Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Monteverte @ 2017 02 15, 11:22)
Jūs pati klejojate, jei nesuvokiate apie ką mes su Aimėja kalbame. Klabame, kad jokių pareigų apibrėžta nėra. Kai pasiųs jus paauglys ant trijų raidžių, paprašius susitvarkyti bent savo kambarį, tai tada ir pakalbėsime tongue.gif

Kaip isivaizduojate vaiku pareigu apibrezima pagal istatyma? Seimas neuzdraude vaiku aukleti, beje. Ir smagu man. Nirskite ir drebekite del nevaldomu paaugliu kartos toliau. Istatymas jau priimtas, tai saukstai po pietu. Dziaugiuosi, kad dauguma seimo nariu buvo samoningesni. Jeigu po istatymo iteisinimo seks ir jo igyvendinimas, sitas seimas bus labai daug gero padares.
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2017 02 15, 11:24)
taip, manau visuomenes spaudimas turi didele itaka seimo nariu sprendimui. jau jei Grazulis prabalsavo Uz  biggrin.gif  biggrin.gif

beje, pati gi gyrete valstiecius, kad jie klauso visuomenes:

Labai gaila, kad dėl to galima pagirti tik "valstiečius" ir, neabejoju, kad ne žvakutės ir FB čia suvaidino esminį vaidmenį, o politinė "valstiečių" valia matyti bėdas ir jas imtis spręsti. Kiti gi partiniai favoritai, kaip žinia, vadovaujasi principu - šunes loja, karavanas eina. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 02 15, 12:22)
Kai pasiųs jus paauglys ant trijų raidžių, paprašius susitvarkyti bent savo kambarį, tai tada ir pakalbėsime tongue.gif

Manes nesiuncia, tvarkosi. nemustas.

O ta paaugli kaip auklejo tevai, jei jau jis siuncia? Gal reiktu atskirti tokius elementarius dalykus, kaip auklejimas ir neauklejimas.

Tai prie neauklejimo priskirciau musima, pastovu zeminima, patycias, taip pat demesio nekreipina, visa ko leidima ir pan.

Auklejimui gyrima (kai yra uz ka), aiskinima pasekmes uz netinkama elgesi, netinkamo elgesio priezasciu ieskojima ir sprendima kaip to isvengti ir zinoma tinkamo pavyzdzio rodyme. nes jei girtas tetukas vaikui aiskins apie tai kad gerti yra blogai, tai....
Papildyta:
QUOTE(Manifesto @ 2017 02 15, 12:30)
Labai gaila, kad dėl to galima pagirti tik "valstiečius" ir, neabejoju, kad ne žvakutės ir FB čia suvaidino esminį vaidmenį, o politinė "valstiečių" valia matyti bėdas ir jas imtis spręsti. Kiti gi partiniai favoritai, kaip žinia, vadovaujasi principu - šunes loja, karavanas eina. 4u.gif

na, jus matote TIK valstieciu nuopelnus, as matau ne tik juos, o ir kitus prisidejusius prie istatymo priemimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sazininga: 15 vasario 2017 - 11:33
iš mano pusės didžiausias pagyrimas valdančiųjų atstovui kol kas - Kukuraičiui. Jis labai gražiai, protingai ir teisingai, vykdydamas savo misiją, kol kas šioje sudėtingoje situacijoje pasirodė. Ir aš netgi tikiu jo nuoširdumu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2017 02 15, 11:33)
na, jus matote TIK valstieciu nuopelnus, as matau ne tik juos, o ir kitus prisidejusius prie istatymo priemimo  4u.gif

Smagu, kad išvis "valstiečius" matote šitame reikale. O tai jau žingsnis į priekį, nors ir labai nenorom. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2017 02 15, 11:40)
iš mano pusės didžiausias pagyrimas valdančiųjų atstovui kol kas - Kukuraičiui. Jis labai gražiai, protingai ir teisingai, vykdydamas savo misiją, kol kas šioje sudėtingoje situacijoje pasirodė. Ir aš netgi tikiu jo nuoširdumu.  wub.gif

Nu, ačiūdie, be eilinių patyčių tiems, kažkokiems ten PROFESIONALAMS su savo vertibėmis.
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 02 15, 12:43)

Nu, ačiūdie, be eilinių patyčių tiems, kažkokiems ten PROFESIONALAMS su savo vertibėmis.

nu kodėl taip nusivylusiai smile.gif aš vyriausybę gyriau jau anksčiau.
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2017 02 15, 10:30)

Urbšys, Širinskienė - valstiečiai - buvo prieš.

o dėl vyriausybės, tai paskirti ministrai nuo pat pradžių buvo palankiai daugumos sutikti.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 02 15, 11:28)
Kaip isivaizduojate vaiku pareigu apibrezima pagal istatyma? Seimas neuzdraude vaiku aukleti, beje. Ir  smagu man. Nirskite ir drebekite del nevaldomu paaugliu kartos toliau. Istatymas jau priimtas, tai saukstai po pietu. Dziaugiuosi, kad dauguma seimo nariu buvo samoningesni. Jeigu po istatymo iteisinimo seks ir jo igyvendinimas, sitas seimas bus labai daug gero padares.

Paprastai. Nesuprantu kas čia neaišku. Pareigas turi turėti visi ir visur. Ne tik laisves ir teises rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(sazininga @ 2017 02 15, 11:33)

O ta paaugli kaip auklejo tevai, jei jau jis siuncia? Gal reiktu atskirti tokius elementarius dalykus, kaip auklejimas ir neauklejimas.

Paauglį aukėja ne tik tėvai, bet ir visuomenė (kuri bus bijantį pažeisti vaikelių teises ir laisves), paauglį auklėja medijos, žiniasklaida, tv (babula Žemaitijoj apvarė internete žydus, liko nubausta; įdomu kaip bus nubaustas taip prikomentavęs keturiolikmetis? turbūt niekaip), paauglį auklėja mokykla, t.y. ne tik mokytojai, bet visa aplinka, bendraamžiai, vyresnieji ir t.t. (su didelėm teisėm ir laisvėm) ir t.t.
Kas čia neaišku? Iš kur keiktis išmoks? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 02 15, 12:16)
Is kitos puses as niekaip nesuprantu kodel jums atrodo jog meile aukletas vaikas pavirs demonisku paaugliu. Prisiminus probleminius vaikus musu mokykloje tai jie budavo is tokiu seimu, kuriuose auklejimo metodai apsiribodavo riksmais ir lupimu.

Man neatrodo, o tiesiog tokių yra. Kvaila tai būtų neigti, bet kai kam taip patogiau. Apie tai garsiai mamos nekalba, nes gėda. Dėl tokių kaip tu, kurios pasityčios, kurios konstatuos, kad jau tikriausiai be meilės augintas. Juk jei norėsi apkaltinti tėvus dėl vaiko elgesio, visada rasi priežastį, tai per daug mylėjo, tai per mažai, tai rėkė, tai lupo, tai per geri, tai per griežti, tai per daug dirbo, tai per mažai, tai per daug dėmesio, tai per mažai ir t.t. Todėl tokie tėvai kenčia ir renkasi tylą. Arba apsiriboja pasakymu- buvo/yra problemų. O po tuo slepiasi daug baisių dalykų. Prabyla tik artimųjų rate. Nes, o ką daryti.

Man iš viso keista, kaip tu, ta kuri prieš smurtą, akivaizdžiai ,,atsirenki'' kuriuos reikia ginti, o kurių lyg ir ne. Va smurtas prieš vaikus blogai, prieš moteris blogai, o vaikų smurtas prieš tėvus???Gerai? Neegzistuoja? Patogiau problemos nematyti? Tu žinai kiek tėvų kenčia, kiek serga depresija, kiek verkia, bet tiesiog viskas remiasi į tai, kad tėvai savo vaikų neskundžia, nenori gadinti gyvenimo, nenori, kad atsidurtų ,,įskaitoje'', tikisi, kad pasitaisys ir laukia pilnametystės.
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2017 02 15, 12:33)

Ir ką? Tu rodiklis, kad kitaip negali būti? Aš nevairuoju išgėrus, tai ką, man tvirtinti, kad išgėrusių vairuotojų nėra?

Ir dar. Gal aš ko nesuprantu, bet skaitau straipsnius apie tuos laikinus, budinčius globėjus ir pasirodo, kad jie priima vaikus nuo 2 iki 10 m. blink.gif Tai kaip čia taip. Tai kur deda vyresnius? Kodėl tik iki 10 m.? Vėl paaugliai kažkur ,,kabo''? Tokių globėjai neimtų, sudėtinga, per daug problemų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 15 vasario 2017 - 13:45
QUOTE(Manifesto @ 2017 02 15, 12:43)
Smagu, kad išvis "valstiečius" matote šitame reikale. O tai jau žingsnis į priekį, nors ir labai nenorom. biggrin.gif

Na, ne Jums mano norus ar nenorus zinot, bet as visada valstiecius matau. ir ne tik siame reikale, jei ka biggrin.gif bet tai ka padare gerai, nenubraukia Gretos ir Ramuno skandaliuku ir melu 4u.gif

O siaip is Valstieciu man kol kas labiausiai patinka Veryga. Tikiuosi nesusimaus, nes tikiu juo ir jo darbais.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2017 02 15, 12:54)
Man neatrodo, o tiesiog tokių yra. Kvaila tai būtų neigti, bet kai kam taip patogiau. Apie tai garsiai mamos nekalba, nes gėda. Dėl tokių kaip tu, kurios pasityčios, kurios konstatuos, kad jau tikriausiai be meilės augintas. Juk jei norėsi apkaltinti tėvus dėl vaiko elgesio, visada rasi priežastį, tai per daug mylėjo, tai per mažai, tai rėkė, tai lupo, tai per geri, tai per griežti, tai per daug dirbo, tai per mažai, tai per daug dėmesio, tai per mažai ir t.t. Todėl  tokie tėvai kenčia ir renkasi tylą. Arba apsiriboja pasakymu- buvo/yra problemų. O po tuo slepiasi daug baisių dalykų. Prabyla tik artimųjų rate. Nes, o ką daryti.

Man iš viso keista, kaip tu, ta kuri prieš smurtą, akivaizdžiai ,,atsirenki'' kuriuos reikia ginti, o kurių lyg ir ne. Va smurtas prieš vaikus blogai, prieš moteris blogai, o vaikų smurtas prieš tėvus???Gerai? Neegzistuoja? Patogiau problemos nematyti? Tu žinai kiek tėvų kenčia, kiek serga depresija, kiek verkia, bet tiesiog viskas remiasi į tai, kad tėvai savo vaikų neskundžia, nenori gadinti gyvenimo, nenori, kad atsidurtų ,,įskaitoje'', tikisi, kad pasitaisys ir laukia pilnametystės.

Labai prasau pacituoti kurioje vietoje tyciojuosi is tevu, skatinu juos musti ir pan? Niekur nesakiau, kad galima smurtauti pries tevus. Pries nieka negalima. Pries suni negalima, ka cia apie zmogu kalbeti. Esu maciusi viena karta gyvenime kaip vaikas puole motina dauzyti visos klases akivaizdoje. Tiesa, pries kelias sekundes jam motina antausi skele. Irgi visu akivaizdoje. Jeigu tikrai yra vaiku kurie uzauginti be smurto patampa kazkokiais asocialais, tai labai uzjauciu ir cia turbut be psichologu neapsieisi. Gal net psichiatru. Nu ir niekaip nematau kaip naujasis istatymas iteisina tokiu vaiku smurta pries tevus. Kaip pries istatyma tevai tvarkydavosi su tokiais vaikais? Musdavo? Valgyt neduodavo? Nu jeigu taip, vadinasi tures ieskoti kitokiu budu. Jei nores - ras.
Atsakyti