Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas rytas,

0 :unsure: Nieko griesno ir va koks rezultatas.

Dirbu nuo ankstyvo ryto, o taip noreciau prie kokio ezeriuko.Drybsociau, mirkciau...

Atsakyti
Rytas labas,-800g. smile.gif Labai stengiuosi graziai laikytis ax.gif
Oneiga,ar braskes jau skini?
Atsakyti

Laba,

-600 g. Po truputį į priekį. Įdomu kiek ilgai :D

Atsakyti

Rytas labas,-800g. smile.gifLabai stengiuosi graziai laikytis ax.gif
Oneiga,ar braskes jau skini?

Dar ne.O Tu jau skini?Mano gal velyvesnes.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 06 05, 12:20)

Siandien tureciau rast,palikau raustancias,gal niekas nenuskyne unsure.gif Pacias ankstyviausias jau suvalgem,turejau is seklu uzsiauginus lovelyje,laikiau siltnamyje...bet nieko ten is ju gero,pasizaidimas tongue.gif Jas reikejo pernai persodinti i vazonus...
Atsakyti

+500g.Nu kodėėėėl, nu už kąąąą :cry2: Aš jau savim nebepasitikiu, gal suėdu ką nors ir pati nejaučiu :unsure:  :D 

Nelabas rytas visai...Ant katros vietos dabar tą maudymkę mautis, kai vien lašiniai visur liūla :mad2:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 06 06, 08:59)
<p>+500g.Nu kodėėėėl, nu už kąąąą cry.gif Aš jau savim nebepasitikiu, gal suėdu ką nors ir pati nejaučiu unsure.gif  biggrin.gif </p><p>Nelabas rytas visai...Ant katros vietos dabar tą maudymkę mautis, kai vien lašiniai visur liūla mad.gif </p>

Pas mane ir nelabas rytas,+200g.Ir uz ka,ar uz tai ,kad sode iki sutemu dirbaus unsure.gif
Nepergyvenkim,skysciai susilaike,karsciu pasekme mirksiukas.gif
Kas del maudomuko....as visai jo turbut neisdrysiu uzsimaut ax.gif
Tai va,ne viena tokia esi,palengvejo? biggrin.gif
Atsakyti

+600g.. irgi atrodo nieko tokio nesuvalgiau, kas tiek užaugintų :)

Atsakyti

Palengvėjo, Mute :D Aš tai tikrai užsimausiu.Nervuosiuos, bet vis tiek užsimausiu, tiksliau , jau buvau užsimovus ir du kartus ežeran įlindus .Ai, kas ten į mane žiūri :irnesakyk: 

O Rebutia, net mane apnešei :bye: Kaip Tai reikalai su maudymke?

Jurgiškiui, įtariu, vėl vyras ką nors parvilkęs bus :liezuvis: 

Žinot, ką darysiu,nu jei netingėsiu į parduotuvę užlėkt, o gi arbūzą žele užpilsiu.Valgiau taip padarytą melioną.Super :essen:​ 

Atsakyti

O kam man ta maudymkė, kai vanduo tiek neįšyla, kad įlisčiau :D

O iki rudens atostogų, gal pavyks pakūsti :) Bet jei nepavyks, tai vis tiek būsiu graži, tik biškį apvali :D :D :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 06 birželio 2019 - 11:18

Nu bet tai kokia išlepus merga :umn: Šiltas tas vanduo jau dabar.Pati išbandžiau. :didis: 

O kokia gera mintis :hihihi:​ -mes gražiai apvalios.

Atsakyti

Pernai per vasarą neįšilo, šiemet per tris dienas tipo įšilo :D netikiu :D :D :D

Atsakyti