Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

Mergiona, pasileidus tavo kate. As irgi galeciau gyventi sau ramiai uzsiimdama kuo nors kitku, nematau jokios pridetines vertes sekse.😄

Kada kazi vasara ateis? Man jau po pirmu triju dienu stogas vaziuoja. PA-VAR-GAU.
Atsakyti
Tai kad vasara dar neišėjo. Mūsų kalendorius klaidingas. Pvz. net pas lenkus rugsėjis yra vasaros mėnuo, o ruduo nuo spalio. Oras puikus. wub.gif
Atsakyti
As ne apie ora. Apie poilsi 😄😄. Nesvarbu tada koks oras 😄
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2018 09 05, 19:39)
Mergiona, pasileidus tavo kate. As irgi galeciau gyventi sau ramiai uzsiimdama kuo nors kitku, nematau jokios pridetines vertes sekse.😄

Kada kazi vasara ateis? Man jau po pirmu triju dienu stogas vaziuoja.      PA-VAR-GAU.

as apie Kate Middleton ax.gif

tu moteris, vyrams gi nuolat gaminasi, tai arba seksas, arba rankiniu budu, arba pataline skalbt, kaip ir nenumate gamta kitu variantu unsure.gif tak chto man atrodo negalima lygint moters "no sex" ir vyro. (vakar anekdota i tema skaiciau: Vyras sako "kaip noreciau kad maistas butu kaip seksas: isijungei vaizdajuoste, paziuri kaip kiti to uzsiima, patampai save uz lezuvio ir sotus")

kokia GENIALI mintis wub.gif as visad sakiau kad 9men/metai turi but VASARA (poilsio prasme) o kokius 3 galima padirbet bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 05 rugsėjo 2018 - 21:17
Ui, geras su ta Kate cia. Ka, rimtai jinai vel? Vargse moteris.
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2018 09 06, 05:41)
Ui, geras su ta Kate cia. Ka, rimtai jinai vel? Vargse moteris.

paklausiau drauges Londone- tipo taip, yra Rumu patvirtinimas. Meghan laukiasi dvinuku ir "tikisi po viena kiekvienos lyties" bigsmile.gif o Kate mergaites. (tik nesigilinau ar tikrai zino ar mano "nes nori salduminu kaip su Charlotte) Kadangi Kate keliom sav atsilieka, bet ta dvinukus gimdis anksciau termino visi tikisi kad jos gimdys ta pacia diena bigsmile.gif (jauciu tauta masto kaip cia sutaupius- bent bendrus gimtadienius kels biggrin.gif )
Atsakyti
Ir ta antra nescia, su dvynukais? Kazi ar ju vestivineje sutartyje yra yrasyta kad bus gimdymo masinos? Atsilikus as nuo pletku😄
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2018 09 06, 07:51)
Ir ta antra nescia, su dvynukais? Kazi ar ju vestivineje sutartyje yra yrasyta kad bus gimdymo masinos? Atsilikus as nuo pletku😄

Na sklanda gandai kad taip, irasyta. Bet truputi keistas noras turet tiek vaiku ju situacijoje. Sako planas 5. Antra nescia su dvynukais menuo po vestuviu po N metu nevaisingumo pirmoje santokuoje. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 06 rugsėjo 2018 - 08:39
QUOTE(stripulis @ 2018 08 30, 14:31)
ai, nežinau, man ta prekių gausa, tie visi neapmokami viršvalandžiai, būtinybė art po dvylika valandų pamainoj - kelia šiurpą ir tiek... gal įsidarbinčiau, pamatyčiau, kad nieko tokio baisaus nėra, bet makdakas man su maxima palygint kurortas, buvo toks bičas iš maximos įsidarbinęs, pripasakojo, kaip versdavo dirbt be išeiginių ir pan, tai ką aš žinau... bet jūs lyg ne Vilniuje? Ten gal kitaip tada... </p>

siaip vilniuje - kitur ir negyvenusi as.
Idomias pasakas tau pasakojo - na taip buna dvylika valandu susidaro ( su pietu ir kitomis pertraukomis, bet tai ir dirbi gi ne penkias dienas su dviem iseiginem, o keturias dirbi, keturias laisvas), pusryciai ir pietus gaminami parduotuveje, virsvalandziai apmokami - tik kad darbas fiziskai sunkus O del prekiu tai nezinau ka sakyti - nepasakyciau, kad hyper maximos asortimentas labai skirtusi nuo hyper rimi. O vieno x maksimo nuo paprastos rimi.

Islaidos standartines kaip rugsejui - mazgei svarkas i mokykla, dickis nesideda is uniformos nieko ir is jo jau nereikalauja, tada kanceliarines, dickiui kuprine, o pratybu dar sarasas nebaigtinis - ne visu dalyku pamokos buvo, kai kuriu dalyku keiciasi mokytojai. Ir jau spejau mokyklos vadovybei uzvaziuoti - patys isduoda mokinio pazymejimus su galiojimu iki 08.31 ir paskui stebisi, kad visi nori pirmomis dienomis juos prasitesti. Tai kai dukra perdave, kad reikes apie savaite laukti ( kad gautu paprasta popierini pazymejima), tai nesusilaikiau ir parasiau klausima, o ka jie siulo daryti iki tol kol gaus nauja. Tai siandien aukletoja atnese pazymejima.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2018 09 06, 09:38)
Na sklanda gandai kad taip, irasyta. Bet truputi keistas noras turet tiek vaiku ju situacijoje. Sako planas 5. Antra nescia su dvynukais menuo po vestuviu po N metu nevaisingumo pirmoje santokuoje.  bigsmile.gif

Užuojauta... na ir koks tikslas karališkai šeimai turėt tiek vaikų?
Atsakyti
QUOTE(Eufemija @ 2018 09 06, 19:53)
Užuojauta... na ir koks tikslas karališkai šeimai turėt tiek vaikų?

O negali būti tiesiog šiaip malonu?
Atsakyti
QUOTE(san @ 2018 09 06, 19:55)
O negali būti tiesiog šiaip malonu?

siaip gali, bet kazkaip keista visgi kad ties 3 nesustojo unsure.gif net nzn kodel. Nors gal ir zinau... dbr jie tokia tobula seima ir vaikai labai jau superiniai, tai auga rizika gaut ne toki parodini vaika, tiesiog pagal tikimybiu teorija smile.gif

(man net buvo akimirkai mintis uzsukus kad ten surmamos tos vaikus kepa nes na tarp 3 vaiko gimimo ir 4 vaiko pradejimo nei puses metu skirtumo nepadaryt unsure.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 06 rugsėjo 2018 - 21:02