Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Oneiga @ 2018 05 23, 18:25)
<p>Sveika, nu ir kaip? smile.gif</p>
<p>Pas mane -500g,bet tai tik del to, kad turiu kas nervus man paeda unsure.gif</p>
<p>Siandien nei sis, nei tas su valgymu.Kazkokia nesamoninga diena.</p>

Pas mane visiskai nesamoningas laikotarpis,issimusau is rezimo... ax.gif Pliusas pas mane
visi +400g.Siandien taip pat pasistengta,ryt vel pliuso tikiuosi.Po nesmagiu gimines susiejimu nei nuotaikos nei dietos...reikes ryt imt ketvirtadienio meniu is pirmos savaites ax.gif
Kai mano nervai edami as edu kas papuola,t.y.pliusuoju ,o Tau minusuojasi blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 23 gegužės 2018 - 19:18

Kaip cia taip - gimines suejimas ir nelinksmas?Nebent pati proga nelinksma :hmm:

As kai nervuojuos, tai ne tik valgyt,ir dirbt negaliu.Sedziu ir ziuriu i viena taska.Tik ne visada tai galiu sau leist :rolleyes:

Apsiraminau ir prikimsau skrandi.Drybsau pries telika.

Atsakyti
..ir proga nelinksma ir patys sunkus...ai,praejo jau.
Siandien mano didziam nustebimui pliusa pakeite minusas blink.gif -100g biggrin.gif Nezinau kaip cia taip gavosi tongue.gif
Siandien pirmosios ketvirtadienio meniu,gal kazkiek i vezias sugrisiu ax.gif
Lekiu sodan,pasikapstysiu-pasportuosiu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif -600g,nors jau maniau,kad vakare prisidirbus busiu,-sulindo sumustinio pusele (su sviestu ir menkiu kepenelem),sauja dziovintu vaisiu,riesutu.Dar liko 400g griesnuju.
Kas pas Tave? mirksiukas.gif
Atsakyti

Ai ,pas mane nuletas :D Nervas vel eda,as needu,o svoris nekrenta.Va teip va :P

Noriu juros ir tuscios galvos.Nebus nei vieno,nei kito,tai ta proga gal zole nusisienausiu.

Gyvates mano agurkai,dygt nenori.Kaip Tavo plantacijos :D ?

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 05 25, 21:55)
<p>Ai ,pas mane nuletas biggrin.gif Nervas vel eda,as needu,o svoris nekrenta.Va teip va tongue.gif</p>
<p>Noriu juros ir tuscios galvos.Nebus nei vieno,nei kito,tai ta proga gal zole nusisienausiu.</p>
<p>Gyvates mano agurkai,dygt nenori.Kaip Tavo plantacijos biggrin.gif ?</p>

Labas rytas 4u.gif as siandien jau linksma smile.gif -500g,liko 1,2kg ir bus 80,o jau tada ....labai tikiuosi ,kad nesuklupsiu ir iki 69,9 dasibrausiu rolleyes.gif
As tai siais metais kazkaip nenoriu juros unsure.gif nu netraukia visiskai unsure.gif paciai keista...
O su agurkais kazkas negerai...sudygo tiktai ,,radniciokas'' ir tai tik 2 vnt,gak dar kas islys,bet jau vilties nebeturiu.Nusipirkau kazkokiu is ,,moki -vezi'',dar mastau teks i turgu nulekt ax.gif
Gal seklos negeros,o gal mano ranka,,sunki hmm.gif
Atsakyti

Tai tada ir mano sunki :rolleyes:

Siandien -700g kazkaip :unsure:

Einu kavos ir kapstytis.Ot savaitgalis :huh2:

Atsakyti
O man iki krapstymosi dar dasigaut reiks,karsta kaip siandien...namie vesu ,gera.. tongue.gif
Jau ir tingeti pradedu ax.gif Noriu namo,kad darzai prie vietos butu rolleyes.gif
Ir baik nervuotis,o tai sulysi visai,ka man tokiai pampuskelei reiks daryti blink.gif
Suvalgyk kokiu ledu,pyrageli issikepk...zodziu pavalgyk mirksiukas.gif biggrin.gif
Mastau ,kad gal seklos negeros(agurku) hmm.gif
Atsakyti

Labas rytas :)

siandien 0, bet savaites rezultatas -1,6 kg, tai manau, visai gerai.Kaip pas Tave?

Atsakyti

Muteeeeee :ploja2: Kur prapuolei?Nesakyk,kad kur prie vandens gulineji :zoo_taz: Vien nuo minties tokios siuntu :beee:

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 05 28, 23:34)
<p>Muteeeeee ploja.gif Kur prapuolei?Nesakyk,kad kur prie vandens gulineji zoo_taz.gif Vien nuo minties tokios siuntu beee.gif</p>

[U]
Sveika smile.gif ...nu zinok buvau prie vandens,lipau ir i piliaklni wub.gif Zodziu ,sianien visai maloni kelione gavosi rolleyes.gif Su maistu tai netvarkingai....Ryte +100g.Minuso kaip ir neturejau ,ta antra savaite negera ax.gif
Atsakyti

Jaute mano sirdis,kad pramogauji,kai as visa diena dirbu :cry2: .A grazu,ka? Gi pirmadienis,dristu primint :mad2: Pavydziu,ir apie balta pavyda net kalbos nera :bebe:

Prisikirtau kepsniu vakarienei ir guliu ispampus.Net nebezinau kurioj as savaitej :mastau: Nuo ryto masciau apie antra,bet po pietu gavosi pirma.Kazkaip panasiai :hihihi:

Atsakyti