QUOTE(mjforever @ 2021 06 18, 14:13)
* Nesvarstyti Seime Stambulo konvencijos ratifikavimo ir nedelsiant išbraukti šį klausimą iš Seimo darbotvarkės.
Ta prasme, kaip mokėm mergaites būti nuolankia žmona, taip ir mokysim, ir rykščių duosim. Neleisim vienodai ugdyti.
Tu turi dukrą? Tu ją augindama taip mokei? Nes nepasirašyta Stambulo konvencija. Tai liūdna tada, jei tau reikia konvencijos, nes kitaip nesugebi, nemoki, kažkas neleidžia, auklėti dukrą būti išdidžia, aukštos savivertės, turėti pasitikėjimą savimi, mylėti save, mokėti pakovoti už save ir t.t. Man tai konvencijos buvimas ar nebuvimas jokios įtakos tam nedaro, aš pati esu pakankamai bjauri žmona, manęs tai jau nenuskriausi

Problema ne mergaičių auklėjime būti gera, o supermamytės užaugina berniukus, kuriems iki normalių vyrų, kaip iki Mėnulio.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 06 18, 18:26)
Uzjauciu, jei tavo paziuriu ir domejimosi ratas toks siauras, tik savu kaimu domiesi, na gal del to mes visi ir esam skirtingi. Kuom as domiuosi tu gal nekurk iliuziju jau cia 5 metai vis bandai ir vis nepataikai, kam ?
Tai, kad as tau detaliai neaiskinu, nereiskia, kad nesuprantu, bet jei tau taip patogiau manyti, manyk, nejau man gaila. Cia tikrai ne ekonominis forumas, kad lysti i detales ir nelabai kam idomu bus. Jei, manai, kad tai kazkokia sudetinga sritis, kuria sunku surpasti, tai labai klysti ir juokingai atrodai.
Tai ko vis bendrauji su manim? Ko vis atejusi ne apie nieka, o apie mane , juk anot taves as negyvenu LT tai NETURECIAU TAU RUPETI.T AVO 90 PR ZINUCIU YRA VIE APIE MANE
Tu rimtai neturi idomesniu pokalbiu pasnekesiam tik apie bukos bobos gyvenima sneketi? 

Tai, kad as tau detaliai neaiskinu, nereiskia, kad nesuprantu, bet jei tau taip patogiau manyti, manyk, nejau man gaila. Cia tikrai ne ekonominis forumas, kad lysti i detales ir nelabai kam idomu bus. Jei, manai, kad tai kazkokia sudetinga sritis, kuria sunku surpasti, tai labai klysti ir juokingai atrodai.
Tai ko vis bendrauji su manim? Ko vis atejusi ne apie nieka, o apie mane , juk anot taves as negyvenu LT tai NETURECIAU TAU RUPETI.T AVO 90 PR ZINUCIU YRA VIE APIE MANE

Parašei tiek pasiteisinimų. Išmanančiai trijų sakinių užtektų paaiškinimui.

Su kuo noriu su tuo bendrauju. Noriu ir parodau kokia tu buka.