Pavargau jau nuo svenciu,o dar labiau nuo edimo....Greiciau jau tie Naujieji praeitu...
Pavargau jau nuo svenciu,o dar labiau nuo edimo....Greiciau jau tie Naujieji praeitu...
Labas,
aš jau šiandien bandžiau nebeėst
,bet pavakary vis tiek pora suktinukų su baravykais ir torto gabaliuką prarijau.Priaugau 1,5kg,bet atrodo, kad 15, nu taip sunku, o dar ta mano merga aplink sukiojasi su amžinu klausimu „ką suvalgom”
Tikrai, greičiau baigtųsi tos šventės
Pirmadieni startuosiu
Baik Tu juokaut, koks dar startas pirmadienį????Geriausiu atveju - ketvirtadienį
, o dar geriau kitą pirmadienį
Labas rytas,
su Naujais! Būk laiminga ir nealkana
.Aš tai alkana
Kuo daugiau apie dietą galvoju, tuo labiau valgyt noriu.
Kur Naujus sutikai?Aš pas brolį.Sėdėjom ir valgėm, valgėm ir sėdėjom.Bandėm šokt, bet labai sunku apatinę kūno dalį pajudint buvo, tai vėl prisėdom
Šiandien jau dirbu, bet labai tingiu, o dar tas alkis...
O šiaip tai 73,9
Dabar likucius dabaiginejam,laukiu pirmadienio ,labai laikysiuos dietos
Oneiga,nesazininga taip neprisipliusuot,gi rasai,kad valgei
Nu kaip tai nevalgiau, gi 2kg net privalgiau.
Žinok, ir aš norėjau ramiai prie teliko sėdėt, bet abi su broliene prisiorganizavom, tai ką daryt reikėjo
Dabar savaitę likučius valgysim.
Fainai Tavo dukra sugalvojo.Kažkada sausio pirmąją varydavom į mišką, nu tais laikais, kai dar sniego žiemą būdavo
Ot siausdavom, ir ėst tiek nereikėjo
O kokio torto duosi?Aunuosi batus ir atvarau
Ir kavos dar užkaisk.Tik nesugadintos
O tortukas kitoks snikerinis,t.y. vietoje kepintu sudytu zemes riesutu kesju nesudyti riesutai.Pagal MB pageidavia,netiko jam tas tikrasis ,,snikerinis''.Dar mazesne puse torto likus,kaiciu kava
Irikira,ar daug prisventei?Kokie tikslai?Pas mane tie patys+- 20kg
Oneiga,ar dar kemsi?
O kokie žmonės
Ir Tave su Naujais,Irikira!
Nu kas per klausimas, Mute???Aišku, kad kemšu.O kas gi be manęs viską suvalgys?
Šunys, jau ir tie skersai žiūri, kai pamato, kad vėl su kokiais likučiais ateinu ![]()