Pavakrieniavau vėlai ir yra +400 g. Bet aš galvoju, kad gal skysčiai užsilaikė
...nesisveriau,bet pilvo lasinys akivaizdziai laimingas

siandien bandysiu rimciau issilaikyt,Pietums ,,rimta''misraine su 2 virtais kiausiniais,zirneliais ir majonezu (ale kaip skanu)

Vakarienei gaminsiu skumbres kotletukus.

Vakarienei buvo pica. Labai norėjau
Mano vakariene buvo pas mama.Apie pliuso dydi bijau ir pagalvot Dar ir issinesimui idejo,kad tik dukryte nesukustu.
Mute,kas Tau su tais kepiniais pasidarė?Pati kepi,pati valgai
Laba,
0. Atsibodo kiaušiniai pusryčiams, todėl šiand sumuštiniai su konservuotu tunu
+500g.Pusryčiams ir kiausiniai ir torto gabalas.Dar dabar nesuprantu kam as ji valgiau.Nu dar 4 gimtadieniai ir gal bus jau viskas
Mute,ka kepi?
As troskini orkaitej...Ryt vel bus pliusas

Siandien vietoj vaisiu sausainiai su kava,pusryciams buvo omletas su zirneliais,vakarienei gal vistienos pasikepsiu

Kaip smagu kai gali pas mama valgyt....

Noriu ir as picos

Labas rytas,
nesigraudink,Mute,toks jau tas gyvenimas Pries kelis metus,kai mire tetis, as gatvej matydavau jo eisena,per telika jo mimikas ,teatre sugebejau apsibliaut,nes aktorius elgesi panasiai perteike...Praeina.
Ka ten pas tave 100g.Pas mane nuo pirmadienio +1kg
Oi pamirsau pasigirt koki tobula biskvitini vyniotini vakar issikepiau.Pertepiau vysniu uogiene ir,aisku,puse suedziau.Kalta Mute!!!
labas,tai dabar dalinkis kaip gaminai,receptura ....mano sviestiniai sausainiai su riesutais laaaabai kieti gavosi,va cukatai gal ir geri bus.Vakar truputi padziovinau,siandien dabaiginesiu si procesa.Labai geros kaledines dovaneles is ju gautusi,reikes kitais metais pasizaist.
Siandien nesisveriau....ryt imsiu antra savaite,gal su ja sugebesiu kiek surimtet,o tai jau baisu link ko galiu prieit su tokiu sparciu pliusavimu