Veluma, jau diskutavom, kad tokios mintys kyla tada, kai uztenka pinigu. Mergiona, visai kitaip masto, nes ji viena islaiko tris vaikus. Ir nesa milziniska atsakomybe. Vaikai turi but sotus ir sveiki. Taskas. Taciau, kai lesu uztenka ir dar ir lieka ilga laika, tada visokie prasmes ieskojimai prasideda. Uzknisa jie nerealiai. Nes tai jau aukstesnis laiptelis ir del to sudetingesnis. O blogiausia tai tas metymasis. Tas lb eda nervus. Reik prieiti kazkokios isvados ir jos link eiti, nes kitaip tas uzdusins tave. Kaip mane kad uzdusino

Pirmiausia, aisku, tu pavargus. Tiek metu statybos, vaiku auginimas, karjera. Letinis nuovargis. Gerai pailsesi ir pulsi pati gimdyti ta "kudiki". Net neabejoju. Paskalbsi puse metu max skalbinius ir sakysi, nu ne man namie sedet, man reik issukiu. Situo neabejoju.
Antra, ar tau TB mokes atlyginima kas menesi? Koki? Ar susitaret? Nes pykciai garantuoti po pirmo menesio, kai reikes ranka istiesus prasyt 20 Eur kurui, kurio firma tau jau nebepils. O jei dar TB prie skrudzu, kaip maniskis pvz, bus bedos.
Ar TB laiko sia firma SAVO ar JUSU. Ne teisiskai, o moraliskai. Jei laiko JUSU, tai gali eiti lauk, jei ne, pirma reik padirbeti su TB del savoku. Nes pvz MB savo versla laiko SAVU

nesvarbu, kad kol jis lakste, tai as jo leliukus maziukus maitinau ir ant ranku migdziau. Nesiskaito, kad prisidejau prie tu pinigu. Ir tarkim per didelis direktorius butu tam versle.
Ir kokie sansei vyro firmoj turret savo nepriklausoma nisa? Turbut yra.
Ir dar...Nu netikiu, kad TB islaikydamas tiek zmoniu ir mokedamas ne min atlyginima, nesugebetu savo zmonai sukurti darbo vietos. Netgi privalo tau suteikti patogia, komfortiska, laisva su gerom pajamom vieta. Kad tau liktulaiko vaikam, sportui, reupinimusi jais visais. Reikalauk ir eik. Susideliok VISKA is anksto..viska susitark iki smulkmenu ir eik. Nusipelnei. O gal atvirksciai santykiai susiremontuos. Reik ieskot su vyru bendru salycio tasku, vienumos, o ne ieskot kur cia atsiskyrus labiau. O jei ka, neprapulsi. Smegenis, rankas, kojas turi.
Tu zinai, kad mano dbr nuomone del darbo kardinaliai pasikeite. Eik ir daryk, kitaip uzdusi.
Papildyta:Mano gan ambicinga ekonomiste drauge, kazkada dirbus ir uzdirbus didelius pinigus, siuo metu metes I pilateso trenerius. Trys vaikai. Manau, pinigai keturis kart mazesni. Uztenka visko. Vyras paveza reiskia. Laiminga. Svyti.