QUOTE(*Pabirutė* @ 2017 01 09, 11:55)
Trukt uz vadziu ir vel is pradziu. Vel gyvenimas name vs bute..neissenkanti tema
Jei jau tai taupymo tema, tai laikausi savo nuomones -gyvenimas name tik dideles pajamas turinciam zmogui. Daug didesnes nei vidutines. Plus name turi gyventi min 2 zmones. Pageidautina, kad vienas is ju butu vyriskos lyties

ir... ne shiknarankis narcizas. Ir turtingas... Net jei tai tik budele apsiltinta. Dar galeciau bandyti pritarti idejai budeles, jei yra butas mieste, o budele tik saslykams ir vasarai. Ir tai... Dantis sukandus.
Labai daug mano aplinkos žmonių kraustosi į kaimo vietoves būtent dėl stipriai pigesnio pragyvenimo, kiek žinau, dar nei vienas nenusivylė
O kodėl tvora turi būti neilgam, negraži ir pan? Koks skirtumas, kas varžtus į stulpus susuks? Ar manai, kad nuo to pasikeis kokybė? O kad nesupūtų- lentos yra impregnuojamos, priemonių įvairių šiais laikais- nors vežimu vežk

Jei ką- tai aš ne tik vinį į sieną įkalti moku (į betonines, beje, neįkalsi- gręžti reikia, perforatorium), ir mano rankos ne abi kairios

Ir ne baltarankė esu. Be to- aš augusi kaime, ir mano mama iki šiol gyvena kaime. Tai aš nelabai suprantu, iš kur ten gali būti tas brangumas

Gal sakyčiau, daugiau įsivaizdavimas. kaimo pliusai yra tie, kad gali rinktis- brangiai arba pigiai, priklauso nuo požiūrio ir asmeninių poreikių. Su mano poreikiais bus pigiai
Papildyta:
QUOTE(JustDi @ 2017 01 09, 11:16)
labas rytas
Aisku, tau geriau zinot

Turbut daugybe lietuviu, kurie susiorganizuoja nameliu parvezima artimiesiems, daro klaida. Bet, tavo namas, tavo pinigai, tavo noras isbandyti ivairias galimybes arba ne. Beje, leidimu jokiu tikrai nereikia
Leidimų reikia pervežimui, konkrečiai- leidimo vežti negabaritą

Tas, kas perka, apie tai net nežino, nes tai rūpestis vežėjo. Klaidos nedaro, bet kad pigiau kainuotų- netikiu. Tiesiog tai yra galimybė geresnį namuką išsirinkti, nes, kaip sakiau, Lietuvoje yra tik vienintelis normalus pardavėjas. Kaip ten ateity bus- bus matyt, aš dar kol kas pinigų neturiu ir namuko neperku