Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Nuroviau visus ir spakaina :D .

Kazkokia nesamoninga diena.Valgyt nenoriu,bet va saldainis vienas po kito keliauja skrandin.Isprotejau?

Atsakyti
Labas rytas, -300g smile.gif
Atsakyti

Nu kodėl taip :unsure: ?Pas mane vėl 0.

Atsakyti

Kur visos dingusios?Baikit valgyt,gi Kalėdos artėja :rolleyes:

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 10 27, 17:39)
<p>Kur visos dingusios?Baikit valgyt,gi Kalėdos artėja rolleyes.gif</p>

Labas rytas,tai aisku,kad kimsau ax.gif buvo geda savo begedes akis cia parodyt blush2.gif blush2.gif blush2.gif 80kg
Atsakyti

:hah: Mute,Mute ir kaip Tu galėjai :hihihi: 

Nors aš irgi valgiau pyragus,todėl savaitės rezultatas -700g ir pradedu su 71,1kg

Atsakyti
V
QUOTE(Oneiga @ 2018 10 29, 11:34)
<p> hah.gif Mute,Mute ir kaip Tu galėjai hihihi.gif </p><p>Nors aš irgi valgiau pyragus,todėl savaitės rezultatas -700g ir pradedu su 71,1kg</p>

ax.gif va taip jau gavos...kepiau ir valgiau,valgiau ir vel valgiau,vel kepiau ir vel valgiau...o siandien uzlipau ant svarstykliu ir se tau ,kad nori doh.gif angel_sadangel.gif po tokio soko kruasana su karamele suraiciau tongue.gif
Atsakyti

Labas rytas, pradedu su 76.4kg :) savaites rezultatas +100g, bet praeita savaite buvo daug streso, kuri bandziau mazinti valgydama, o dar vyras visa savaite visokias nesamones tempe namo :D bet va isauso pirmadienis ir kaip niekad pilna ryzto, pusryciam 3 kiausiniai, cia, kad sotesne buciau :rolleyes: pietums bus persimonai, o vakarienei kotletukai, belieka atsilaikyti :) 

Mute, susiimam ir pirmyn, mes galim :D​ 

Atsakyti

Sveikos gyvos :)

Grįžtu ir aš, šiandien svarstyklės parodė 70.800.... :oh: o dar gavau komplimenta, zinok labai jau matosi, kad priaugai svorio...  :oh: 

Tikslas iki Kalėdų 64kg, svajonė 62

Padėsit? ;) 

Atsakyti

Tai aisku, kad padesim :D O skaitei i kuria puse mes ta svori metam :D ?Drasiai mumis pasikliauk ir sversi....nu kokius 75kg :P

O jei rimtai, tai pries kelias dienas apie Tave pagalvojau, kad kazkada atejai, saziningai pasilaikei, numetei svori ir grazi isejai :4u: O mes tai vis cia buvom.Namus saugojom.

Vel turiu namines duonos su saulegrazom, dar desrigali prigriebiau,dar marmelado truputeli, dar ananaso...Nu ir guliu rami, laukiu minuso.

Mute, ka valgai?

Atsakyti

Labas rytas 

Oneiga, ne ne, judėsim visos į mažesnę pusę... man prireikė mėnesio ryžtis dietai, bet jei jau pradėjau nesusigundysiu :) tikiuosi :D 

ši savaitė laisvesnė, tai ir pusryčiams laiko yra, o kai bus toliau nežinia.. 

ai, šiandien -1kg

Atsakyti

Gerai,tada ir mus paskui save timptelk, nes pas mane siandien +800g.Ot startas :unsure: Viskas,susikaupiu ir vejuosi Tave :rolleyes:

Labas rytas.

Oi prisiminiau,kad pas Tave pusryciams cepelinai budavo :D Dabar gal jau tokiu dalyku neber, juk keite stipriai meniu.Girdejau, kaip vaikai kalbejo, kad druskos atsinesa :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 30 spalio 2018 - 09:53