tai vaistukų neišgėrei, jei kliedi apie mano algą? nykštukai apie ją pakuždėjo ar kas kitas?
tai vaistukų neišgėrei, jei kliedi apie mano algą? nykštukai apie ją pakuždėjo ar kas kitas?
Na lieka kaviniu vidus, dziaugiuosi, kad vis daugiau kaviniu jungiasi pire akcijos ignoruoti GP.
O del sporto klubu dlais ju irgi jungiasi pire kaviniu , bet kiek skaitau nera ribojamos bendrai ju darbas, tiek, kad skaicius turi buti mazesnis, nei pasiskiepijus...ar ka maisau?
tai jau kas diena esi valgyti i kaviniu vidu, ir taip su pasididziavimu pries tuos kur sedi lauke?
labai itkiuosi, kad dauguma verslu pasijungs i pasipriesinima del zmoniu diskriminacijos ...
Skambinau į URM, reiks izoliuotis jei 2 savaitės praėjusios nuo antro skiepo.
Nežinau, bet man tokiu oru kaip dabar lauke nemalonu sėdėti. Nebesvaik, kelios blyninės pasireklamuoti nori, normalūs verslai džiaugiasi atlaisvinimais.
blogai manei. Gerk vaistus, gal prašviesės?
Na, ir tebūnie...
Tik nesinori, kad tai taptų visų gyvenimais - tradiciškai
Sutinku. Ir tada labai suprantu ją bei gailiu, kai ji man rašo, kad nesuprantu, kas yra gyvenimas.
Taip, kaip jos nesuprantu. Ne vienoje sferoje.
Ka dar mum papasakosi?
Prakalbo nusususi chroniaus tapkė. "Ilgalaikiai" čia tokie, kai chronių girtą be "plionkės" paguldai į lovą, o visa tai stebi vaikai?
tai vadiansi prastai su atmintele, kad cambalos kliedesius priskiri man.
O pasirodo vyras, kuris islaiko seima vaidnasi meme
nu taip kas belieka tau...tu ziuriu nei nesuvoki, koks sveika sseimos modelis ir pajamos islaidos turi buti...iskyrimai kazkokie
tai va kai nieko nezinai tai vyras tavim ir nepasitiki
Monteverte, su vaistais kartojatės jau kelis metus - tai Jus išduoda. Nesakau, kad tai blogai, bet mes - ne mūsų pašnekovų projekcijos
tai vadiansi prastai su atmintele, kad cambalos kliedesius priskiri man.
O pasirodo vyras, kuris islaiko seima vaidnasi memeo gal atvirksciai, nebusi sumaisiusi?
nu taip kas belieka tau...tu ziuriu nei nesuvoki, koks sveika sseimos modelis ir pajamos islaidos turi buti...iskyrimai kazkokie
tai va kai nieko nezinai tai vyras tavim ir nepasitikisuprantu su skaiciais nelabai draugauji , geria, kad bent vyras rupinasi...
o tu neįgali, kad tave reikia išlaikyti? Ar tiesiog taip save guodi, kad kapeikas uždirbi? ![]()
Monteverte, su vaistais kartojatės jau kelis metus - tai Jus išduoda. Nesakau, kad tai blogai, bet mes - ne mūsų pašnekovų projekcijos
Paštininke, paprastinkite sakinių struktūrą ir vartojamus žodžius-neįkirs juk moteros....
Nežinau, bet man tokiu oru kaip dabar lauke nemalonu sėdėti. Nebesvaik, kelios blyninės pasireklamuoti nori, normalūs verslai džiaugiasi atlaisvinimais.
nu va sakau izuoliutis reiks
ir kaip daznai eisi valgyti i kavines?
na jau nemazai verslu maciau, jau ir sudarytas ju zemelapis, kas ignoruos GP, saunuoliai
Jei ir zmones apsijungtu, neitu i tas kurios pirima i vidu, del skiepo, niekas del to ju nebereketuotu...deja, yra va tokiu silpnu, kurie ir duse velniui parduos, del kazkokiu kebebu kavineje...
Ups, čia mano minusas. Nuoširdus
o sakiau, kad mane islaikyti reikia?
As tokia viena seima zinojau, jau siskyre, vyras labai gerai uzdirbdavo, bet zmonai visai neduodavo pinigu, nupirkdavo, uzmokedavo uz viska, ka ji norejo, bet neduodavo, nes mane , kad ji kvaila...tikiuosi pas jus taip nera...