Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 05 14, 19:31)
Tu tai 100% nešioji. Dabar prisipažink, kam rodei mano dukros foto?

As gi ne tu. Tu jau senai butum isnesiojus po teletabyna, o man to nereikia, as teletabems nepriklausau - svetimu gyvenimu negyvenu. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 05 14, 19:33)
Taip taip, svarbiausia, pati sau faina😂 Ir be burbančios negali, tapkes jai nešioji

Nu va...kalciausia ir vel liksiu as biggrin.gif biggrin.gif toks jau mano likimas musiet biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 14 gegužės 2021 - 19:35
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 14, 20:32)
Tai serganti katinuką  išburei is kortų?

Jos nugaises katinukas irgi pradzioje sirgo, ji dejo pastangas ji isgelbeti, tuo metu as ir rasiau.

Ponia Rita, manipuliuojate zmonemis, ju emocijomis. Dabar backa varote ant Motenkristos, cambalos ar dar kurios ten...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 gegužės 2021 - 19:38
Ant manęs galima biggrin.gif įrodyt, kad niekam nieko nesiunčiau gi negaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 05 14, 20:22)
Jei nebuvo viesa, kaip as ja suzinojau. As bloga, kita vel bloga, laksto nesioja informacija...

O gal vis delto zinutes laikas sukeistas?
Prisimink, tavo kaciukas juk pries mirti sirgo... Kiek jus su vyru dejote pastangu?
Kada tai buvo? Atsimink laika.

Jis tik veliau gi nugaiso.
Bobute, jei gali atsiribok nuo SM, jau pakankamai emociju vedina prirasei, rytas uz vakara protingesnis.
As suprantu, kad tu nusivylei manimi, bet...
Palauk rytojaus.

Alio!!!! Kodėl gegužės 3 rašei karpai apie mano SUŽEISTĄ katiną? Ne sergantį, ne mirusų, o sužeistą? Tu net karpą perspjauni išsivartymais😱 Tavo žiniai, niekas nepasikeis nei rytoj, nei kada nors

Vienžo
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 05 14, 19:36)
Jos nugaises katinukas irgi pradzioje sirgo, ji dejo pastangas ji isgelbeti, tuo metu as ir rasiau.

Ponia Rita, manipuliuojate zmonemis, ju emocijomis. Dabar bacia varote ant Motekristos, cambalos ar dar kurios ten...

Taigi cia visi zinojo apie tada sergancio katino mirti. Kam cia gi naujiena buvo?

Mane kaltininke nori padaryti? Tau taip labai patogu. Nepriestarauju, man nuo to neskauda
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 14, 20:30)
Tu Montekrista visada labiau pasitikejqi nei Moonte?

Nusiramink. Savo emocijas tu turi valdyti, o ne mamkų personazai.

Kodėl tau kyla toks klausimas?

Ką man valdyti ar nevaldyti, nuspręsiu aš pati
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 14, 20:32)
Tai serganti katinuką  išburei is kortų?

Naktį susapnavo
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 14, 20:36)
As gi ne tu. Tu jau senai butum isnesiojus po teletabyna, o man to nereikia, as teletabems nepriklausau - svetimu gyvenimu negyvenu. 4u.gif
Papildyta:

Nu va...kalciausia ir vel liksiu as  biggrin.gif  biggrin.gif  toks jau mano likimas musiet  biggrin.gif  biggrin.gif

Ką išnešiojus? Tavo foto? Aš žinau tavo tapatybę, tavo fb, kažkaip dar niekam neišnešiojau. O gal be reikalo?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 05 14, 20:38)
Alio!!!! Kodėl gegužės 3 rašei karpai apie mano SUŽEISTĄ katiną? Ne sergantį, ne mirusų, o sužeistą? Tu net karpą perspjauni išsivartymais😱 Tavo žiniai, niekas nepasikeis nei rytoj, nei kada nors

Vienžo
vartotojo įkelta nuotrauka

Tai tu pati ir pagalvok.

Jei zinuteje prasoma, pagaileti tavo jausmu...
VAdinasi, turetu buti tarp jusu kazokia polemika...

Sakai jos nebuvo.

Tuomet kam man reikia kreiptis i lutuke, del to kas nevyskta?

Tebunie as melagiu melage, na bet durne gi mane neapvadinsi.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 05 14, 20:36)

Ponia Rita, manipuliuojate zmonemis, ju emocijomis. Dabar backa varote ant Motenkristos, cambalos ar dar kurios ten...

Taigi pati ką tik rašei, kad šį mėnesį rašei karpai į až, tipo tada, kai aš su ja apsižodžiavau😂 Gal jau nustok dar labiau kvailintis?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 14, 20:39)
Taigi cia visi zinojo apie tada sergancio katino mirti. Kam cia gi naujiena buvo?

Mane kaltininke nori padaryti? Tau taip labai patogu. Nepriestarauju, man nuo to neskauda

Siaip, as ne inforamcija dalinausi, o prasiau atjautos zmogui, kuris stresuoja del tuo metu sergancio, dar nenugaisusio gyvuno...

Ponia Rita, jokiu budu, bet samokslo teorijos, bandymas i tai ivelti kitus, ypac paciai neitikusius... Na juk tai taip akivaizdu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 14, 20:39)

Taip, žinojo, niekam tai nebuvo jokia paslaptis. O apie kito kačiuko traumą žinojo tik pora žmonių ir o stebukle, šventoji motina terezė moonte apie tai sužinojo turbūt dievo apvaizda ir nusprendė parašyti graudų laišką karpai į až🤣
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2021 05 14, 19:44)

Ką išnešiojus? Tavo foto? Aš žinau tavo tapatybę, tavo fb, kažkaip dar niekam neišnešiojau. O gal be reikalo?

O džyzzz..jau pavargai. Kalbejom apie vaiku foto. Sakei 'tai ka bl, tu sena kliūška, ty tai jqu mano dukros nuotrauka isrodei čionqis?". O as tau ir sakyti - ajoptvajumat, tu nrsventinto namo vaiduokli, a tau su galva negerai?!' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 05 14, 20:46)
Tai tu pati ir pagalvok.
Jei zinuteje prasoma, pagaileti tavo jausmu...
VAdinasi, turetu buti tarp jusu kazokia polemika...

Sakai jos nebuvo.

Tuomet kam man reikia kreiptis i lutuke, del to kas nevyskta?
Tebunie as melagiu melage, na bet durne gi mane neapvadinsi.

Neaiški kryptis?
Atsakyti