Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

..Atsiskaitau ax.gif :issimaudziau juroje,buvau vienintele besimaudanti,pririnkau grybu,isviriau grybienes,privalgiau...ai dar prikepiau duonos su cesnaku-privalgiau,vakare kepsiu bulviu su sonine-privalgysiu biggrin.gif Ryt vakare busiu namie,lipsiu ant svarstykliu,ex nujauciu,kad bus nekas ax.gif
Jurgiski,pavalgyk ir Tu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2018 09 12, 20:11)
..Atsiskaitau ax.gif :issimaudziau juroje,buvau vienintele besimaudanti,pririnkau grybu,isviriau grybienes,privalgiau...ai dar prikepiau duonos su cesnaku-privalgiau,vakare kepsiu bulviu su sonine-privalgysiu biggrin.gif Ryt vakare busiu namie,lipsiu ant svarstykliu,ex nujauciu,kad bus nekas ax.gif
Jurgiski,pavalgyk ir Tu mirksiukas.gif

Oi, Mute, neikalbinek, nes as kas link maisto greit pasirasau biggrin.gif vakarienei buvo pomidorai su grietine ir keliais gabaliukais keptos duonos rolleyes.gif
Atsakyti

Sveikos :4u:

PAs mane vėl nutrūkimas, per sav beveik numečiau, ką orisiauginau ir dabar trečia diena taip +100, +100... nu gal kaip nors :) svarbu vėl visko atgal neatsiauginti :)

Jūra jūra jūra.. aš ir noriu prie jūros, bet prie šiltos, ne šitos, kur max ik gurnelių galima tik įlįst :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 12 rugsėjo 2018 - 18:53

Mute,tikros moters atostogos :D „kepiau,viriau,dirbau” :D

Gelbetojai is vandens netrauke?Ziuriu,mes labai panasios.Jei jau nusitrenkiu prie juros,tai bet kokiu oru i vandeni ilendu ir normalius zmones pasiurpinu.

Ka tik prikirtau keptos duonos ir desros.Ryt irgi tikiuosi minuso :D

Atsakyti
Labas rytas, -400g biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas,

kadangi +900g, tai drisciau teigt, kad kepta duona ne dietinis maistas, bet po jurgiskio posto suabejojau :D Kazkaip nesaziningai cia :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 13 rugsėjo 2018 - 08:57
QUOTE(Oneiga @ 2018 09 13, 10:51)
<p>Labas rytas,</p>
<p>kadangi +900g, tai drisciau teigt, kad kepta duona ne dietinis maistas, bet po jurgiskio posto suabejojau biggrin.gif Kazkaip nesaziningai cia hmm.gif</p>

Bet pas mane buvo tik du gabaliukai duonos, o daugiau pomidorai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 09 10, 13:18)
<p>Ir teisingai,kad pliusas,dakota.Nera ko cia vienai kudet,reikia tvarkingai visu palaukt tongue.gif</p>
<p>A Rebutia su Wixxxx vel kazkur nusimuilino biggrin.gif</p>
<p>Mute,laukiu smelio ir vandens.As Tau voveruska duosiu,nes vel prie ezere mirkau,o tuo paciu ir miskus aplaksciau.</p>

Ta wixxxx tai zinok vel lakste su kruva popieriu, vel nesveika maista kimso saujom tai net nesisveria biggrin.gif parazytka tai juoda biggrin.gif picas eda, o aplinkiniai tik sneka, kaip graziai sukudai, tyciojasi matyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgiskis @ 2018 09 12, 17:43)
<p>Labas, pas mane siandien +100, tai iš to pykčio ryte varškėtukų privalgiau, o pietūs buvo Macdonalde, ryt tikiuos minuso lotuliukas.gif​ </p>

Net susijuokiau balsu biggrin.gif as ir picu prikapojus, dar visokiu nesveiku sumustiniu su daug majonezo tikiuosi minuso biggrin.gif arba is vis nesisveriu, kad infarktas neistiktu biggrin.gif atsostogos baigsis, tada ir kudesiu biggrin.gif su tortukais darbe biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, auuuuu kur visos dingusios smile.gif siandien -200g ir pagaliau 74.9 kg biggrin.gif svarbiausia dabar saves neapdovanoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiskis @ 2018 09 14, 09:48)
Labas rytas, auuuuu kur visos dingusios smile.gif siandien -200g ir pagaliau 74.9 kg biggrin.gif svarbiausia dabar saves neapdovanoti biggrin.gif

Labas rytas,77,4kg ax.gif prisidirbau juodai,oi t.y. susidirbau juodai tongue.gif Tai va,as Taves laukiau ,dabar manes turi palaukt biggrin.gif Svarbiausia,kad belaukdama(jei lauksis) nepriaugint mirksiukas.gif +2,5kg prigriesytuju ax.gif Sia savaite kazkaip issilaikau,o kita bus naujas startas biggrin.gif
Ir as susiduriau su kepta duona-ji nedietinis reikalas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2018 09 14, 09:55)
Labas rytas,77,4kg ax.gif prisidirbau juodai,oi t.y. susidirbau juodai tongue.gif Tai va,as Taves laukiau ,dabar manes turi palaukt biggrin.gif Svarbiausia,kad belaukdama(jei lauksis) nepriaugint mirksiukas.gif +2,5kg prigriesytuju ax.gif Sia savaite kazkaip issilaikau,o kita bus naujas startas biggrin.gif
Ir as susiduriau su kepta duona-ji nedietinis reikalas schmoll.gif

Tai as tada geriau nesigirsiu, kad nepriaugau nei gramo nuo tu nesveiku maistu, 67,8, dar berods 100 gramu nukrito biggrin.gif
Siandien jau gausiu naujo buto raktus, valio biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos :4u:  ech,siandien nulis :huh2:  zodziu savaites rezutatas +500 :D  netikiu ,kad per rytoju jie nukris ir iseisiu ant nulio :dry2:  kazkaip e i ta puse cia einas viskas :frusty:  na,bet ant rubu jauciu,kad ir tie 2 kg,bet ant pilvo labai jaucias :ax:  trecios savaites aisku kad neimsiu,ji man baubas kazkoks :lol:  pradesiu nuo pirmos vel,taip neblogai per ja krito :bigsmile: ir vakare vaisiu snd neimsiu,pamainysiu vietom su pietukais,nenoriu vakare cukraus :ax: tai pietums apelsinai,o vakare kiausai...nors pala,pala,ka as cia kliedziu,snd penktadienis :yahoo:  tai siandien tunas keliaus i trasa :D  Vadinasi turiu dvi dienas nukratyt +500,gal visai ir imanoma :hmm:​ 

Atsakyti