Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Ašaka @ 2020 10 30, 17:44)
Idiotų kompanija ta "komisija" su savo išvadomis. TVF "pigiai" skolina tik su sąlyga, kad bus imtasi drakoniškų priemonių valstybės išlaidoms sumažinti, lyginant su kuriomis Kubiliaus vyriausybės pencijų ir algų sumažinimas ir mokesčių padidinimas būtų atrodęs kaip "gėlytės". Latviams niekas rinkoje nebeskolino, todėl jie neturėjo kito kelio, tik sutikti su TVF sąlygomis, o Lietuvos padėtis buvo žymiai geresnė, todėl ji dar galėjo rinktis ir pasirinko tai, kas, mano nuomone, buvo tuo metu geriausia.

Nu ir Latviams nieko baisaus neatsitiko.

Cia tokia situacija, kaip seimoje sunki ssituacija...
Palukininkas skolina uz 15 proc metiniu,
o bankas paskolintu uz 7 procentus, bet su salyga, kad neduosiu pinigu zmonai taskyti pora metu.

Kas geriau seimai, kaip manot?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 10 30, 15:12)
vaikai lygus, bet seimu pajamos nelygios, gal kad nors kiek padeti skurdziau gyvenantiem vaikam, nereiktu duoti labai daug uzdirbantiem tevam dar papildomai? Kas milijonieriui bus arbatpinigiai, skurdziai gyvenanciai seimai butu visas metu biudzetas. mirksiukas.gif

Tai kiek galima tu mokesciu lupti... Turtingi ir taip apmkestinami, bet kaip matau kaii kam nera galo, noretu kelis kartus apmokestinti...
Gal net rinkti mokesti uz vaiksciojima saligatviu, nes juk turi pinigu, gali moket.
Pas pacia nusikaltelio mentalitetas - plesti tol kol yra pinigu
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 10 30, 16:41)
nu. Kai Širinskienę ta pagarsėjusi glušė suvarinėjo, tyčiojosi iš žmogaus galimų ligų, nes tikrai tai nepanašu į persivalgymą, kada gi ji tiek valgytų darbe? tai niekam nekliuvo, visos parazitkos katučių plojo, o vat Šimonytės paliesti negalima rolleyes.gif
Papildyta:

pritariu. Mano laikais būdavo mokykloje parama vargstantiems, vaikai gaudavo nemokamą maitinimą ir tas yra labai gerai. Bet kam, pvz. tas nemokamas maitinimas turčiui? Sakyčiau Lietuva kokia turtinga valstybė, tai negi gaila visiems, o dabar?

Jo visada cia toks fragmentinis matymas pas visas biggrin.gif Juo labiau, kad as nei nesitycioju is Simonytes, nevaidinu ja nei baise, nei kvaila nei dar kitaip, kaip buvo saipomasi is Sirinskienes. Nevadinu nei vienos partijos, kaip jos kolchozais ar pan.

Butent padeti gi reikia vargstantiem, o ne visiem vienodai, koks tikslas tada? geriau gal sumazintu mokescius turintiem vaiku? O tie, kas gauna pasalpas duotu jas adekvacias pragyvenimo kastam. Mokytu amatu, kurtu darbo vietas, kad kuo maziau skurdo butu. Kam tas dalinimas nuolat pinigu siaip sau? Kodel nelimituoja?

Turiu drauge mokytoja pradinuku, tai ji pasiemus is savivaldyems ismoka uz ta vaika, neiznau kokia tenm parama mokiniui gal, pati ejo pirkti knygu, nes teveliam svarbiau isgerti.... ir tai normalu siu dienu Lietuvoje, visa pagalba butu paskundus, atimti vaikus. Man idomu, jei panaikintu tas amzinas pasalpas, gal biski pajudintu siknas tie gerentys ir mazu susiimtu?
Papildyta:
QUOTE(mementoo @ 2020 10 30, 18:18)
Tai čia jums taip atrodo, o aš remiuosi ubuntes nuomonės reiškimo principu. Nu man taip atrodo, nuomonė mano tokia. Ji išsimaliavojusi  ir dirbtinai pasidinusi visus savo apvalumus. Nu man taip atrodo, ir niekuom savo atrodymo nepagrįsiu. O kažkam gal irgi taip pradės atrodyti. Viską ponia dirbtinai prisiauginus, išskyrus smegenis. Nu ir ką. Jei taip man atrodo, va tokia kitokia nuomonė  apie ją, kitokia nei jūsų, Monteverte. Ir kai viską prisilipino, tik smegenys neprilipo, tada jau dantis šiepia į žmogų, kuris yra Vakarų pasaulio etalonas. Bet kuriuo skerspjūviu.

kazka bandai silausti, betabsurdiskai gaunasi, aisku gali galvoti ka nori apie mane, man tas nekliudo, Tik matai as simonyte matau, tu manes ne. ir ne uz lupas ir papus man simonyte atrodo, kaip vaikinas, o is viso sudejimo ir veido formato , gali dazytis ji kiek nori, nieko nesikeis.
o ko tu taip pyksti? as negaliu tureti savo nuomones?

o kas cia reiskia? tipo ikona, kaip turi atrodyti moterys nuo siol Lietuvoje? tipo nei bobute, nei diedukas? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 10 30, 18:32)
Jo visada cia toks fragmentinis matymas pas visas  biggrin.gif Juo labiau, kad as nei nesitycioju is Simonytes, nevaidinu ja nei baise, nei kvaila nei dar kitaip

QUOTE(lutuke123 @ 2020 10 08, 22:54)
na neturi ji nei isklabos, nei kulturos, jau kaip uzvemia ka, jau jos poezija, tai ne duok dieve, kaip turgau sbobos. Sakyciua dar butu kokia talentinga ekonomiste ir to nera... unsure.gif

Ne duok dieve uzsienieciai pagalvotu, kad tai standartine lietuve moteris  unsure.gif  Ji gal labiau kaip kokia angle ar vokiete atrodo, tokia gerai po pubus pasivaiksciojanti, parukanti, storu balsu , megstanti moteris  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 10 30, 18:39)
Ne, nepatinka taip tikrai. Bet vaikai nekalti. Tai ne pinigus dalinti reiktų, o labdaros. Kodėl negali gauti kokios labdaros rūbais, mokykliniais daiktais, valgiu? Jei jau tokie geručiai tie laisviečiai, kodėl to nesutvarkyt?

Man atrodo gauna jie visko, siknos pilnos nuo tingejimo, sake net nesklabia tu rubu guanamu ismeta ir vel gauna doh.gif O kas sunkiai verciasi, sazinigai dirba, tie danziausiai nieko ri negauna doh.gif Tai sakyciau reiktu maiznti zymiai mokescius uz kiekviena vaika pvz po 10 porc maziau mokesciu, tada pajustu tie, kam reikia ta pagalba.
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2020 10 30, 18:44)
Idiotų kompanija ta "komisija" su savo išvadomis. TVF "pigiai" skolina tik su sąlyga, kad bus imtasi drakoniškų priemonių valstybės išlaidoms sumažinti,

lotuliukas.gif ir kokios tos drakoniskos priemones? kodel pas latvius geriau nuolat su tom drakoniskom priemonem?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 10 30, 19:24)
Tai kiek galima tu mokesciu lupti...

kazka ne taip suskaitei, as kaip tik siulau mokescius mazinti...
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 10 30, 19:35)

ir? kas neteisybe? iskalba, eilerasciai, keiksmai, ka ne taip pasakiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 30 spalio 2020 - 18:40
QUOTE(Monteverte @ 2020 10 30, 17:39)
Apsaugok Dieve, Vakarų pasaulio etalonas biggrin.gif gal tada geriau prašom mane į Viduramžius nukelti. Ar galėtumėt? biggrin.gif

Juk jau ne vieną kartą minėta buvo ir draugiškai sutarta, kad jei X bus lygus Y, tai jis nebus X. Jei pradėtumėte girti Šimonytę, galvočiau kad jūsų paskyra nulaužta.

Judvi esate tikras indikatorius, ką peikiat, tas neabejotinai turi kokybės ženklą. Ir atvirkščiai.
Sėdit požemyje, o bandot vaizduot kad nutuokiat kas yra kalno viršūnėje. Na neduota judviem to suprast, neduota. Nei jūs žinote kas tie Vakarai, nei kas etalonas, nei kas yra sąžinė, išmintis ar grožis. Gal kokį kopūstą darže ir įvertintumėte, ne daugiau. Ir nėra ko juoktis iš savo kvailumo, graudžiai atrodote.

Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2020 10 30, 19:54)
Juk jau ne vieną kartą minėta buvo ir draugiškai sutarta, kad jei X bus lygus Y, tai jis nebus X.  Jei pradėtumėte girti Šimonytę, galvočiau kad jūsų paskyra nulaužta.
Judvi esate tikras indikatorius, ką peikiat, tas neabejotinai turi kokybės ženklą. Ir atvirkščiai.
Sėdit požemyje, o bandot vaizduot kad nutuokiat kas yra kalno viršūnėje. Na neduota judviem to suprast, neduota. Nei jūs žinote kas tie Vakarai, nei kas etalonas, nei kas yra sąžinė, išmintis ar grožis. Gal kokį kopūstą darže ir įvertintumėte, ne daugiau. Ir nėra ko juoktis iš savo kvailumo, graudžiai atrodote.

nesusprok nuo pasiputimo 4u.gif
kaip lengva atskirti "konservatoriu" elektorata hihihi.gif
Atsakyti
nu ir šlykštynė tas A.Matulas, kaip jam negėda? palygino gi Švediją su Lietuva aukų nuo viruso atžvilgiu. Drįso pasakyti, kad Lietuvoje praktiškai blogiau nei Švedijoj, kai ten virš 12000 atvejų milijonui, o pas mus virš 5000, kai ten daug daugiau mirčių.
Kas per parazitai tokie žmonės? Kad tik sudirbti buvusią valdžią? Čia tie 'šviesieji konservai' jį taip primokė ar pats tokią dūrastį varo?
Papildyta:
QUOTE(mementoo @ 2020 10 30, 18:54)
Juk jau ne vieną kartą minėta buvo ir draugiškai sutarta, kad jei X bus lygus Y, tai jis nebus X.  Jei pradėtumėte girti Šimonytę, galvočiau kad jūsų paskyra nulaužta.

tai gal tada paaiškinkite detaliau kame tas etalonas? Mes šiaip išvaizdą nagrinėjom paskutiniu metu, jei jūs nepastebėjote. Tai pagal jus etaloninė ta moteris, kuri kuo vyriškiau atrodo? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 10 30, 14:23)
. Na ka man daryti, kad ji man taip atorodo,

O tai kas butu jei ji pasakytu as jauciuosi vyru?

Persisviesti galva, nueiti pas psichiatra.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 10 30, 15:41)
nu. Kai Širinskienę ta pagarsėjusi glušė suvarinėjo, tyčiojosi iš žmogaus galimų ligų,

Saunuole, monteverte 4u.gif . Pazanga 4u.gif . Savikritika 4u.gif . Sitiek anoj temoj tyciojaisi is Sirinskienes, neva ji stora todel, kad meningitu persirgus...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 10 30, 20:20)
nu ir šlykštynė tas A.Matulas, kaip jam negėda? palygino gi Švediją su Lietuva aukų nuo viruso atžvilgiu. Drįso pasakyti, kad Lietuvoje praktiškai blogiau nei Švedijoj, kai ten virš 12000 atvejų milijonui, o pas mus virš 5000, kai ten daug daugiau mirčių.
Kas per parazitai tokie žmonės? Kad tik sudirbti buvusią valdžią? Čia tie 'šviesieji konservai' jį taip primokė ar pats tokią dūrastį varo?

Jis tau sako apie dabartinę padėtį, dabar skaičiai tokie, kas nepatinka. Švedijoj irgi antra banga, bet daugėja ne tokiu greičiu ir miršta dabar mažiau. Pamatysi finale jie bus išėję iš pandemijos mažiausiai nukentėję. Galim lažintis.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 30, 19:44)
Saunuole, monteverte 4u.gif . Pazanga 4u.gif . Savikritika 4u.gif . Sitiek anoj temoj tyciojaisi is Sirinskienes, neva ji stora todel, kad meningitu persirgus...

Tu tyčiojaisi parazite nevisprote. Nieko, sužinosi vieną dieną kas tas meningitas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2020 10 30, 19:44)
Jis tau sako apie dabartinę padėtį, dabar skaičiai tokie, kas nepatinka. Švedijoj irgi antra banga, bet daugėja ne tokiu greičiu ir miršta dabar mažiau. Pamatysi finale jie bus išėję iš pandemijos mažiausiai nukentėję. Galim lažintis.

antra banga kyla dėl nevispročių, o ne dėl ministro sprendimų. Jis daro viską, jis įspėja kas dieną, bet niekas negirdi. Aš nemažai pavažinėju ir matau kas darosi. Žmonės absoliučiai nesisaugo. Pvz. Rumšiškėse puikiai girdisi koncertukas lauke, daug gražiau skamba, pilna žolės galima stovėt pasiskirsčius, šokt sau, bet ne, debilai susigrūdo į trobą blink.gif Kokiame nors renginyje grūdasi paėst prie kioskelių, prisipirkt visko vienas per kitą be jokių kaukių. Juk dėl savęs jiems būtų geriau, ne dėl ministro. Jokio atstumo laikymosi. Man net minties nebuvo grūstis ten kažką pirktis, aš laiminga, kad renginys po atviru dangum dar neuždraustas buvo Žemaitijoj. Po to per Lygiadienį Vilniuje, juk jau ruduo buvo, jau kiek atšąlę, peršalimai ir taip prasidėję. Jau reikėjo net registruotis į renginį, tai reikia nepamiršti ir apie atstumą, kaukes. Mažuma su kaukėm, atstumo laikėsi tik tie, kas toliau, o visas tiltas buvo vienas ant kito sustoję.

Bet kokiu atveju dar nėra Švedijos lygio ir Matulas nusipezi ir daro tai specialiai, nes yra bjaurus tipas.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 10 30, 20:13)
Tu tyčiojaisi parazite nevisprote. Nieko, sužinosi vieną dieną kas tas meningitas mirksiukas.gif
Papildyta:

Tai kad tu . Yra ta tema. Rasei, kad Sjrinskiene persirgo meningitu, todel stora.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 10 30, 19:20)
Papildyta:

tai gal tada paaiškinkite detaliau kame tas etalonas? Mes šiaip išvaizdą nagrinėjom paskutiniu metu, jei jūs nepastebėjote. Tai pagal jus etaloninė ta moteris, kuri kuo vyriškiau atrodo? blink.gif  biggrin.gif

Patarimas, pradžioje susižinokite ir pradėkite nuo tiksliai pateiktos informacijos. Tai ir suprasite kodėl Matulas, kodėl didžiulė medikų, ekspertų bendruomenė kaltina LT valdžią pavėluotais sprendimais ir neveiksnumu.

Net nežadu nieko aiškinti. Dvi bobelės nusipaisto ir dar galvoja kad kažkas pradės pradžiamokslius dėstyti.
Atsakyti