Salta,grizom po kapu tvarkymo ir kad prasidejo....negaliu sustot
Salta,grizom po kapu tvarkymo ir kad prasidejo....negaliu sustot
ėdrūnė.
Pas mane vieną dieną -, kitą +, viso -200g.
Kapuose nebuvau ir be penktadienio nebūsiu, bet gal nieko labai ten baisaus nėra.Taip tikiuosi, nes buvau aptvarkius anksčiau.
Labas rytas
kas del kapu,tai pasitvarkysi penktadieni
Uoj, kaip negerai.Sveik
Man irgi gerklė, bet nieko atsilaikysiu.Tikiuosi
Geros dienos ir abiem nesusirgt,gi mes dar kudet turim
Jokios saulytės pas mane nėr, ir aš visa kažkokia sudirgus.Aplėkiau kapus, ir jau sakiau susirangysiu prie teliko su siūlais, tai ne, prišoko merga su savo sūšių gamyba. Teks terliotis.
Niekada nesu valgius jaučio žandų, kas čia per patiekalas
?Skanu?Dukros nuopelnas
?
Parsiradau ir as,aplekem kapus,uzlekem pas anyta prisipirkusios visokiu nesamoniu,nenaudingo edesio,dar tortuka jogurtini prigriebem...zodziu prikimsom beleko,grizom,dukra uz mineralinio..as dar nieko,atsparesne
Jaucio zandai man laaabai patiko,jie ten ar istusinti ,ar isvirti nesupratau gerai..Akropolyje batus nusipirke prisedom ,,berneliu uzeigoje'',ziuriu gi naujienu visokiausiu,manem po cepelina suraitysim,o gavosi,kad as susigundziau zandais,o dukra tarkainiais(ale bulviniais blynais).
Jaucio zandai tai mesyte jaucio zandu
Turiu saldytuve sokoladiniu ekologisku ledu.
Siandien sulaksciau i soda,siltnamyje prasikuiciau,pomidoru pora deziu parsitempiau...dabar suku galva ka su jais daryt
Oneiga,ar cesnakai nepervelu sodinti?As dar nesukisau
Labas,
manau, kad gali sodint, kas jau čia ta savaitė, aš prieš tiek laiko pasodinau.
Mano savaitė iš ryto buvo vėl pirmoji, bet kadangi kapoju mielinius pyragėlius su grybais, tai, manau, kad nulinė gausis
73,3kg
Mastau,kad gal vertetu kokiu ryziu iskrovas pasidaryt,nu reikia kazkaip susiimt ir atsikratyt naktiniu psirijimu.