QUOTE(milaaaa @ 2017 08 21, 19:14)
nu tikrai

nemoku naudotis zemelapiais ir juose negebu rasti nei parkingu, nei stoteliu
vel pati sau priestarauji

negalima stot, bet vos pries savaite skundeisi, kad butent tokioj ir stovejai...
sakai yra saugumas? tai ko tuscia buteli savigynai laikai? ko sokineji is miegu, kai kura pavogt taikosi? juk SAUGU
kad tusciai sukai km tai tik tavo nepasiruosimas. kas gi trukdo susiziuret, kur keliauji suziureti ir parkingus? beveik viska gali rasti internetu
yra visokiu appsu, kurie labai palengvina tokius visokius dalykus.
per zinias siandien rode 2 bobelkas, kurios irgi furas vairuoja, is bado jas priima, nes truksta vairuotoju
Kur tu tuos prieštaravimus matai? Ne visada gali sustoti taip kaip reikia, būna, darbo laikas baigiasi, ir ką tada? Stoji kur papuola, arba pažeidinėji. Ir patirtis čia ne prie ko, navigacija naudotis moku, visiems visko pasitaiko. Susižiūrėta irgi buvo, o ką galėtum pasiūlyti, stovėti tam nesaugiam? Dvi paras? Ačiū kažkaip, tegu geriau jau tuos km man išskaičiuoja.
Rimtai manai, kad yra skirtumas, kas vairą sukioja- diedas ar bobelka? Aš tai jokio nematau, mano kolegos irgi, darbdaviai irgi šitoj vietoj bėdų nemato.
Papildyta:
QUOTE(Mergiona @ 2017 08 21, 22:45)
Na del zemelapiu tai sutinku kad galima nakvynes vietas galimas numatyt.
Bus ruduo-ziema prastas matomumas tamsa ledas...
Siaip as suprantu kad vairuotojas ypac moteris pries uzpuolikus neatsigins bet kad stengiasi jie prie krovinio but o ne vietas lankyt-faktas. Kaip ir nedarbo laikas na bet taciau kam nors nutikus o tu net arti nebuvai...
Tai ir yra numatomos, bet jei dirbi ilgai- kas iš to numatymo, jei parkinguose nebebūna vietų. Tada jau stoji bet kur kad tik laiko neperdirbti. Turiu dabar vieną pažeidimą, perdirbtas laikas dėl krovinio saugumo, važiavau iki mokamo parkingo angluose.
Aš juk ne pirma diena už vairo

prastas matomumas ir dabar būna kai naktį per lietų mini

Na, po tiek atvažinėtų metų mašinomis plikom padangom ir be stabdžių...

Bet taip, čia tu teisi- žiemos ir slidumos visi bijo, rizikos abai daug, negali daryti klaidų ant kelio.
Prieš užpuolikus neatsigins niekas, nes paprasčiausiai prileis tau dujų į kabiną. O kai vagia krovinį ar kurą- vairuotojai iš kabinų nelipa, ir vagys tai žino.
O šiaip eini kur nori dienos metu. Nakčiai nepalikčiau mašinos jau vien dėl savo turto kabinoje- pirmiausia ją ir plėštų juk.
Šią naktį stoviu muitinės aikštelėje, mokamoje ir saugioje

rytoj susitvarkau dokus ir kirsiu šveicus tranzitu, ir rytoj turiu išsikrauti vokietijoje jau

.