Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Jetus sian pietukam vel vaisiai, imsiu obuolius, tik minusas kad po ju visada labai greit alkis ateina, bet uztat pliusas tas kad saldumynu nora uzmusa kuriam laikui smile.gif
Atsakyti

Šiandien -600, visai neblogai,tik gaila,kad savaitgalis ant nosies kaip reikės atsilaikyti :hmm: 

Atsakyti
laba ryta, pas mane ir -600, jau maniau bus nulis, nes vakar jau sunkiai sunkiai bet atsilaikiau pries saldumynus, bet uztat vakare toks noras valgyt buvo uzejes, mano vakariene dazniausiai ik 17val, tai pasidariau dar 19 val antra vakriene - varskes pokelis ir 2 kepti kiausiai ax.gif

savaitgalis man lyg ir ramus nusimato, tikiuos nebus pagundu biggrin.gif
Atsakyti
+200, vakarienei zuvyte matomai nelabai tiko ax.gif

sian pietukam vel vaisiai thumbup.gif kokiu skaniu kaimisku obuoliu turiu jau laukiu nesulaukiiu
Atsakyti

Labas rytas po vakar -800 :yahoo: .

Atsakyti
monera, kaip sauniai thumbup.gif ziurek dar savaitele ir jau tiksla busi pasiekus 4u.gif
Atsakyti
Labai norėčiau.O koks tavo tikslas?
Atsakyti
na dabar bandysiu eit iki 60-62, tiek visada sverdavau, nors fainai butu ir kokie 55-57, bet jau cia sunku butu isivaizduot save tokio svorio dabar, nes tiek sverdavau pries daugiau nei 10m biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas, -400 bigsmile.gif
Atsakyti

Labas,o aš nežinau kiek šiandien,nes pas tėvus miegojom ir nėra svarstyklių.Tikiuosi, kad kažkoks minusiukas yra.

Atsakyti
labas rytas, +100, savaites rezultatas -2,9kg, na visai neblogai 4u.gif pradedu antraja savaite, sita tai jau tikra kiausinsavaite bus biggrin.gif
Atsakyti

Labutis, as pradedu su 64 kg. Per savaitgali visvien nepavyko 100% atsilaikyti :4u: 

Atsakyti