Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Prasom cia nebedavot, kad letai krenta :D , nes kai kurioms auga :rolleyes: Va +700g.Ir viskas per Mute :rolleyes: Tokia tvarkinga diena, o vakare atejo Mute su paturbintais kukuruzais ir paleido virusa :D .Suedziau  nuo Kaledu ramiai ant stalo gulejusius Rafaelo, obuoliu surio gabala ir dar desros su duona prigriebiau, kad tvirciau butu.Tada isdidziai nuejau miegot ,tikedamasi nors kokio minuso.Nu garantuotai ji kalta :P

Pasakykit Jus man ,kodel neleidzia i ta nauja tema, kur 7 kg per 14 dienu? Kokio ten slaptazodzio reik?

Atsakyti
nu kas cia moteros pasidare, saldumynai, skanumynai, oi neskleiskit viruso, gal ir ziedlapiux pasislepus kur kokius saldainius uz zando kisa bigsmile.gif

kur kokia nauja tema? nieko nemaciau unsure.gif
Atsakyti
As susirgau,tad geriu avieciu saldzia arbata,nesidietinu.Svarbiausia nepagaukit sito viruso,o .kad cia uz zando ka uzkisit nebaisu-esat uz mane lengvesnes,tad galit sau tai leist,as leidziu biggrin.gif Pasistengsiu iki pirmadienio pasveikt.Dabar kepu kugeli su sonkauliukais tongue.gif Ir nesakykit,kad vel cia uzkrata paskleidziau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 11 sausio 2018 - 15:01

„Sportas ir dietos” paciame virsuje ta tema,bet apsaugota slaptazodziu.

Mute,sveik :4u: As saldainiu dar daug turiu,tai palauksiu.

Siandien nutariau padaryt 50 pritupimu,tai gi cia vieni juokai man :irnesakyk: Siaip ne taip 30 ir priguliau pailset.Sportsmienka :geda:​ 

Atsakyti
Labukas.-500 4u.gif bendras -2kg.skysciai isejo. ax.gif

Kazko galva skaudet pradejo su dieta verysad.gif
Saldaini uzsikise uz danties. Cukraus praso organizmas tongue.gif

Eisiu kept sonkauliu.itariu dietai
per riebi miesa hmm.gif

Mute,sveik! 4u.gif visi aplink serga kaip bijau virusai kad nepultu . verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif kur dinge visos? unsure.gif

-400 tongue.gif
Kaip cia savaitgaly nepaslyst? doh.gif ax.gif
Atsakyti

Labas rytas,

-600g.Dar 100g pripliusuotu liko :rolleyes:

Ziedlapiux, Tu tai saunuole.Ateini ir kazkokiu stebuklingu :D budu staigiai numeti svori.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 01 12, 10:17)
<p>Labas rytas,</p>
<p>-600g.Dar 100g pripliusuotu liko rolleyes.gif</p>
<p>Ziedlapiux, Tu tai saunuole.Ateini ir kazkokiu stebuklingu biggrin.gif budu staigiai numeti svori.</p>
<p> </p>

Kol kas biggrin.gif dar tik skysciai isejo. rolleyes.gif
Kad jau baisu.kelnes visos mazos.negaliu toliau kimst. doh.gif
Atsakyti

Sveikos,

As tai buksuoju ant vietos.viena diena minusas kita diena pliusas arba nulis.

Kaip uzstrigau ties 77kg tai nei pirmyn nei atgal.

Saldumynu nevalgau,nieko neleistino nevartoju.

Zodziu vistiek kazkaip palausiu as ta svori  :D 

Atsakyti

Labas rytas, 

kelkites, reikia kava gert :D

Vakar prie vakarienes buvo dar ir susiu, tai siandien svastykles labai jau ne kaip sureagavo :unsure: Nu nebent mano minksti bigudukai koki kg sveria :D Va taip sugalvojau pasigrazint :nail:

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 01 13, 10:27)
<p>Labas rytas, </p>
<p>kelkites, reikia kava gert biggrin.gif</p>
<p>Vakar prie vakarienes buvo dar ir susiu, tai siandien svastykles labai jau ne kaip sureagavo unsure.gif Nu nebent mano minksti bigudukai koki kg sveria biggrin.gif Va taip sugalvojau pasigrazint nail.gif</p>

Labas smile.gif as po vakarykstes silkutes ir belekiek litru arbatos(su juodjuju serbentu uogiene) turiu sioki toki pliusa tongue.gif Jau kaip pabodo sirgt doh.gif Laukiu nesulaukiu pirmadienio,kaip niekad nusiteikusi rimtai dietintis,nes jau nabeapsikenciu savo storumo!!!
Tokia grazi sauleta dienele,taip noretusi i lauka...
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 01 13, 09:27)
<p>Labas rytas, </p>
<p>kelkites, reikia kava gert biggrin.gif</p>
<p>Vakar prie vakarienes buvo dar ir susiu, tai siandien svastykles labai jau ne kaip sureagavo unsure.gif Nu nebent mano minksti bigudukai koki kg sveria biggrin.gif Va taip sugalvojau pasigrazint nail.gif</p>

Labas.oi kaip noreciau susiu wub.gif pati darei?

-400. 4u.gif
Atsakyti