QUOTE(karra @ 2017 08 25, 14:20)
Zinoma, kad nebutu lengva, visapusiskai sunku: ir nutruke santykiai, ir nuoskaudos ir butities rupesciai. ( cia tuo hipotetiniu atveju) bet IMANOMA. o va hipotetiniu atveju tobulejant internete be popieriuko ar savirealizacija uzsiimant velgi internete turbut pasiekti tai ka lim pasieke savirealizacijos prasme... turbut kad ne.
vat klausimas, ar ji butu ta pasiekusi, jeigu vyras nebutu savanoriskai/seimos sprendimu tapes namu semininku, taip nuimdamas didele dali rupesciu, + vaikai priziurimi ne aukliu/mociuciu o savo tevo
vat Velumos pvz mane ikvepia daugiau, ir vaiku daugiau, ir abu dirbantys, ir karjera stulbinama. vat cia man yra didziausias dalykas, kaip ji viska speja, o ir padaro ne bilekaip, o ''raudonu diplomu''
o vat Lim situacija niekuo nesiskiria nuo kitos seimos, kur tarkim vyras daro ''karjera'', o moteris rupinasi seima
nesakau, kad tai blogai, bet neisivaizduoju, kaip tas vyras paveza tiek metu rupintis seima, nes kai prisimenu 2 metus dekreto, jau i pabaiga stogas nuciuozia nuo bendravimo trukumo(mano laikais nei neto, nei pc, o jau juolab sm)