QUOTE(Veluma @ 2017 01 03, 08:30)
As siais metais nemiegu. Nemiga. Rimtai. Vos pasnaudziu po pora trejeta valandu. O man reik kokiu 9. Gal ka pavartot man?
Blogiausia, kad neatrandu priezasties, tai ir pasalinti negaliu 🤔
Man tas pats. Priežastis paaiškėjo- skydliaukės hiperaktyvumas. Savijauta- nemušk gulinčio, nuovargis nežmoniškas ir nenusakomas, ir tuo pačiu kažkoks nesveikas aktyvumas viduje, negaliu nei kažką daryti naudingo, nei normaliai pailsėti. Per išeigines kalu 50 gramų, migdomųjų ir išsimiegu bent vieną naktį. 5d. einu pas endokrinologę pakartotinai, tegu daro ką nors, nes nebegaliu jau

Tradicinio gydymo netoleruoju, mėginom jau :/ Tiesa, darbe ant vairo nukritus miegasi labai gerai, svarbiausia- sugebėt iki galinės stotelės datraukti
Papildyta:
QUOTE(Mergiona @ 2017 01 03, 09:35)
As visada uz "pavartot". Miegas lb svarbu. Yra vaistu kurie skirti uzmigt, trumpo veikimo, iki 4 val- tai tiesiog jie padeda, uzmiegi, o jei net ir paskui kokia komandiruote ir reikia anksti keltis- atsikeli normaliai.
Vienintelį tokį žinau- Somnolį. Gydytoja sakė, kitokių tokių gerulių nėra. vartoju prieš pirmą pamainą, po ketvirtį tabletukės, keliuosi po 3-4 val. miego. Šito vaisto minusas- neišmiegojus kiek reikia, gali būti tam tikrų laikotarpių atminties "iškritimai". Bet galiu pasakyti, kad nemiegojus visai jie lygiai taip pat sėkmingai būna