jau tokio patriotizmo šviesoje keistos atostogos ne lietuviškame kaimukyje. Pasaulis globalėja ir žmonių migracija yra natūralus dalykas, keista, kad Lietuvoje emigracija vis dar prilyginama Tėvynės išdavystei ir net va visą tautą dėl to palaidoti norisi...
Kitas dalykas - Lietuvoje pasiekti viską gali nebent paralelinėje dimensijoje. Kai kurios pramonės/verslo šakos neegzistuoja. Ką siūlai tiems žmonėms, kurie mato save tik toje srityje ir kaip tai derinasi su tavo žavėjimusi pokyčiais?
Tūkstantis Dienų rubinų raudonų, Kai lūpos skonio šokolado, Paskęsti jūroj lubinų. Ilgiuos. Baltų nakties staccato, Akių bekraščių ežerų, Dainoj paklyst, kai nieks nemato, Tylioj svajoj lig paryčių ištirpt puodelyje arbatos.