QUOTE(pagyvenus @ 2017 01 11, 13:32)
Mergiona, temos nebebus rakinamos, nebent temos kurejas paprasytu admino uzdaryt tema.
Gryzom is darzo. Vaikas 40min be manes smirinejo. Kazkaip sirdies suspaude, kad kukulis jau I visuomene iseina 😢
Juk nesenai pagimdziau..
Gryzom is darzo. Vaikas 40min be manes smirinejo. Kazkaip sirdies suspaude, kad kukulis jau I visuomene iseina 😢
Juk nesenai pagimdziau..
QUOTE(Romy @ 2017 01 11, 13:28)
Juk nesenai pagimdziau..
As va tik dabar supratau, kad jau maniske galetu i darza eit, isleisciausneskaudancia sirdim, bo jau protinga visai (2,5+). O bet taciau kai pasirinkimo ner, tai eis nuo 3 ir tiek.
o tai temos tada bus labai labai dideles, su simtais puslapiu?
Kaip gyvenu, 13 menesiu kukuliui.
Nu kaip suprantu temos iki begalybes tesis.
QUOTE(Romy @ 2017 01 11, 15:34)
eeeee
QUOTE(Mergiona @ 2017 01 11, 14:35)
Nespėsiu pajamt
Greičiausiai savaitgalį visi keturi (arba jie trys be manęs) važiuosim į Druskininkų akvaparką. Man tik užsiminus apie sanatoriją buvo šita alternatyva pasiūlyta
QUOTE(pagyvenus @ 2017 01 11, 17:31)
Nespėsiu pajamt
Pas mane namuose aš taupau, o visi kiti leidžia tai, ką aš sutaupau
Taupymas, kai gyvenimas neverčia, jiems neįdomus.
Greičiausiai savaitgalį visi keturi (arba jie trys be manęs) važiuosim į Druskininkų akvaparką. Man tik užsiminus apie sanatoriją buvo šita alternatyva pasiūlyta
Tai bus gerai, jei į 170 sutilpsim.
sutaupet
QUOTE(Mergiona @ 2017 01 11, 18:32)
Aga
O prie to dar gausiu ir visus "nakvojimo namuose" privalumus, kuriuos Eufemija minėjo - ryte visiems suruošti pusryčius, grįžus sumesti ir po to išdžiaustyti skalbinius, paruošti vakarienę, sutvarkyti indus po jos ir išsimiegoti savo lovoje
QUOTE(pagyvenus @ 2017 01 11, 17:38)
Aga
O prie to dar gausiu ir visus "nakvojimo namuose" privalumus, kuriuos Eufemija minėjo - ryte visiems suruošti pusryčius, grįžus sumesti ir po to išdžiaustyti skalbinius, paruošti vakarienę, sutvarkyti indus po jos ir išsimiegoti savo lovoje
Oi ne, aš apie pusryčių ruošimč ir skalbimą nieko nesakiau
Kažin gali vėjaraupiai būti kai keturi spuogai ant veido ir viskas?
QUOTE(Eufemija @ 2017 01 11, 17:14)
esu skaicius, kad gali, tik nepamenu saltinio
del akvaparpu, tai kuris LT geriausias 3meciams?
QUOTE(KaipGyvenu @ 2017 01 11, 18:36)
del akvaparpu, tai kuris LT geriausias 3meciams?
kazkokie varlinykai kur ten geriausi?
ziema Druskininkai. Vasara- visur. Mes nuo keliu men lankem Vichy reguliariai.
QUOTE(Eufemija @ 2017 01 11, 19:14)
Oi ne, aš apie pusryčių ruošimč ir skalbimą nieko nesakiau
Čia pagal nutylėjimą priedas prie nakvynės savo lovoje
Bendradarbis pasakojo, kad dukrai irgi keli spuogai, lyg ir vėjaraupiai, kažkokį tyrimą paėmė. Jei aktualu ryt galiu paklausinėti.