Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(mementoo @ 2020 11 10, 07:56)
Turim pašonėje bombą. Ir nepakaltinamą užvedančio mygtuko savininką.

Pamatau diskutuojanti, kuris savo nicka iliustraves ivairiomis tautinem veliavom, vyciais ar Georgijaus juostelemis ir aisku, kad tas zmogus siauro proto fanatikas.

Nes protingesni valstybiniu simboliu netampo visur kur reikia ir kur jiems ne vieta.

Siaip turetu buti baudos, jei privatus asmenys naudoja valstybinius simbolius savo privaciai reprezentacijai.
O kol baudu nera, tai reikia tureti kazkiek pagarbos valstybei ir sau.
Tegu vatnikai tampo savo nacionalinius simbolius bet kur, gal ju tokia ir verte, o gal jie skirtii tik fanatiku isterijai kurstyti. Na tai ju reikalas.

Va raudonas veliavas, kujus pjautuvus tampe visur kol taii tapo pajuokos objektu. Dabar SSSR simboliu demonstruotojas gali sukelti tik pasaipa, nes panashus i klouna. Ar giedojimas "Bozhe carja chrani" irgi.

Del tos elekttrines, tai gal prisiminkim, kad Ignalinos elektrine uzdaryta Europos Sajungos politiniu sprendimu. Ne del to kad ji nera saugi, o del to, kad Europos Sajungai buvo NUSISPJAUTI i ekonomine nauda ar Lietuvos interesus... Jie rupinasi tik savo politinemis shiknomis.

Toliau buvo ideja pastatyti atomine elektrine... Galima buvo neprarasti inciatyvos ir tureti saugumo kontrole.
Bet LIETUVOS TAUTA prabalsavo, kad nereikia.

Nu nereikia tai turit ka turit, dar pastatys kita prie Sovietsko, jau apie ta pamirsote.

Bukumas yra blogiau uz protingus priesus.
Atsakyti

Tai tik skaičiai, neaišku kokie jie būtų jei nebūtų legalizuota. Vokietija išsivysčiusi šalis, ne koks Tailandas, jei mato, kad padėtis blogėja, kodėl neuždraudžia, ten gi žmonės linkę laikytis įstatymų. Japonijoje, Kinijoje prostitucija nelegali, bet klesti.
Skaičiau aš irgi Ivanauskaitės knygą, sukjrečianti, pamokanti. Taip, prostitucija rykštė, visuomenės skaudulys, aš irgi norėčiau, kad jos nebūtų, bet ji egzistuoja, nepriklausomai legalizuota ar ne. O merginos dažniausiai ir atvažiuoja tokio "darbo" dirbti iš skurdesnių šalių. Prekyba žmonėmis nusikaltimas, bet jei tai vyksta savo noru, nematau čia nusikaltimo. Kaip ir visa kita, nėra rožinio pasaulio, kad ir kaip mes norėtume. Va lutukė viską uždraustų (net silpną alkoholį, nikotiną, abortus). Kur ta riba draudimams. Ar ne geriau žmones šviesti, kad ir tos pačios prostitucijos tema (bet ne gi, irgi reikia drausti vaikams mokykloje apie tai pasakoti biggrin.gifbiggrin.gif). Visi tie pinigai, kurie skyriami draudimams įgyvendinti, turėtų būti skirti švietimui.
Papildyta:
Kaip ir bet kur kitur, daug kas dirba šešėlyje. Tai kas buvo nelegalu, labai sunku legalizuoti. Kaip ir butų nuoma, kažin koks procentas nuomininkų moka mokesčius. Arba auklių darbas, garažiukinių autoservisų.

As zinok taip ir galvojau, kad tu nuomones nepakeisi, kad ir kaip argumentuociau. :)

Man atrodo cia dar ir empatijos klausimas, ties kuriuo, pastebejau, tau ne kazka visai.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 11 10, 12:15)
Man atrodo cia dar ir empatijos klausimas, ties kuriuo, pastebejau, tau ne kazka visai.
</p>

Empatijos kam? Prostitutėms? Kurios gauna baudas ir tokiau dirba? Nes ta bauda mizeris, palyginus su jų uždarbiu. Per TV ne vieną laidą rodė, kur jos aiškina, kad joms patinka toks darbas. O kurios nori pasitraukti, pas mus yra visos tam priemonės.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 11 10, 11:21)
Empatijos kam? Prostitutėms? Kurios gauna baudas ir tokiau dirba? Nes ta bauda mizeris, palyginus su jų uždarbiu. Per TV ne vieną laidą rodė, kur jos aiškina, kad joms patinka toks darbas. O kurios nori pasitraukti, pas mus yra visos tam priemonės.

Vokietijoje, kur prostitucija legali neretai rodo laidas apie jas.
Tai viena aiskino, kodel pradejo.
"Dirbau ofise, darbas nuobodus reikejo atsedet valandas. Seksas man patinka tai pagalvojau kad galiu ir uzdirbti is to"

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 11 10, 12:33)
Vokietijoje, kur prostitucija legali neretai rodo laidas apie jas.
Tai viena aiskino, kodel pradejo.
"Dirbau ofise, darbas nuobodus reikejo atsedet valandas. Seksas man patinka tai pagalvojau kad galiu ir uzdirbti is to"

Aš irgi nesuprantu kodėl jas reikia "gelbėti", kai joms tai patinka. Prekyba žmonėmis visai kas kita, nereikia suplakti dviejų dalykų.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 11 10, 11:21)

Tai ir moterys su mėlynais fingalais ant akių aiškina, kad myli savo vyrus. Tu jomis tiki? Man prostitutės kazkuo panašios, su tiek sužalotu vidum, kad pačios tiki, jog joms patinka, jog pačios pasirinko.

Dėl legalizavimo, aš lieku prie nuomonės, kad vien jo neužtenka, kad padėtis taisytųsi. Gerai, jeigu baudos, teistumas netempia žemyn dar labiau, bet reikia ir kažko, kas trauktų į viršų.

Auklės ir nuomotojai vis labiau traukiasi iš šešėlio, bet tam reikiėjo ir vis dar reikia labai daug laiko, žmonių sąmoningumo.
Juk ir šiukšlių nemėtyt gatvėj ne per dieną išmokom.
Ir šikt vidury gatvės kažkada buvo normalu.
Atsakyti

Tai ir moterys su mėlynais fingalais ant akių aiškina, kad myli savo vyrus. Tu jomis tiki? Man prostitutės kazkuo panašios, su tiek sužalotu vidum, kad pačios tiki, jog joms patinka, jog pačios pasirinko.

Dėl legalizavimo, aš lieku prie nuomonės, kad vien jo neužtenka, kad padėtis taisytųsi. Gerai, jeigu baudos, teistumas netempia žemyn dar labiau, bet reikia ir kažko, kas trauktų į viršų.

Auklės ir nuomotojai vis labiau traukiasi iš šešėlio, bet tam reikiėjo ir vis dar reikia labai daug laiko, žmonių sąmoningumo.

Tai man rodos tu kalbi ne apie legalizavima, o parsidavinejimo dekriminalizavima, taciau pirkimo kriminalizavima.

Atsakyti

43% vaikysteje prievartautos, didzioji dalis musamos, prievartaujamos "darbe", galvoja apie savizudybe, vartoja narkotikus. Bet gi joms patinka. Be komentaru. :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 10 lapkričio 2020 - 11:47
Ir kuo prostitutė skyriasi nuo turtingo vyro meilužės? Kodėl tai nedraudžiama?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 11 10, 12:40)

Tai kas be ko, visokeriopa pagalba turėtų būti norinčioms iš tų pinklių išsipainioti.
Visiškai sutinku su visais punktais. Visi traukiasi iš šešėlio, legalizavus prostituciją, pamažu ir tas versliukas trauktųsi iš šešėlio.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 11 10, 12:46)
43% vaikysteje prievartautos, didzioji dalis musamos, prievartaujamos "darbe", galvoja apie savizudybe, vartoja narkotikus. Bet gi joms patinka. Be komentaru. smile.gif

Kur sakiau kad normalu? Ar legalizavus tokių padaugėja, va kaip reikia klausimą kelti. Tau Vokietija atsilikusi šalis? Man atrodo reiktų lygiuotis į tokias šalis. Visame kame.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 10 lapkričio 2020 - 12:02
QUOTE(Maja Di @ 2020 11 10, 11:56)
Ir kuo prostitutė skyriasi nuo turtingo vyro meilužės? Kodėl tai nedraudžiama?

Tai ir oficialios žmonos neretai būna prostitutės. Turbūt, kai lieka išskirtinai paslaugu-atlygio principas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 11 10, 13:02)
Tai ir oficialios žmonos neretai būna prostitutės. Turbūt, kai lieka išskirtinai paslaugu-atlygio principas smile.gif

Reiškias mes visos savo kūną perkam parduodam, kai kurios už kailinius, kai kurios už eilinį smūgį. O kai kurios, kurių vyrai nedirba, tiesiog perkam jų paslaugą biggrin.gif , kartais irgi gaudamos vieną kitą mėlynę. Su tuo galima taikstytis arba ne. Žiūrint koks mūsų pasirinkimas. Ir koks auklėjimas. O tai svarbiausia.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 11 10, 11:46)
43% vaikysteje prievartautos,

Taip prievarta varomos i mokyklas, kur mokina lytinio palaidumo.

Aisku yra religines pakraipos mokyklos, bet ir ten, prievartavimu ir tvirkinimu pilna...

Seimu yra degradu, daugelis mokyklu yra degradavusios, nu nors nusizudyk
Atsakyti