Pasikepiau vakarienei pora kiausiniu,pietums ju nevalgiau,kazkaip nebuvo tiek apetito,daugoka maisto pasirode.Tad pietums buvo tik kava su suriu,suris tai visas suejo(varskes su kmynais,,Zagares'').Ledu siandien nevalgiau.Na va.pries miega prisidaviau,kaip visada ispazintis atlikta-galiu ramiai eit miegot
Pasikepiau vakarienei pora kiausiniu,pietums ju nevalgiau,kazkaip nebuvo tiek apetito,daugoka maisto pasirode.Tad pietums buvo tik kava su suriu,suris tai visas suejo(varskes su kmynais,,Zagares'').Ledu siandien nevalgiau.Na va.pries miega prisidaviau,kaip visada ispazintis atlikta-galiu ramiai eit miegot
Labas rytas, o pasirodo siandien penktadienis, o ne sestadienis
tai vat, kaip supratot ant svarstykliu jau nebebuvo laiko lipti
kazkokia issibalansavus, kaip cia i rankas save suimti, nebezinau ![]()
Lauki uztemimo
Oneiga pabego,minusuoja issijuosus...jau visa liekna gazele ,o dar presa uzvarys,-zodziu sukudo !
Nepabegau.Kaip as be jusu
Prisipliusavau 700g
, kad is chebros neismestumet
Lakstau su darbais,valgau nakti, tai ir rezultatas toks.
Kada prie juros isleki? Vel pabuk ir uz mane, nes be rugpjucio nieko gero man nenusimato.
Mastau vykt kai visos didziosios sventes ten asibaigs,o tai sirsalyne man nepatinka,noris ramybes.Tai va,gal iki tol ir pati prie juros sulakstysi
Megaukis,kol gali.As tokiu katino dienu neturiu
Maniskis visada prie vietos. Kaip galva skauda,sakes.Jei ilgiau nepasirodysiu,zinokit,uzverciau kanopas ![]()
Kas del sukneliu,tai pernai audime nusipirkau tokia maiso tormos,dar sportbacius prigriebiau( nu as gi paaugle turiu
),tai dar ir siemet neatsidziaugiu.Cia as apie kasdienines kalbu.Pabandyk ten paziuret,jei ne puosnios ieskai.
iseigine!!!!
Vakarienei buvo desreles su bulvem.Geda,nu bet ka dabar daryt ![]()
Isskyrus leda,pora slyvu ir 1 obuoliuka mazyti nieko griesno nebesuvalgiau.Tikiuosi bent mazo minuso
Pas mane 0 .Mirkau kojas ezere.Ryt bus +
Jurgiski, ramiai varyk,grazios mes ir su lasiakais
Buvau Druskininkuose, oi kiek visko pamaciau ir taip isdrasejau, kad per visas tas triubas perejau.