Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 04, 17:21)
as irgi ensuprantu, kodel net IT kai kurios kompanijos taip isikibe i tuos ofisus. As is principo nedirbciau tokioje kompanijoje, kur tokie debilai vadovauja...

L8etuva - stebūklų kraštas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 04, 18:23)
L8etuva - stebūklų kraštas  biggrin.gif

Kad ne tik LT Pas mus irgi dalis kompaniju gris i ofisus, kai tik bus leidziama. Na suprantu zmones ne visi gali dirbti vieni namuose, nori bendravimo, bet tai daryti kaip privaloma, nu keista, kai daugiau nei metai laiko dirbam ramiai is namu...

O dar labiau keista prasyti skiepu, kaip privalomu, pasirasys kazin tie darbdaviai atsakomybes lapelyje?

Is vis tie bajeriai su tais skiepais jau nebejuokingi, tai turi buti laisvas zmoniu apsiprendimas, o ne gasdinimai, kad nebesuteiks gydymo paslaugu, kad neileis i parduotuves, ar dalinti cepeinius uz skiepus. Nezinau, as jei net buciau galvojusi skiepytis, po visu tu nesamoniu labai suabejociau ar gera daikta tiek siulyti reikia per prievarta... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 04, 18:03)
Tai vienodai liecia Lietuva.  Tiesiog zut but stengiamasi suskiepyt kuo daugiau... nors nuotolinis darbas jau senai turejo buti norma daugelyje sriciu

prinuomojo keliems metams į priekį ir tikriausiai sumokėjo jau durniukai vadovai už ofisus ir dabar nenori, kad tušti stovėtų, vilioja su nemokama darbine kava ir skiepais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 08 04, 20:29)
prinuomojo keliems metams į priekį ir tikriausiai sumokėjo jau durniukai vadovai už ofisus ir dabar nenori, kad tušti stovėtų, vilioja su nemokama darbine kava ir skiepais biggrin.gif

Nu nenorėčiau aš nuotoliniu dirbti ax.gif . Man reikia gyvo bendravimo ax.gif . Bent kartą ar du kartus savaitėj eiti į darbą ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 07 30, 19:54)
Apie ką tu čia? As, atvykusi i Angliją, dirbau valstybinių advokatų komtoroje.
Isvis apie ka tu cia?

Apie tavo istorijos studijas, apie kurias pati rašei. Tikrai nežinojau, kad dar studijavai teisę ar socialinį darbą. Jei taip - tada viskas aišku.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 04, 14:58)
Nemanau, kad ji iki galo supranta šio qpibudinomo reikšmę.

Prokremlinių, staiga pavirtusių Lietuvos patriotais (ir šioje temoje tokių turim, laukiu, kol ims ginti lietuvių kalbą biggrin.gif bigsmile.gif) būtų apibūdinimas būtų tikslesnis, beje. Kaip ir tavo akcentuojamų kaimynų: apie ką tu? mirksiukas.gif

QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 04, 18:23)
L8etuva - stebūklų kraštas  biggrin.gif

Stebuklų. Taip. Ir Sausio 13-ji tai įrodė.

Burbanti, man įdomiausia, kas tave paskatino tapti SM ne pirmus metus neršiančių penktakolonininkių gynėja? Juk dar prieš keletą metų kritikavai ir Lutukę (Ubuntu***), ir Montevertę... Kas atsitiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 04 rugpjūčio 2021 - 19:09
QUOTE(lutuke123 @ 2021 08 04, 17:39)
Kad ne tik LT Pas mus irgi dalis kompaniju gris i ofisus, kai tik bus leidziama. Na suprantu zmones ne visi gali dirbti vieni namuose, nori bendravimo, bet tai daryti kaip privaloma, nu keista, kai daugiau nei metai laiko dirbam ramiai is namu...

O dar labiau keista prasyti skiepu, kaip privalomu, pasirasys kazin tie darbdaviai atsakomybes lapelyje?

Is vis tie bajeriai su tais skiepais jau nebejuokingi, tai turi buti laisvas zmoniu apsiprendimas, o ne gasdinimai, kad nebesuteiks gydymo paslaugu, kad neileis i parduotuves, ar dalinti cepeinius uz skiepus. Nezinau, as jei net buciau galvojusi skiepytis, po visu tu nesamoniu labai suabejociau ar gera daikta tiek siulyti reikia per prievarta... unsure.gif

Tai ir sakau -Lietuva - stebuklu krastas. Mane darbdavia8 ėstų dėl skiepų - tiesiu taikymu susisiekciau su ACAS ir apskusciau juos diskriminacija.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 08 04, 19:07)

Burbanti, man įdomiausia, kas tave paskatino tapti SM ne pirmus metus neršiančių penktakolonininkių gynėja? Juk dar prieš keletą metų kritikavai ir Lutukę (Ubuntu***), ir Montevertę... Kas atsitiko?

As po siai dienai soc. darbo apmokymuose dalyvauju. Ko tu taip susirupinai mano mokslais? Niekada nenustojau mokintis ir studijuoti. Man 53 metai ir as vis dar esu moksluose.

As tau ka nors kadanors sakiau, kad tu pasidarei teletabių ruda nosis? Turbūt, kad ne, ane? Ko ru cia taip susipergyvenai del forumo personažų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 rugpjūčio 2021 - 19:32
QUOTE(Maja Di @ 2021 08 04, 20:48)
Man reikia gyvo bendravimo ax.gif .

Na taip, nuotoliniu budu kvepalu neuzsuos i uzpakali rankos nesukis kolega. O kur glamones buciniai... Gal net seksas per pietu pertrauka.

Visa kita puikiai bendraujasi nuotoliniu
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 04, 20:14)
Tai ir sakau -Lietuva - stebuklu krastas. Mane darbdavia8  ėstų dėl skiepų - tiesiu taikymu susisiekciau su ACAS ir apskusciau juos diskriminacija.
Papildyta:

As tau ka nors kadanors sakiau, kad tu pasidarei teletabių ruda nosis?  Turbūt, kad ne, ane? Ko ru cia taip susipergyvenai del forumo personažų?

Tiesiog tu man patinki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 04, 21:14)
Tai ir sakau -Lietuva - stebuklu krastas. Mane darbdavia8  ėstų dėl skiepų - tiesiu taikymu susisiekciau su ACAS ir apskusciau juos diskriminacija.

Paziurek kas Lietuvoje - be skiepu neleis autobusais ir troleibisais vaziuot.
Del UK tai nebuk tokia tikra. Ka as skaiciau tai ten ruosia pilna fasizma... Gal net ateis kareiviai i namus...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 04, 19:16)
Del UK  tai nebuk tokia tikra. Ka as skaiciau tai ten ruosia pilna fasizma... Gal net ateis kareiviai i namus...

Man tas pats. As esu 'exemption'. As tokia atsipūtus šiuo klausimu. Manes niekas nepajudins, bo galiu i teismą paduoti kak tolka, tak s razù. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 04 rugpjūčio 2021 - 19:22
QUOTE(-burbanti- @ 2021 08 04, 21:19)
Man tas pats. As esu 'exemption'. As tokia atsipūtus šiuo klausimu. Manes niekas nepajudins, bo galiu i teismą paduoti kak tolka, tak s razù. biggrin.gif

Diskutuoji nesaziningai. Cia diskusiju, o ne pasigyrimu klubas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 04, 21:14)
Na taip, nuotoliniu budu kvepalu neuzsuos i uzpakali rankos nesukis kolega. O kur glamones buciniai... Gal net seksas per pietu pertrauka.

Visa kita puikiai bendraujasi nuotoliniu

Ar taip dar būna? blink.gif Nu gal tik kokioj su psichine negalia dirbančių asmenų kontoroj biggrin.gif . Kavos pagėrimo pertraukėlės, pletkeliai, per nuotolį to neišeis padaryti. Su vienu atskirai gali pasikalbėt, bet man reikia kolektyvo.
O tu šneki kaip pavydus vyras biggrin.gif . Tokią vieną draugę turiu, jos vyras neleidžia (na anksčiau, kol jaunesnė buvo, dabar jau įprato namų šeimininke būti net nebesiprašo dirbti biggrin.gif ) jai dirbti, nes bijojo kad nesusirastų meilužio. Tai ji sakydavo- nu ir kvailys, jei norėsiu aš eidama į turgų spėsiu pasitvarkyti reikalus.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 08 04, 21:16)
Del UK  tai nebuk tokia tikra. Ka as skaiciau tai ten ruosia pilna fasizma... Gal net ateis kareiviai i namus...

Tai visur tas pats, visoj Europoj. Net Maskvoj privalomi skiepai kai kurioms specialybėms biggrin.gif Galit keliaut į Afriką, pas mus ateinančių vietą užimsit- ten fašizmo nėr biggrin.gif .
Atsakyti