Vakarienei turejo buto 2 kiausiniai, o liko tik puse kiausinuko, mano mazylis prisideda, kad mama greiciau sukustu tai liko puse kiausinio, pomidoras ir skrudinta batono riekele ( cia pasiskaninau
) dabar geriu kava su cinamonu ir svarbiausia atsilaikyti
Vakarienei pica ir ledas Man maniskiai irgi padeda...storet.Ryt prasysiu peties

<p>Per pietus išeinu pasivaikščioti (retai, kada neinu), tai kokius 2-4 km nueinu ir po darbo link namų gaunasi 5-6 km... </p>
As sportuoju, darau pratimus pilvo presui, 4 dienas, viena laisva ir tt, nuzingsniuoju tiek kiek tu isskyrus sekmadieni, sekmadieniais zingsniuoju lovoje

Papildyta:

<p> </p>
Puiku, o as siandien darbe sukapojau leda, tai jauciuosi prasikaltus ziauriai, ryt pliusas garantuotas

Ko aš prisikapojau vakare, tai patylėsiu rytoj ryte bus ne kiaušiniai, o vaisiai, pietums mėsa, o vakarienei tuno salotos.. gal kaip nors bent ant nulio po rytojaus išeisiu

Na zodziu,yra kaip yra.O jus matau laiko veltui neleidot,masinis ledu vartojimas-begedes,as tai ju negavau,cia gi mano silpnybe,ne jusu

Jurgiski,tik jau ryt nebandyk viso kilo numetus but!!!taip butu labai nesazininga

Mano dienos griekeliai,-pavakariais 2 saldiniai obuoliukai,2slyvos, saujele vysniu.Ka sode radau,ta rijau

Viskas,ispazintis atlikta,einu miegot

Labas rytas -500g
Sveikos,
-100g.Kazkaip
Labas rytas,
+800 g
Šiandien galvoju, kad tos dienos, kai pietums vaisiai yra didžiausia nesąmonė.. Aš daugiau apie nieką ir negalvoju, kaip kažką suvalgyt...ir vakare nutrūkstu. Jaučiu ateity reiks keisti pusryčius su pietumis

Oneiga,kazkokie teisingi tavo griekeliai

Rebutia,vaisiai pietums vasara yra gerai.Gal tik kieki ir ka valgyt reiketu issirinkti tinkamiau.Vieni vaisiai buna sotesni,kiti greitai susivirskinantys ir sotumo neduodantys.
Kiek pastebejau tai abrikosai ir ananasai bet man sociausi.Kriauses neblogai tik su jom kiti nepatogumai uzklumpa

Ai ,pamirsau prisiduot ,kad ir kelios kriausytes vakar suvalgytos

Ir dar,pirmame puslapyje aiskiai parasyta,kad jei jautiesi alkana galima suvalgyti salotu.Kokia nors darzove tikrai nepriaugins pliuso.
O siaip tai mes visos nutrukinejam kartas nuo karto

Sveikos,-400g.Jurgiski,ar aplenkei?66,5 pas mane
Oneiga,kazkokie teisingi tavo griekeliai
Rebutia,vaisiai pietums vasara yra gerai.Gal tik kieki ir ka valgyt reiketu issirinkti tinkamiau.Vieni vaisiai buna sotesni,kiti greitai susivirskinantys ir sotumo neduodantys.
Kiek pastebejau tai abrikosai ir ananasai bet man sociausi.Kriauses neblogai tik su jom kiti nepatogumai uzklumpa
Ai ,pamirsau prisiduot ,kad ir kelios kriausytes vakar suvalgytos
Ir dar,pirmame puslapyje aiskiai parasyta,kad jei jautiesi alkana galima suvalgyti salotu.Kokia nors darzove tikrai nepriaugins pliuso.
O siaip tai mes visos nutrukinejam kartas nuo karto
Mute, tikrai 66.6 pas mane 76.1
Tai visos atostogaujat,kad taip tylu?As viena,kaip kokia Izaura duoduos su zoliapjove,sluota ir visokiais kitokiais priciundalais?As pikta ir lakstydama pirmyn atgal duodu ta aiskiai suprast.Mazdaug as dirbu,o jus ka???????Nebeturejau ka daryt,tai pagavau suni ir ismaudziau.Priesinosi,bet dabar patenkintas
Oi,tikrai noreciau,kad taip butu

Oneiga,as tik tamsiai iki namu dasigavau-kai vakare oras atveso tada siek tiek padirbejau...Reiketu ir man to pasiutimo,kad tvarka visur isivesciau