Labas rytas

Lyja, vejuota ir visai ne sventinis oras cia, bet dzin viskas, nes i darba tik sausio 12.
Dovanos supakuotos, sudeliotos i maiselius, mesos saldytuve, reiks namus apsitvarkyt ir megautis sventemis, dar koki torciuka sutepsiu, zentas daro triffle, dukra duonos pudinga, o dar dukra kuciukus kepe pirmakart gyvenime, gavosi puikiai. As tai lietuviu parduotuvej nusipirkau pakeli, visai neblogi. Vakar karpi issikepiau, labai norejau, jau buvau nevalgius kkokius 8 metus. Dabar. aisku, viena ir valgau ji, vakar visa diena, dar ir siandienai turiu, dabar vel kokiems 8 metams uzteks
Is darbo parsitysiau kalna dovanu, pati kalna irgi nunesiau, dar nekukli dovanele nuejo tiesiai i banko saskaita, su artimaisiais dovanosimes ryt. as nenoriu jokiu dovanu, man smagiau dovanoti, nei gauti

O ir nereikia man nieko.
KaipGyvenu imesk nuoroda i tas brangias zvakes, man reikia, cia ne sventem, siaip reikia.
Limo, tu saunuole, su kuo ir sveikinimai

Maciau cactus'a pravaziuojant, grazus toks su plasmasiniais sonais, atrodo idomiai. Tavo, rasei bus juodas, o sonai irgi juodi? Nes as maciau zalia su juodais sonais. bet kuriuo atveju kuo didziausios sekmes tau vairavime ir naujame darbe bei geru egzamino rezultatu
Na ka gi, merginos, turbut daugiau nebeprisijungsiu per sventes. Aciu, kad esate, visos tokios skirtingos ir kartu visos tokios savos, aciu uz jusu nuomones, sugedinimus, pagyrimus

Linksmu svenciu jums ir jusu seimoms