Labas rytas, pradedu su 76.5 kg galvojau bus blogiau, nors ir nieko cia gero
As taip skubejau startuoti,kad neuzlipau ant svarstykliu
Dabar ne nezinau su kokiu svoriu startavau
Svarbiausia,kad kolkas nesuklupau ...dar...

As startavau su 70,5kg, bet jau privalgiau nesamoniu.
Labas rytas, -200g
-500g.
Nu kokia bjauri nuotaika, negaliu.Ar man vienai cia taip? Egle pasipuosiau,galvojau, gal linksmiau bus...Nieko panasaus, tik zliumbt noriu.
QUOTE(Oneiga @ 2018 12 11, 11:27)
<p>-500g.</p><p>Nu kokia bjauri nuotaika, negaliu.Ar man vienai cia taip? Egle pasipuosiau,galvojau, gal linksmiau bus...Nieko panasaus, tik zliumbt noriu.</p>
Siandien pasisveriau,81,5kg

Oneiga,Tau verkt noris,o as vakar blioviau...uzplauke kazkokia depresuxa...gal liudnu prisiminimu su siuo laikotarpiu slefas veikia

Siandien eglute pirksiu,gal papuosus nuotaika praskaidrinsiu

Vakar dukra istrauke kruva mano nuotrauku,kazkur 7metu senumo,seimyna nutare-netinka man storumas

Labas rytas,
0.Sakotis vakare pasipainiojo
Labas rytas,
Paklaidziojau ir griztu. Klaidziodama pameciau 1 kg. Dabar 74.2 kg.
Labas rytas, o pas mane vėl +200g, bet cia turbut pms kaltas, kuris visai cia pat
Kaip cia taip, Rebutia?As , kai klaidzioju, tai griztu su pliusu
..aha,kazkaip jau sekmingai pasivaiksciot gavosi
Pasivaiksciojus as irgi su pliusu didziausiuoju griztu
-500g,va ka reiskia neuzkisimas uz zandu pyrageliu
Jurgiski,saunuolyte,lauki manes
As pasistengsiu greiciau iki Taves dasigauti
Vakar labai supykau,gavau gera sukretima...isvada viena-kudeju ir labai myliu save po paraliais
Egle seimyna vakar parvilko,dar nepuosta kampe stovi....reikia kazkaip nuotaika sventine prisaukt...

-500g,va ka reiskia neuzkisimas uz zandu pyrageliu

Jurgiski,saunuolyte,lauki manes

Egle seimyna vakar parvilko,dar nepuosta kampe stovi....reikia kazkaip nuotaika sventine prisaukt...
Nu ir kas dabar? Tos 7 metu nuotraukos taip trenke per galva ?As kai ziuriu senas nuotraukas, tai matau tik viena - kad veidas nebuvo kaip sarpejaus
Nu ir plauku lyg daugiau turejau...