Valgau razinas ir galvoju, kodėl metus rūkyt patraukia ant saldumynų
Gi galėtų ant kokių salotos lapų, kopūstų, morkų patraukt
tai ne ![]()
mane ir nepradejus rukyt ant saldumynu patraukia,o po ju ir ant surumo
Grizau namo,suraiciau dviguba porcija dukros pagamintu makaronu patiekaliuko....taip tai beveik negriesnas valgis,isskyrus makaronus
Atsivalgiau uz visa diena
Lauksiu ryt minuso
kaip vakare salta,kad tik svoris nepastrigtu
Labas rytas,
skaitau ir galvoju, kad mes su Mute turim vieną bendrą svajonę - namuką prie ežeriuko
Rebutia, nenori svajot kartu?O gal turi?Tada abi susivienytume Tau pavydėt
Vakar šampano taurė, tiksliau pusantros ir šimtalapio gabalas minuso neatnešė.O tikėjausi
Mute, dar ne viską persodinau,nes nesugalvojau kur ir kaip.Dabar ruriu idėją iškarpyt tują spirale.Reikalas tas, kad to nedarius ir nemoku, bet reikia, kaip š...
.Diedas jau klausė ar nenoriu jos ramybėj palikt
Nu nenoriu.Jau apvyniojau virve, žirkles pasidėjau ir ...išėjau dietintis su šampnu
Juokas juokais ,o mes obeli dideliu bonsu pavertem
Pernai sakos apluzo,nebuvo kur detis-patvarkem
Siandien as be minuso,makaronai dietai netinka,geriau buciau riebios sonines prikirtus
Nuo pirmadienio surimtesim,ane
Papildyta:
O sampanas cia 1-osios proga?Ar su MB romantika gaudet
Nu ar ne iki gegužės vidurio turėjai palengvėt
Prie ko dar birželis,a? Bet tai taip ir galvojau, kad tik patyčių iš Tavęs sulauksiu
Dabar tikrai mano tuja bus šampės butelio formos
Iškarpysiu, atsiųsiu nuotrauką galėsi pavydėt
Kur jau ten romantika, kokia dar 1- oji?Dirbau vakar visą dieną
Draugė šiokią tokią progą turėjo, tai sveikint buvau nulėkus.
Šiandien daug važiavimo turiu, tai dairausi kaip gražu žalia jau visur ![]()
Laba,
matau visoms nenusisekusi diena
Minuso nerasta ![]()
Aj neturiu aš sodybos prie ežero ir nereikia
Ten vėjas, uodai... Aš geriau noriu bent jau mažo butuko, kur jūra , saulė ir šilta
Sakai vėjas, uodai...Kažkaip jie man netrukdo, nors ne, uodai tikrai trukdo, bet gi jie būna neilgai.Nors butuko prie jūros ir aš neatsisakyčiau, tik kad nieks neduoda
Ėdu guminukus.Dukra paliko visą maišą.Ryt pasakysiu ar dietiniai buvo
Kai kurie būna dietiniai, kai kurie ne
kartais susikeičia vietomis, sunku atsekt
![]()
Siandien 0,iki pietu prikepiau sausainiu,sparneliu...prikirtau griesno maisto,dar juodojo sokolado ant virsaus...ryt gal nepripliusavus pabusiu
Butuko prie juros kur karsta nenoriu,aplamai nenoriu buto,noriu namukoooooo...jau belekur....o sodybos labiausiai,prisodinciau kvepianciu krumu,geliu,atbaidanciu kraujasiurbius,o dar ir visokiu priemoniu nuo ju primastyta....iskenteciau!Kaip Oneiga sako,juk ne pastoviai jie buna-isgyvenciau
Sulieknet turejau kitam savaitgaliui-nesuspesiu niekaip
nebenustatinesiu daugiau iki kada ir kiek turiu pasiekt-kaip bus taip ir gerai...
Viskas ,lekiu pajudet,gal kiek kaloriju sudeginsiu,o gal ir minusa uzsidirbsiu ...jei vakare neprisikirsiu rukytos sonines
Sekmes ir jums,neprikimskit nedietiniu skanestu
Nu kaip pavėlavau Tavo linkėjimus paskaityt
Priėdžiau rududu.Pasimaišė po akimis.Nebesimaišys
Kapai aplakstyti, pomidorai uždangstyti( kaip nekenčiu tų numatomų šalnų), pyragas kepa.
Laba,
atejau pasakyt, kad drasiai galit valgyt rududu
Siandien -500g, bet varau pas anytą, tai bus ir +1,5kg