Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Oneiga @ 2019 03 01, 17:17)
<p>Nedrisk dejuot, Mute tongue.gif Pas mane is viso 0.O tikejausi,tai maziausiai kg biggrin.gif </p><p></p>

Drysiu ir garsiai dejuosiu,oi,ajajaiiiii kiek mazai man nukrito ploja.gif cray.gif
biggrin.gif

Kaip nesiskust,juk Rebute istruko is 8 zonos,likau vel viena sad.gif Ir dar siandien ilindau i parduotuve ,nusipirkau du maisus tongue.gif (sukneles biggrin.gif )
Kai i veidrodzius prisiziurejau....nebenoriu jokiu ledu ir bulku,va tik vietoje kepto juru eserio suraiciau rukyta ax.gif Kazi ar cia labai griekas unsure.gif Vandens siandien beveik negeriau blink.gif nebuvo laiko kada ji gert...kavai laiko nepritrukau biggrin.gif
Atsakyti

O jau as koki pliusa ryt turesiu,tai bijau pagalvot :unsure: Sedejau spakainiai pirtelej, vandenuka gurksnojau.Ir vienu metu,kaip dave kazkas i galva, kaip pradejau kimst visokias duonytes ir desrytes.Nu kur mano protas buvo.... :blink:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 03 02, 00:21)
<p>O jau as koki pliusa ryt turesiu,tai bijau pagalvot unsure.gif Sedejau spakainiai pirtelej, vandenuka gurksnojau.Ir vienu metu,kaip dave kazkas i galva, kaip pradejau kimst visokias duonytes ir desrytes.Nu kur mano protas buvo.... blink.gif </p>

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif zodziu pirteleje garinai skyscius,metei gramus,bet vat tikrai,kas ten tau dave tongue.gif
Man ir kazkas dave-maza buvo rukyto eserio,pridejau puse karstai rukytos skumbres tongue.gif tada greipfruta,paskiausiai pekino kopustas su trupuciu majonezo....ryt vis minuso tikiuosi,nu nors 100grameliu rolleyes.gif
Siaip tai visi produktai kaip ir leidziami ax.gif
Atsakyti

As kartais pagalvoju... Pavalgai salotu su vistiena, bliuda, sedi soti ir tada kazkoks kipisas, kazko dar reik :D ir butinai ko nors kaip saldainis, sausainis ir dar kokia nesamone :D na kodel neina but laimingai su salotom :) 

Atsakyti

Labas rytas,

Mute tu labai įžvalgi :P  :D .Aišku, kad vyno taurė davė galvon ir pradėjau ėst.O jau vandens kiek išliurlinau...Nu ir ką, turiu visą kg pliuso.

Rebutia, tikrai nėr laimės su bliūdu salotu :D Laimė ateina su dešrytėm, keptom duonytėm, džiugo sūriu ir saldėsiais.Ir būna iki ryto, kol nesusiduri su svarstyklėm :blink: 

Norėjau ir aš šiandien kokį maiša- suknę nusipirkt, ale patingėjau matuotis.Jaučiu, susirgau, nes man taip nebūna :D​ 

Atsakyti
REBUTIA,KUR VAKAR BUVAI SU TUO BLIUDU SALOTU!!!buciau i salotas sumetus eseri,kaip skanu ir negriesna butu buve wub.gif O dar ir greipfruta buciau i visa tai imetus-nu kita karta taip ir darysiu bigsmile.gif
Oneiga,viskas su Tavim aisku-pagirios nuo vyno,duonyciu,dziugo(nesuprantu kaip ji taipvisi megstat),desryciu mirksiukas.gif Apelsinu pora pietum sukirsk ir pasveiksi-noresis ir matuotis ir valgyt biggrin.gif
-100g ax.gif nu negerta vakar vandens,taisysiuos!
Pietums citrusiniai,nezinau kurie po ranka papuls tongue.gif labai skanus turkiski greipfrutai pasitaike,gal jie nugales rolleyes.gif
vakarienei dar nezinau ko noresiu...
O JUMS ISRASAU LEIDIMA SAVAITGALIO PROGA ,,PAISDYKAUTI'' 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Laba,

-200 g. Labiau reik susiimti, nes čia po šimtgarmį penkis metus tuos savo 10 kg mesiu :D

Atsakyti
Rebutia,siandien tavo didziausias minusas 4u.gif
kur Jurgiskis su Irikira dingusios blink.gif gal uzgavenem ruosiasi tongue.gif Pasakiau ir susimasciau,kaip as cia antroje savaiteje be blynu turesiu apsieiti..gal omleta pasikepsiu ir apsimesiu,kad cia didelis storas blynas biggrin.gif
Atsakyti

Ačiū, Mute, pasinaudojau Tavo leidimu ir suvalgiau gabalą kugelio.Dabar šveičiu tinginį.Šalta, dirbt tingiu, lieka tik valgyt :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 03 02, 17:09)
<p>Ačiū, Mute, pasinaudojau Tavo leidimu ir suvalgiau gabalą kugelio.Dabar šveičiu tinginį.Šalta, dirbt tingiu, lieka tik valgyt biggrin.gif </p>

Kepu sviestinius sausainius su daug saulegrazu-nori,kai iskeps pasidalinsiu mirksiukas.gif tiksliau savo dali atiduosiu,kad nesuvalgyciau netyciukais biggrin.gif man juk negalima ax.gif
Pietums turejau 1 nedideli saldu greipfruta,vieno pakako.Dabar kaip ir alkis nervuot pradejo,raminu ji vandeniu.Laukiu 18,tada kiauliena cirskinsiu tongue.gif Labai jau Tavo kugelis uzkvipo...vanduo nepadeda.... unsure.gif
Kada pomidorus sodinsim mirksiukas.gif
Atsakyti

Aš šiand bandau pasisotinti šaltibarščiais (be bulvių ir kiaušinių)... Kažkaip sunkoka... Vėliau gaminsiu salotas su vištiena :) 

Atsakyti
QUOTE(Rebutia @ 2019 03 02, 18:19)
<p>Aš šiand bandau pasisotinti šaltibarščiais (be bulvių ir kiaušinių)... Kažkaip sunkoka... Vėliau gaminsiu salotas su vištiena smile.gif </p>

O kodel kiausinio atsisakei?jis gi visiska nekaltybe bigsmile.gif
uzsimaniau ir as salotu su vistiena,va tik pastarosios nebeturiu...vien kiauliena ..
3 sausainiai suragauti ax.gif gal labai svarstykles nenubaus ax.gif
Atsakyti