San, yra, didziule aikstele kieme! Josinesit gal irgi? Dukra ka tik grizo, vis dar laiminga!
QUOTE(Veluma @ 2016 12 17, 15:35)
San, yra, didziule aikstele kieme! Josinesit gal irgi? Dukra ka tik grizo, vis dar laiminga!
Į gimtadienį klasiokės eis.
QUOTE(karra @ 2016 12 17, 12:57)
jo...
man irgi. dovanos supirktos. pakuosiu kita savaite. ir cia... paaiskeja, kad mano grazuoles svajone: 4 mazi poniai. sprindzio dydzio ir 4. o vidurinelio: lego-vagis (policija)+ hotwheels trasa. is kur toks tikslumas
aisku vyresnysis nesikuklindamas surase - naujas ismanusis. bet cia nugesinau - pilna senu nuodemiu siais metais, tai abejoju del ispildymo (tiksliau- neabejoju kad nebus) o jis - "kitiems tai dovanoja". mano argumentas - pas mus matai keliems seimoje nesa??? biudzetas, tai ribotas pas seneli. diskusija baigesi, nezinau, ka galvoja. bet griztant prie maziuku: mama nepirktu tu nesamoniu, bet kaledu senelis gal ir gali. beda: perejau 3 prekybos centrus. na nera tu poniu. ne tai kad nuolaidu nera. bet butent tokiu poniu nera. nzn ka daryt. taip nori, taip piesia. o laiko taip maza. kokiu ideju? laikas tik savaite...
Papildyta:
parasiau posta ir ilindau i pigu.lt radau. laikau kumscius, kad butu, tai ko ieskau ir kad butu laiku
man irgi. dovanos supirktos. pakuosiu kita savaite. ir cia... paaiskeja, kad mano grazuoles svajone: 4 mazi poniai. sprindzio dydzio ir 4. o vidurinelio: lego-vagis (policija)+ hotwheels trasa. is kur toks tikslumas

Papildyta:
parasiau posta ir ilindau i pigu.lt radau. laikau kumscius, kad butu, tai ko ieskau ir kad butu laiku

QUOTE(Realesne @ 2016 12 17, 17:11)

va va. taip ir yra su uzsakymu konkretumais: tarsi ir gerai, kad konkretu, bet jei nera

Kas ismano riedzius? kad pigesnis bet geras, a? Iki 150
GD samata- 110 programa, 36-picos, 34-visokia dar fignia- saldainiai, sausainiai, indai, ttt.

GD samata- 110 programa, 36-picos, 34-visokia dar fignia- saldainiai, sausainiai, indai, ttt.
QUOTE(Mergiona @ 2016 12 17, 23:26)
Svarbiausia, kad gyva

Mergiona, su gimtadieniu jus abi!
MB riedzius kai ziurejo, normalus jam nuo 300 prasidejo. Pigesni sake ne kazka, es galingumas menkas. Tik tiek zinau. Mes nepirkom, perkalbejom.
MB riedzius kai ziurejo, normalus jam nuo 300 prasidejo. Pigesni sake ne kazka, es galingumas menkas. Tik tiek zinau. Mes nepirkom, perkalbejom.
Labas rytas.
Mergiona, sveikinimai su gimtadieniu
( nors nežinau kas gimtadienį atšventė, matyt praleidau jei rašei
)
Ir jėgų visoms įtrauktom į metų pabaigos karuselę
Aš tiesiog ilsiuosi ir ramiai laukiu švenčių. Užsiėmiau mezgimu, tai telefoną paimu ir SM peržiūriu rečiau.
Mergiona, sveikinimai su gimtadieniu

( nors nežinau kas gimtadienį atšventė, matyt praleidau jei rašei

Ir jėgų visoms įtrauktom į metų pabaigos karuselę

Man antru metai is eiles tokie neskubantys... buvau siemet suoakavus, nes savaite kimandiruotes isbalansavo, bet susikaupiau ir irgi laukiu svenciu su knyga... net nauja namini torta gaminsiu...mane pazistancios zino, kad su virtuve nedraugauju, tai sakyciau tikrai pokyciu rodiklis toks mano noras...