Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas rytas, pradedu su 76.5 kg :) galvojau bus blogiau, nors ir nieko cia gero :D​ 

Atsakyti
As taip skubejau startuoti,kad neuzlipau ant svarstykliu blink.gif tongue.gif Dabar ne nezinau su kokiu svoriu startavau unsure.gif Svarbiausia,kad kolkas nesuklupau ...dar... smile.gif
Atsakyti

As startavau su 70,5kg, bet jau privalgiau nesamoniu.

Atsakyti

Labas rytas, -200g :)​ 

Atsakyti

-500g.

Nu kokia bjauri nuotaika, negaliu.Ar man vienai cia taip? Egle pasipuosiau,galvojau, gal linksmiau bus...Nieko panasaus, tik zliumbt noriu.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 12 11, 11:27)
<p>-500g.</p><p>Nu kokia bjauri nuotaika, negaliu.Ar man vienai cia taip? Egle pasipuosiau,galvojau, gal linksmiau bus...Nieko panasaus, tik zliumbt noriu.</p>

Siandien pasisveriau,81,5kg rolleyes.gif kazkur 1kg nebeturiu.Vakar nesuklupau smile.gif
Oneiga,Tau verkt noris,o as vakar blioviau...uzplauke kazkokia depresuxa...gal liudnu prisiminimu su siuo laikotarpiu slefas veikia unsure.gif
Siandien eglute pirksiu,gal papuosus nuotaika praskaidrinsiu ax.gif
Vakar dukra istrauke kruva mano nuotrauku,kazkur 7metu senumo,seimyna nutare-netinka man storumas tongue.gif Tad gal pradesiu kudet biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas,

0.Sakotis vakare pasipainiojo :rolleyes: 

Atsakyti

Labas rytas,

Paklaidziojau ir griztu. Klaidziodama pameciau 1 kg. Dabar 74.2 kg. 

Atsakyti

Labas rytas, o pas mane vėl +200g, bet cia turbut pms kaltas, kuris visai cia pat :)​ 

Atsakyti

Kaip cia taip, Rebutia?As , kai klaidzioju, tai griztu su pliusu :D​ 

Atsakyti
..aha,kazkaip jau sekmingai pasivaiksciot gavosi smile.gif Pasivaiksciojus as irgi su pliusu didziausiuoju griztu rolleyes.gif
-500g,va ka reiskia neuzkisimas uz zandu pyrageliu tongue.gif
Jurgiski,saunuolyte,lauki manes bigsmile.gif As pasistengsiu greiciau iki Taves dasigauti mirksiukas.gif Vakar labai supykau,gavau gera sukretima...isvada viena-kudeju ir labai myliu save po paraliais ploja.gif
Egle seimyna vakar parvilko,dar nepuosta kampe stovi....reikia kazkaip nuotaika sventine prisaukt...
Atsakyti

Nu ir kas dabar? Tos 7 metu nuotraukos taip trenke per galva :D ?As kai ziuriu senas nuotraukas, tai matau tik viena - kad veidas nebuvo kaip sarpejaus :D​ Nu ir plauku lyg daugiau turejau...

Atsakyti