Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Oneiga @ 2018 10 03, 19:02)
<p>Mute,nedrisk skustis pustais zandais tomato.gif Jie yra geris.As turiu tik pusta pilva,ir einu is pavydo irgi papykt bebe.gif</p>
<p>Pas mane 0 ,bet jau prikimsau makaronu ir pyrago,o ir ne vakaras dar...</p>

Tai tie zandai issipucia kai issisiepiu,akys tada susiaureja-tokia rubuile ...nu zodz...
Pilva pusta irgi turiu-tad skusiuos tongue.gif
Dabar prisiduosiu;kibiriukas ledu,bandele su klevu sirupu ir riesutais. topsecret.gif Pasileidau...
Atsakyti
Sveikos,siandien nesisveriau,pirmadieniui sia procedura atidedu tongue.gif Pailsesiu nuo svarstykliu,bandysiu rimtet...savaitgali gal soda tvarkydama kazkiek gramu pamesiu ax.gif
Vakar nakti dukros sokolada prarijau,obuoliu 3,greipfrutas.Naktinejau su pomidoru padazais..tos ziemos atsargos labai mane is kelio veda biggrin.gif radau nuklydimu kaltininka tongue.gif
Atsakyti
labuka, as ir nesisveriau, vakar vakarienei alaus bokalas su kugeliu ir spirgais buvo, dar kepta duona, tai zinot biggrin.gif
sian visa ryta laksciau, vos spejau visur, tai tik dabar geriu kavute ir smaguriauju surelius, niekad neperkam, bet nezinau kas pasidare ir vakar vaikam paemiau, tai mazasis paragavo sako neskanu ir atidave prakasta, tai dabar pati ir galesiu juos valgyt ax.gif
Atsakyti

Nu kas cia per nesisverimai dabar,a :nono: Visai pasileidot.As ,kaip labai rimtai ziurinti i dieta,siandien turiu +300g :irnesakyk: .

Atsakyti
Gal iki kitos savaites surimtesim rolleyes.gif Reikia man iki saltojo sezono per blauzda sukudet-batai gi nesusisega ax.gif Jau net mastau,kad gal kokia ryziu iskrova pasidaryt hmm.gif gal paivairinimui vaikules pasilaikyt nail.gif Kadaise nuo jos startavau,veliau baltymu -vitaminu dieta,o tada ant kiausiniu pritupiau biggrin.gif
Vaikules tiktu,nes obuokiukus reiketu naikint,kepciau ,3 dienas nemazai obuoliu butu sudorota tongue.gif
Turbut reikia taip ir daryt rolleyes.gif Eisiu ryziu pirkt,o kaip bus tai bus matyt...kartais virti ryziai prastovi ir i siuksliadeze iskeliauja tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 04 spalio 2018 - 15:03

Labas,

o čia žiūriu pas visas - ką matau, tą naikinu, kad tik niekam kitam neliktų :D Pas mane tas pats :D Kiek pliuso nežinau, patraukiau netyčia svarstyklesį kitą vietą, tai dabar daugiau rodo :D bet čia tikrai ne besaikis ėdimas kaltas :)

Atsakyti
Sveikos,ar siandien yra normaliai valganciu mirksiukas.gif ? Vakar buvau numacius pavaikuliaut,bet gi ziuriu,kad visciukas atsildyt istrauktas-visi planai pasikeite biggrin.gif Tad siandien ji marinuoju,ryt kepu ,dvi dienas ji valgysim(didelis) tongue.gif Tai jei pirmadieni bus ziaurus pliusas imsiuos Vaikules dietos ,darysiu atostogas kiausiniams.
Atsakyti
sveikos, na vakar nuejau miegot tokia pusiaualkana, lovoj guliu ir jau medituoju kaip sumustiaka su lasisa daraus, nu tai nuteikiau save, kad nereik cia est ant nakties ir nieko nesidariau, sian ryte parode 70,8 bigsmile.gif nu tai numeciau ta savo pliusa cia pries kelias dienas priaugta, dabar reik tik link 69 varyyyyt, bet kur tau sedziu su kava ir nutela tepu ant batono blush2.gif bet sakiau cia mano pietus bus ax.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif AS KATIK PORA SUMUSTINIU SU LASISA SUSITEPUS PRARIJAU tongue.gif Ale panasus norai kartais aplanko biggrin.gif
Atsakyti

Slamsciu silke,nes slyvos pietums nelabai uzsiskaite.

Koks grazus ruduo  :wub: Siandien :D

Atsakyti
Laba,visos atostogaujat,vedarus,cepelinus,kugelius raitot?As vakar pribaigiau dukrytes ledus,tokia kalta jauciausi blush2.gif blush2.gif blush2.gif Ji i kluba tik isejo, as i saldikli ilindau-pasilinksminau tongue.gif
Siandien uzsilipau ant svarstykliu 77,7kg ax.gif
Oneiga,tai kaip cia ne bulves ,o silkute raitai bigsmile.gif As visciuka iskepu ir lekiu sodan siltnamio vedint...bijau pagalvot kiek ten dregmes prisikaupe....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 06 spalio 2018 - 13:14

Vsio,Mute,zemiau pult jau nebegali.Is vaiko maista pavogei :lol:

Ai kas po ranka papuole- ta ir suedziau.O papuole silke.

Noreciau to Tavo visciuko,bet itariu,nesidalinsi :(

Atsakyti