Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi kaip visa tai pazystama!maisiukai-geris rolleyes.gif
Beje,siandien as saunuole-saziningai issilaikiau!Zadu jau surimtet topsecret.gif
Atsakyti
Labas rytas,-1,9kg smile.gif Beveik visus skyscius vakar wc palikau tongue.gif IKi 79,9 liko 5,2kg numest-cia pirmasis tikslas biggrin.gif

Atsakyti

Oho  :blink:  :blink:  :blink: koks minusas.

Aš tai savam stiliuj +300g :unsure: 

Viskas, ryt imu pavyzdį iš Tavęs...gal :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2020 02 04, 23:34)
<p>Oho  blink.gif  blink.gif  blink.gif koks minusas.</p><p>Aš tai savam stiliuj +300g unsure.gif </p><p>Viskas, ryt imu pavyzdį iš Tavęs...gal biggrin.gif </p>

Tai tas minusas tik skysciu saskaita...savaitgalis griesnas buvo,rukytos zuvies,ledu,sokolado padauginau.. ax.gif
Siandien tvarkingai issilaikiu-ale tikrai rimteju bigsmile.gif Rimtekim kartu mirksiukas.gif Bet jei dar ir nutruksi nepyksiu tongue.gif leidziu biggrin.gif Gali isdykauti iki kol as i 75 riba kirsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,-800g bigsmile.gif 84,3kg didis.gif Va ka reiskia naktimis nebelysti i saldytuva tongue.gif Kaip pas Tave? mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas,

pas mane, kaip visada :D .Gal pas Tave buto išplanavimas geresnis ir ne visi keliai veda pro šaldytuvą :D ?

Vakar buvo 0, o šiandien net -600g :D​ 

Atsakyti
Laba smile.gif -200g,vakar nakti dziovintu pomidoriu uzsikisau,laaabai ju uzsinorejo...Anksciau man ju galejo ir nebuti,bet va kazkokia trauka jiems atsirado,gal kokiu medziagu truksta rolleyes.gif
84,1kg ,jau-2,9kg ax.gif Kad tik nepastrigciau unsure.gif
Isplanavimas pas mane geras,saldytuvas visad ant akiu biggrin.gif O dar kaip ten ledai cypia,vargsiukai visai uzkime,niekaip manes neprisisaukia lotuliukas.gif Jau as ju ir nebenoriu...
Atsakyti
Labas, topsecret.gif +200g....gal miego mazai buvo,o gal pilnatis kalta...Nu tikrai nenusidejau hmm.gif
Dabar sedziu nepatenkinta,taip neskaniai pietus pasigaminau,atbulais dantim suvalgiau....fe....gslejau vien kiausinienes pasikept ir dziovintais pomidorais uzkast,tai ne,prisikroviau zirneliu(kazkokie pagyvene man jie pasirode),dar maza to morku ,,ruosinio''isimeciau-katastrofa ne patiekalas gavo doh.gif
Daugiau nebemandrvosiu!
Lauksiu vakarienes,pasikepsiu lasisos,uskaziu kininiais kopustais ir busiu laiminga tongue.gif
O tai Tu per tuos darbus rytais nebespeji atsirasyt,kur taip isitaisei?
Atsakyti

Labas, 

kur jau ten per darbus :D , per tingėjimą :D Iš ryto neleido į forumą kažkodėl.Bet parašiau gi, apakus nuo fainų naujienų :wub:  :D 

-500g ot!!!

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2020 02 07, 17:33)
<p>Labas, </p><p>kur jau ten per darbus biggrin.gif , per tingėjimą biggrin.gif Iš ryto neleido į forumą kažkodėl.Bet parašiau gi, apakus nuo fainų naujienų wub.gif  biggrin.gif </p><p>-500g ot!!!</p>

cool.gif dziugauji ir be gailescio minusuoji svori...nesazininga taip,kodel Tau taip jis tirpsta,a?
Jei ryt vel nesulauksiu minuso....oi kaip supykus busiu dry.gif
Ar jau ruosiesi pavasariniams darbams?As jau svoguniuku prisipirkau tongue.gif Kaip pasiilgau to kapstymosi biggrin.gif
Atsakyti

Džiūgauju ne dėl savęs, o dėl Tavęs :D Vėl nematai :P 

Graužiu dešros sudžiūvusios galą, tai jau matyt pliusuot pradėsiu :rolleyes: 

Prisipirkau sėklyčių, bet dabar galvoju, kur jas nukišau :hmm:​ 

Atsakyti
Oneiga,ar gavai zinute ?Rasiau rasiau,o neberodo,kad isiusta butu blink.gif Kas ten su tuo zinutynu dedasi-netvarka! unsure.gif
Atsakyti