Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas rytas,

Mute,siunti ir nekalbi,ar ka nors uz zando kisi ir negali kalbet? :P

Katyte,pirmune musu,kiek siandien numetei :4u: ?Ot man patinka,kai zmogus nutaria ir padaro.

Pas mane lygiai 0 vel.Nepamenu ka griesno suedziau :hmm:

Atsakyti
Labas rytas.
-300g

Vakare su nuodeme. Nes lb blogai jauciausi.tai srubyte ir dziuvesius kelis. Uztat sian sveika
Oneika kdl vel 0???
Baikit valgyt 😃😃😃
Atsakyti

Nezinau kodel nulis :hmm: Vynuogiu siek tiek ir pelesinio surio gabalelis :D Nu ar cia griekas?

Mute,kur prapuolei?Svertis nenori,kalbet nenori,kas cia dabar yra? :D Staigiai grizk ,laukiam :wub:

Atsakyti
Atnesu savo begedes akis flirt.gif 7,2....Tai reiskias,kad riebiai prisidirbus esu ax.gif
Siandien kolkas beveik saziningai(prie meliono saulegrasu sauja suslamsciau),tikiuos ryt nors kazkokio minuso rolleyes.gif
Diena tokia nervinga ir itempta buvo-pavargau moraliskai,o geriau butu buve fiziskai .
Einu vakarienei vistienos ketvirciukus kept ax.gif
Jus saunuoles 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveikutes,

-500g.

Kaip cia per savaitgali nesusidirbus :hmm:

Tikekimes siandien geresne diena bus ,Mute  :)

Atsakyti
Labas rytas.-300
Eisiu torto kept. Ryt gimtadieni krikstobsunh avesim. As biski nusidesiu. Tik 1 gabaleli. Neau smalize smile.gif
Atsakyti

O as iskepiau pyraga su kopustais ir bandeliu su varske.Kuo viskas baigsis, manau aisku :D Nesu saldziamege, bet kai negalima, tai labai norisi.Ir is viso siandien as darbinyyyke :D ir troba issikuopiau, ir medzius nubalinau( Mute,girdi? :P ), ir valgyt pridariau.Kaip cia save palepint :nail:

Atsakyti
Sveikos smile.gif ,oi jus darbininkes,kepejeles ir smalizes biggrin.gif
-500g ax.gif
Kolkas nenusidejau,pyragu nekepiau,medeliu nebalinau,namai neiskuopti,....it t.t.
Man nevalia jums kompanijos palaikyt tongue.gif Visa savaite isdykavau,savaitgalis turi buti TEISINGAS tongue.gif
Atsakyti
...KEMSAT SKANIUS PYRAGELIUS,TORTUKUS? mirksiukas.gif As po vakarienes kazko alkana,pasipjausciau surio,gal apramins kiek alki.Kaip noreciau kazko.... tongue.gif
Atsakyti

Labas rytas,

-400g :) Vakar tik viena pyrageli suraiciau,ai meluoju- pusantro :D .

Kaip grazu siandien,bet salta.Iskisau nosi i kiema,neradau ten ka veikt ir vel parejau.O reiketu kazkuo uzsiimt,kad valgyt nenoret  :rolleyes:

Atsakyti
-700g smile.gif As taip pat maniau,kad vaziuosiu i soda,bet pamaciau termometro rodmenis ir persigalvojau.Per langa pamaciau ,kad zmones susitrauke vaikstineja-visas upas praejo lauke darbuotis.
Vaziuosiu po PC pasidairyt-reikia zemiu,maisto kitai savaitei.Rubu dar nesidairysiu-stoooora dar biggrin.gif Vakare mastau ,kad namus kuopsiu ax.gif kad est neuzsimanyciau.
Vakar nakti dukrai sluoksniuotu bandeliu kepiau-ne vienos neuzkabinau,va!!! tongue.gif
Pirmam etapui reikia 6kg nukratyt,antram 10kg,treciam 5kg.O po to galima dar kokius 3kg-va kokios mano svajones biggrin.gif
Atsakyti

:4u: Mute,cia Tau uz istverme. Einu kept obuoliu pyrago.Lepinsiu dukra,o ir pati mazulyti gabaliuka sukrimsiu. O as vakar vis tik nusipirkau sijona.Nu bet va kam,tai nelabai zinau,nes nenesioju as ju  :hmm:Neislendu is dzinsu.

Bet planai tai nemenki :D O as 5 niekaip nenumetu.Nu bet jei numesiu,tai irgi noresiu dar 3 atsikratyt :rolleyes: Uzkretei cia :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 17 kovo 2018 - 17:08